0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar 35+3 haftalık hamileyim artık sancım oluyor kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyoruz ama biraz uzak doğum hastanesi onlara cok yakın bana uzak eşimde calışıyor evde tek kalıyorum kayınpederim ve kayınvalidem gel burda kal sancın ne zaman başlar belli olmaz doğumdan sonra da burda kal 40 İn cıkana kadar biz bakıcaz sana bebeğe dedi ama sitelerinde bir binada virüs cıktı ne yapıcam bilmiyorum normalde annem gelicek ti ama nenem de virüs cıktı oda gelemiyor 

21 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kalmam evimde kalirim
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Şu an için en mantıklı seçenek Kaynanan ların yanına gitmek tedbirini al oraya git bence
(680 puan) tarafından
Eşim sen bilirsin nasıl istersen öyle yapalım dedi ama virüsten korkuyorum ya
(1,330 puan) tarafından
Virus heryerde canim hastaneler bile kayniyor ama sancin gelir tek olirsun panik yaparsin o yuzden git ben kaynanamda kaldim dogurdum 3 ayda oyle kaldim bebek toparlaninca evime gwctim benim o donem 2 yasinds bebegim vardi kaynanam kahvalti aksam yemegini yapardi ben rahattim o konuda sadece cocuklarimla ilgilendim iki yasinda cocugumada baktilardi
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Insanin evi gibisi yok eğer çok düşünüyorlarsa onlar sana gelsin 
(680 puan) tarafından
3 tane 9 12 14 yaşında cocuğu var bide okullar acılır
(2,365 puan) tarafından
Gitme canim annen tedbirini alsin gelsin senin kanaman olur stresin olur düzenine uyar olur my boşver
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam sadece doguma kadar kalirim cunku dogum aninda ne olacagi belli olmuyor bi saniye bile onemli ama lahusalikta kimsryi çekemem evimde dururum
0 oy
(125 puan) tarafından

Canım bencede kaynanan gile gitmelisin sonuçta yalnızsın herşey olabilir hem yardımada ihyiyacın olacak kaynana gile gitmelisin. Ve hakkımda hayırlısı olsu...n inşallah :)

(125 puan) tarafından
Kayanan gilde yoksa korkma giderken eldiven fikan maske tak dikkat li ol inşallah bişeycik olmaz ..bu arada hayırlısıylan bebeğini kucağına almayı nasip etsin mevlam
(680 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım
(125 puan) tarafından
Rica ederim banada dua edin lütfen 4 yıllık evliyim çoçuğım yok:((
(680 puan) tarafından
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın seninde inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin
(125 puan) tarafından
Amin allah razı olsun.
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Rahat edecegini dusunuyosan git. Ama ben olsam evimde kalirdim
0 oy
tarafından
Kaynana diyince bile tepem atiyir benim
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam giderdim sezeryan doğum yaptım doğumdan sonrada birilerine ihtiyacın oluyor en azından kendini toparlayama kadar kalabilirsin
0 oy
tarafından
Git bence sana yardım edecekler sancın olsa tek başına zor olur psikolojik olarakta yalnız hissetmezsin kendini. Ama hastaneden çıkınca bence kendi evine geç 40ını kayınvaliden de geçirme millet çok gelir oraya . Evini hazırla herşeyini yatağını hastaneden çıktığın gibi evine git doğum sonrası hastane için acil durum olmayacak nasıl olsa. 
(680 puan) tarafından
Evet işte oda gitmiş bir sürü eşya et falan almış neden aldın diyorum diyor doğumdan sonra millet cok gelicek herşey olsun daha cok korktum
tarafından
Valla eşin de sana bırakmışsa bence doğuma kadar kabul et
(680 puan) tarafından
Bende eşime diyecem doğuma kadar kalırım doğumdan sonra evime gelirim
tarafından
Kesinlikle öyle yap canım
0 oy
(214 puan) tarafından
Walla ben gittim son iki hafta kala görümcem kaynanam hep hizmet ettiler ben yattım doğumdan sonra da 20 gün kaldım sonra kendi evime gittim orda da baktılar 10 gün sonra kendi annem geldi 2 aylık oldu bile iyi anlaşıyorsan rahat edeceksen git canım 
0 oy
tarafından
Bence git doğuma kadar bi dene baktın olmuyor doğumdan sonra evine geçersin
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Dogumdannsonra nasıl olacaksın belli değil yani insana ihtiyaç duyabilirsin  de.. Bende onlemininal ve git derim. Yine insan yaninda birisini arıyor.  
0 oy
tarafından
Virüsten önce doğum yaptım ama şartlarımız seninle aynıydı kaynanamın yanında doğum yaptım hastane çok yakın ama çoooook pişmanım bazı sebeplerden dolayı. Psikolojik olarak çökerttiler beni. 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Sen gitmesende kaynanalar gelecek yine  aynı şey bence
0 oy
(2 puan) tarafından
Kayınvalidem ile pek anlaşamıyoruz ama bu durumda ben gider kalırdım. Doğum sancısı, nişan veya suyun geldiğinde telaşlanabiliyorsun. Hele ki ilk doğumunsa. Doğum sonrasında ilk bi hafta sen yatıyorsun sonuçta. Bebeğe alışman zaman alacak, uykusuzluk vs olacak. Süt olsun diye yemeğine dikkat edeceksin. Yani tek başına yapanlar var mı var helal olsun ama imkan varken kullan çok zorlanabilirsin. Eşin annesini de tembihlesin canım korona zamanı gelen giden mi olur. Ne acımasızlık bu
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Napcan belli zaten kendn cevabı vermissin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kimsede kalmam evimde kalırım doğum yapınca birine muhtaç değilsin. Nedense herkes birine muhtaç kalıcam diye düşünüyo millete güvenip mi çocuk yapıyoruz
0 oy
tarafından
Gerek yok bence daha erken. En azından 38-39 haftada git hem bi de teknoloji gelişti sancın olursa ararsın ambulansı gelir götürür.
0 oy
tarafından
Onlarda bir kalcan ki rahat edemezsin kendi evin gibi çok bakmak istiyosa o gelsin senin evine yatan kalkan duş Alcan kendi evine benzemez yani
0 oy
(175 puan) tarafından
Bence aranız iyiyse, seni bunaltmayacaklarsa, kötü kaynanalık yapmıyorsa git derim hem hastane de oraya yakınmış 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 808 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 564 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,404 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu