+1 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebek hep pişik mi olir yoksa tamamen  iyileşir mi yoksa arada mi olur benim bebegnki hep kızarık bazen artıyor bazen sivilce gibi kabarcıklar oluyor. 

Bazen hafif pembe kalıyor.  

? Bu arada yenidoğan. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun istersen her altını açtığında krem sür ama ıslak mendille silme yıka poposunu bide geçmezse bişeye alerjiniz olmasın gidin doktora
tarafından
Ya ben hep pamuklu mendil  ve suyla siliom  otelde kullanyom
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Cnm imkanın varsa her altını açmada pişik kremi sür 

Yaz geldi özellikle sürmek lazım
tarafından
Evet sürüyorum  hep ama
(4,850 puan) tarafından
Ne kullanıyorsun
tarafından
Hametan  sarı olan
(4,850 puan) tarafından
Onu ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama ben mustela kullanıyorum çok memnunum hiç pişik olmadı geçen değiştirdim sudocrem aldım pişik oldu bugün tekrar aldım mustela
0 oy
(17,392 puan) tarafından
Canım benim kızım 16 aylık şimdiye kadar hiç pişik olmadı. Ben hep pamuk ve suyla temizledim , hiç ıslak mendil kullanmadım. Pişik önleyici olarak hametan kullanıyorum.
tarafından
Ya iste Bnde öyle yapıyorum ama
0 oy
(909 puan) tarafından
Genelde alerjen çocuklar pişik olur 
tarafından
Of ya  napcmm
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Canim benim nebegimdede ilk defa oldu dedigin gibi krem filan hiçbişey fayda etmedi ama nisasta surdum 2 3 gunde iyilesti. Dene bi istersen muhtesem iyi geldi
tarafından
Ama 1 aylık  bnmki
(6,973 puan) tarafından
Nisastanin zarari olmuyor canim dogal pudra etkisi yapıyor,inan o pişik nasil aci veriyordur. Keske daha once deneseydim dedim burda baska bir anne onermisti, Allah ondan razı olsun
tarafından
Nişastayı ne kadar kullandn  miktar olarak ve kurtup  mu sürdün  artık pişik olmuyo mu
(6,973 puan) tarafından
Altini temizledikten sonra serptim uzerini kaplayacak kadar, 3 gunde gecti artik olmuyor şükür
0 oy
tarafından
Sıcak olduğu için olabilir canım bezini açınca biraz açık bırak hava alsın, altını pisleyince uzun süre öyle bırakma hemen al sudocrem iyi ben onu kullanıyorum, bezi iyi gelmiyor olabilir birde herşeyi yaptığın halde oluyorsa
tarafından
Valla anlammdm  ki
0 oy
(3,701 puan) tarafından
İnternetten bak Bi mantar olabilir mi benim kızımda da oldu pişik zannettim pişik kremini bitirdim  Gine de geçmedi kabarcıklar arttı arttıkça kanadı durmadı çocuk internetten araştırdım geçmiyorsa pişik değil mantar dır yazıyordu Bi krem onermisler onu surdum  sabah akşam geçti belki seninki de öyledir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
8 cevap 352 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,462 göst.
12 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,324 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,037 soru

24,177,511 cevap

336,178 kullanıcı

...