0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
eski kiyafetlerle.ilgili soru sordum. bazilari cok kinadi. nedem oyle yapdin terbiyeslil diye iste..  belkide kizginligimdan yapdim bunu. her kese bir bir anlatamazdim o yuzden bir daha soru acdim.. bebeyimi dogdum eve geldim halam kuzenim bir gun annesi bir gun kendisi geldi bebeyime bakmaya.  basda tesekkur etdim yardimlari icin. ama.sora   bana bebeuimin  altini bile deyisrmeye izin vermiyorlardi.   sen annelik nedir anlamazsin.    bebeyime su vermeye kalkdi halam ben anne sutu veriyorum gerek yok dedim. emzik vermeye kalkdi ben emzik kullanmak istemiyordum dedim. kundak yapalim dedi. hem bacakdan yapdi ayaklari  agridi. agladi bebek. kucagima aliyordum cok alma  koy yere. agliyor diyorum alisacak aglaya aglaya. sora bir gun bebeyime bir body corap giydirdim  bana gerizekalisin aptalmisin  cocuk usur boylemi annelik yapoyorsun. bu nasil annelik. bende ondan sora b gerek yok gelib kalmaniza kendim bakarim dedim..  sora getir bize bebeyi gorelim dedi. bende annemin zoruna gitdim.  ordada bebek agliyordu kucaklarinda verin bana sakinlesdirirm dedim onlarsa  sen ne biliyon anneliyi. bende zorla aldim. sora dayimgil getir bizde gorelim dediler bende sora kim bebeyi gormek istiyorsa bir zahmet gelsin evde gorsun soyledim.  belkide   onlarin bana oyle davrandiklari icin elbisileri istemedim. giydirmedim.   geri gonderme nedenimse neden giydirmiyo sormuslar anneme annemse   istemiyor  demis onlarsa gondersin gelsin ihtiyac sahibine veririz demisler. anneloyime.cok   laf etdiler bu yuzden belkide kizgindim

6 Cevaplar

+5 oy
(648 puan) tarafından
seni pohpohlamadik diye konuyu evirip çevirip şimdi yeniden mi post açıyorsun ???!
(50 puan) tarafından
merak etme  pohpohlayanalr oldu..
tarafından
Aynen ben yazacaktım deminki konuyla hiç alakası yok bunların
(8,061 puan) tarafından
Hiç şaşmaz hep aynı numara cidden ya önceki postunda niye yazmadın ozaman bunları
(648 puan) tarafından
Aynen canim @elifgulce@gizemm
-Reklam-
+1 oy
(3,033 puan) tarafından
Ay git giydir çocuğuna yeni kıyafetler zoruna gidecekse yoruma açık değilsen niye post aciyosun burda herkesin görüşü farklı olabilir ne giydirirken giydir çocuğuna.
(50 puan) tarafından
doru konus bence.   adabinla konusmayi oyren.  sizin rencide etmeye hakkiniz yokdu. evet giydiryorumda bu sana kimseue kalmamis.  yorum olsun diye sacma yorimlar yapmayin.
(50 puan) tarafından
rencide etmedende hata yapmissin diye bilirlerdi rencide etmek ne ya.  terbiyessizin falan.  bu kimseye kalmis.   doru yorum yapsaydilar  bende anlardim. yoruma acigim ama kimse rencide edemez kimseni buna hakki yok
(3,033 puan) tarafından
Hiçte yorum olsun diye yapmadım diğer postunada ben olsam diye konuştum ve ayıp etmişsin dedim bunda ne var millet seninle aynı görüşte olunca nasıl yorumlar yapiyosun zıt olunca saldırma hemen.
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Kadın kıyafetleri kabuk etmek zorunda mı Allah aşkınıza? 

Bende kızıma herşeyin yenisini giydirdim durumum olsa olmasa sonucta ilk cocugum bi zahmet ona da eş dost burnunu sokmasın. 
(50 puan) tarafından
anlamiyorum canim beni neden boyle.onyarqiyla.kiniyorlar terbiyeslik etmissin diye..  benimle ayni dusuncede olanalarda var.. burda birinin kalbini kirarak yorum yapacaksinizsa  onalrin yapdiklarida terbiyeslik diyilmi
(2,585 puan) tarafından
Valla canım kimse senin babanın kızı degil burda sana laf atıyorlarsa umursama. Hayırdır ya yorum yap tamam da rencide etmek ayrı bişi. Halla halla insanın ilk cocugu... Hayal kuruyoruz belki 2 3 kez giyecek o elbiseleri cocuklarımız ama belki öyle mutlu oluyoruz.... Aman salla gitsin
(50 puan) tarafından
gercekden oyle.kotu oldumki bir daha boyle soru acdimki insanlar.anlar diye bazen o kadar kirici insanlar varki  dusunmeden kalp kiriyorlar.      rencide etdiler diye yeni anlatdim  kendimi faydasi yokk. bazi insanlara
(2,585 puan) tarafından
Buna üzülme canım benim herkes bir düşünücek diye bişi yok.  Edebiyle cevap verene sende öyle cevap verirsin haddini aşanada haddini bildirirsin. Ya kafa dagıtmaya geliyoruz buraya inan başkalarına yapılan saçma yorumları görünce tutamayıp açıyorum ağzımı. Umursama kimseyi herkes kendi dogrularıyla yaşar
(50 puan) tarafından
evet  ya. gercekden oyle.. her kes ayni diyilmis onu anladim.
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ya herkesin görüşü farklı ihtiyacı yokken neden eski kıyafetleri hemde erkek bebek kıyafetini bebeğine giydirsin hem 4 yaşa kadar verilmiş çok saçma alırsın bir takım hediye verirsin o ayrı hepsini toplayıp vermek çok saçma diğer postuna da yazdım bende olsam giydirmem eski kıyafet 
0 oy
tarafından

Of herkesde cok bilmis ya istedgni giydir istegni cikar canim bos versenee iyi niyetle yaklaslaşsalar zatn gondermezdn burdakileri takma hepsi mukkemel zatn :D

0 oy
(758 puan) tarafından
çox haqlısan canım mənim sən bunlara fikir verme

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,509 soru

24,401,603 cevap

350,175 kullanıcı

...