0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

dogum yaptim emdiremedim bile direkt yogun bakima aldilar sut gonderdim hep goremedim 1hafta oldu cikaricaklar bebegimi ama  beni unutmusmudur hicc sarilamadim emziremedim:(( bu durumu yasayan sonra bebegine kavusan varmi

9 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Senin gibi birsuru anne var daha görmeden yavrusunu kuvezde olan yoğun bakımda olan yeterki sen güçlü kuvvetli ol alışır annesi daha çok küçük
tarafından
insallah canim:(
-Reklam-
0 oy
(2,344 puan) tarafından
Benim kızım da 12 gün kaldı yoğun bakımda. Bende çok üzüldüm sarılamadım emziremedim diye hatta bi gün hemşire kuvezden çıkarıp yanımıza getirdi ama dokunmayın dedi. Seslendim yüzüme bakmadı gözü hemşiredeydi çok kıskanmıştım ☺️ 11.gün ilk emzirmeye gittim yüzüme bakıp gülüyodu resmen ☺️ kokumuzu sesimizi unutmazlar canım merak etme. Sende bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine
0 oy
tarafından

Niye boyke dusunuon sen onun annesisin seni daha seveceği çok gün olacak

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Evet yaşadım 38 gün yoğun bakımda tedavi altına alındı hiç görmedim senin gibi sadece fotoğraf video görüntüleri aldım sonunda toburcu oldu kucama alır almaz uyudu  merak etme  hissediyor Rabbim ona bu hissi veriyor kokundan tanıyor seni şükür Rabbime 2 buçuk aylık oldu oğlum  tez zamanda seninde minik yavrun kucana almayı nasip etsin inşallah Rabbim
0 oy
(8,328 puan) tarafından
Canım yavrun sana görünmez bir bağ ile bağlı merak etme asla unutmaz 
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Yok asla unutmaz merak etmez ben sezeryenliyken ogluma sadece ablam bakiyodu ben agridan kivraniyodum sonra ablam gitti korktum ona alisti sandim ama hicte ole degilmis benim kokumu biliyo

Hastanedede virusten dolayi vermediler bana 2 gun ama hic unutmadi yavrum beni 
0 oy
(54,204 puan) tarafından
sabki ben bebegimden ayri kalmis gibi hissettim kiyamam ya Allah kimseyi evladindan ayirmasin 
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Benim gorumcemin oğlu 1 ay kaldı canım sonra sağ salim kavuştular 
0 oy
tarafından

Ah canm ya daha doğumda karnımdan çıkar çıkmaz yüzünü bile göremeden jokumu bile almadan küveze aldılar şşmdş beş aylık :D hamd olsun rabbime 

Üzme canını eve gelince bol bol hasret giderirsin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,459 cevap

336,303 kullanıcı

...