0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar martta doğum yaptım benden 2 gün öncede türkiye de covit haberi çıktı ilk zamanlar gelen giden yoktu anneler hariç dönüşümlü kalıyorlardı. Bi iki ay kimseye gitmedim kimseyide kabul etmedim. Daha sonra bebeğimin doktoruna anlattık durumu oda psikolojik olarak daha kötü olursunuz en azından ailelerle görüsün dedi bebekler ağır geçirmiyor VS vs. eşimde öyle ikna etti beni artık ailelerle görüşüyorduk hatta yakın arkadaşlarımızla bile  ama bulunduğum yerde vaka sayıları arttı tanıdıklarımız bile yakalandı şimdi doğal olarak görüşmek istemiyorum korkuyorum zaten eşimin ailesinde hemen hemen herks calısıyo ama bunu anlatamıyorum bir türlü akraba geliyor gelin oturmaya gelin cocugu özledik kırıcı olmak ta istemyrum sanki böyle bir salgın yok ben abartıyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
(29,921 puan) tarafından

Hayir sen abartmiyorsun o gelin gidin diyenler sorumsuzluk ve dusuncesizlik yapıyor 

Ciddi bir hastalik bu az birsey farkinda olsalar keske

Öyleleri yuzunden bizim ülkede virüs bitmez..

(178 puan) tarafından
Korkuyorum doğal olarak arkadaşım dün test için gitti oda negatif çıktı ama ne olur evden cıkma servisi gördüm gerekirse eldiven bile giy diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende martta doğum yaptım  iki gün sonra virüs çıktı kimseye görüşmedim  kimseyi kabul etmedim kendi ailelerimiz hariç bende artık bunalıma gircek gibi oldum mesafeyi koruyarak  bi kaç yere gittik ama ev oturması vs. Yok şimdi vaka çoğaldı  yine  sadece kendi  ailelerimizle gorusuruz oda dikkat ederek 

Hatta sana şununsöyleyim düşüncesiz  bs şekilde utanmadan toplanıp oturmaya gelcrz diyip yemrk içmrk için benden  hazırlık bekleyen komşularla bile görüşmüyorum grip drğil sonuçta bu illet  allah korusun Rabbim  tez vakitte yok etsin inşallah
tarafından
Yok ben tokalaşmıyorum bebeğimi mümkün olduğunca vermiyorum  illaki alırlarsa biraz durup hemen geri alıyorum elini yüzünü yıkıyorum yada siliyorum
(178 puan) tarafından
İştee karsı daki insanlarda buna uyuyorsa havadan da bulasıyo bak suan aynı odadayız demiyorsa iyi canım.
tarafından
Havadan bulaşıyo tamm ama şuan yaz günündeyiz ya balkonda oturuuoruz yada dışarda bahçede  

Sen böyle düşünüyorsan  kimseyle görüşmeyip evden çıkmaman en iyisi  ozaman canm ama nu seferde eşin işten geliyo  aynı evdesiniz ya. Allah korusun
(178 puan) tarafından
Yanlıs anlamıs sın sen canım bak arkadas demiski tokasmıyorum bebeğimde vermemeye çalısıyorum birine demis. Bende dedim ki uyuyorlar sa buna iyi çünkü ben tokalasmak istemiyorum temasta bulunmak istemiyorum kızımıda öpmelerini veya çok elde durmasını istemiyorum bu seferde bana diyolar ki temas etmesek ne olcak zaten aynı odadayız geçerse geçer diyorlar bunu anlatmak istedim.
tarafından
Anladım canm da bide şöyle bi  durum var herşey allahtan biz önlem alıp tevekkül ederiz ancak
0 oy
(14,646 puan) tarafından
Çocuklar hafif atlatıyor ama bir şekilde yaşıyor onu canım. Rabbim yaşatmasın kimseye 
(178 puan) tarafından
Aminn. Canım o stres yeter ki insana bana sarılıktan hastaneye yatabilir dediklerinde oturdum ağladım da hastanede :(
0 oy
tarafından
Bende nisanda dogum yaptım vaka sayısı 5000 lerdeydi bir annem küçük kardeşim kaldı yanımda kaynanam ve eltimlerlede aynı binadaydık ama odamıza maskesiz girilmiyordu 37 günlüktü annemlere gittim babam çok dikkat eden biri iş yerinde maske o şeffafşey kafalarında çalışırlardı kızımı kucagına almak istemedibir yandan çok üzüldüm torunu kucagına alamadı bir yandan dikkat etmesi çok güzel uzun olucak ama anlatıyım kızım 1 haftalık babam 20 yaşındaki kız kardeşim görmeye geldiler kız kardeşim yanaşamadı gel dedim kokla dedim koklamadı onlwr gidince oturdum agladım hğngür hüngür koklamadına degil koklayamadına agladım 
(178 puan) tarafından
Yavrum işte Cok zor bende çok ağlıydum baslarda ama inan diğer türlüsünü görünce diyorsun ki böyle daha iyi
tarafından
Tabikide daha iyi sevmemeleri canım ama insan sevemedikleri için üzülüyor şu bela başımızdan gitsin bol bol severiz diyorlar inşallah sorumsuz insanlar sorumlulugunu bilse bitcekte nerdeeee
(178 puan) tarafından
Yok canım en yakınlarımdan Amaan bitti zaten tepkisini aldığımdan beri benim zerre umudum yok aşı çıkmadıktan sonra Rabbim büyük inş. Biter
0 oy
tarafından
Virüs çıktığından beri evdeyim. Haziran dan itibaren aileme gitmeye başladım iki saat uzaktalar. Orda da evden çıkmadım. Şimdi ağustos geldi ekimde doğum yapıcam aşırı bunaldim. Iki hafta sonra istanbula gidip tedbirlere uyarak hem bir iki arkadaşımı görmeyi hemde bebeğin eksiklerini almayı düşünüyorum yoksa kışa depresyonda girerim
(178 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım evet evde öylece durmak gercekten Cok zor heleki sosyal bir insansan.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
70 cevap 1,024 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,141 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 309 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu