0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar sütünüzün tadını merak ediyor musunuz tadına bakan olduold.ben merak ediyorum ama bakmadım:)) :(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evet baktım hafif tatlı :)

(2,265 puan) tarafından
Iyi yalniz ben merak etmemişim:)
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bak canim ne olcakki parmaginin ucunu dokundur merak ediyosan
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Evet baktım bakarken kendimden çekindim Vala :-)) tadı hoşuma gitmedi hafif tatlı çok tatlı olaydı iyiydi :-)) 
(2,981 puan) tarafından
İnsan ister istemez kendinden bile çekiniyor tabi suç işler gibi :-))
(2,981 puan) tarafından
Sütlü tatlı falan yapardım belki :-))) çocuğum için kız ne de olsa çocuklar tatlıyı severler ya o yüzden :-)
(2,265 puan) tarafından
Tovbe tovbe ne emmesi ya söyle bir akan sütten bir parmak tadina bakmak sadece :)
tarafından
Seker çocuk :) :) vallah sesli güldüm
tarafından
:))))))
0 oy
tarafından
Göğsümden apse tedavisi gördüm ben kızıma vereceğim zaman sağıp sonra tadına bakıp  veriyordum 40 tane ilaç içince insan şüpheye düşüyor 
(2,265 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben sahip iciriyordum.eksi di mi falan diye bakıyordum. Şekerli sulandırılmış süt gibiydi tadi
0 oy
(274 puan) tarafından
Sandığım sütün tadına  bakıyordum bi de çözülmüş sütün tadına bakıyordum. 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Az önce baktım bende:)))  oglum sol gögsümü emerken bir yerini kesmiş gibi aglıyor bende acı herhalde sütüm DİE baktım. Tatlıymıs:))   
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Büyük kızım emerken bakmıştım niye emmiyor bu çocuk diye hafif tatlı bir tadı var 
0 oy
tarafından

Baktım bal gibi tadı kızım çok şanslı mis gibi sütü var :D ben olsam bende sürekli emmek isterim böyle güzel sütü 

(2,265 puan) tarafından
Ne güldüm ya :))
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benim 2 oğlum da beni zorla 2 3 ay kadar emdiler emme zamanı ağlamaktan mahvoluyolardi en sonunda bakayım dedim dilimin ucuyla baktım tuzluydu
(2,265 puan) tarafından
Gerçekten mi neden tuzlu herkes tatli diyor
(3,270 puan) tarafından
bilmiyorum bende tuzlu olduğu için emmediklerini düşünüyorum
0 oy
(15,121 puan) tarafından
Baktım emmedi beni bir gün acı mı acaba diye baktım şekerli süt bildiğin 
0 oy
tarafından
Ben bi kere bakmıştım 
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Ben bakmıştım sağarak veriyordum tadı Allah günah yazmasın ama berbattı. Bu çocuk niye beni emmedi diye üzülüyordum tadına bakınca bende olsam içmezdim dedim. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 438 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozge6561 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,975 göst.
+2 oy
33 cevap 1,030 göst.
5 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (4,221 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,293 soru

24,109,437 cevap

332,883 kullanıcı

...