Ya bu postu kapat ya da burayi terk et
Evet aldım efsaneydi öyle böyle değil biz görücü usulü evlendik nisanliyken eşimin evlerine gittik mutfakta kutuyu uzattı al dedi öküz alirmiyim diz cokturup teklifi yaptırıp öyle aldım
Çok güzeldi. Kardeşimle gidip yüzük almışlar. Bende o zaman çalışıyordum sonra aksam görüşelim gezelim dedi bende tamam dedim. Neyse akşam oldu kardeşim kuzenim ve eşim ben 4 kişi gezmeye başladık. Sonra baktım kuzenle kardeş önden gidip biseyler arıyolar ve benim herif dikkatimi dağıtmaya çalışıyor. Sonra müzik söyleyen grubun yanına gittik saat kulesinin oraya. Bide baya kalabalıktı. Neyse adam başladı şarkı söylemeye. Ali kınık çocukları bile biliyor ali ayşeyi seviyor şarkısını söyledi. Ama çocuklar bile biliyor hüseyin emineyi seviyor yaptı. Adama baktım sonra herife baktım yerde diz çökmüş. sonra beni bi titreme tuttu benimle evlenir mısın dedi. Bende cevap veremedim kafamı salladım) Sonra herk3s alkışladı falan. Çok güzeldi çok...
Aldim cok guzeldi
Bi gün konusuyoruz evlenek mi la dedi bende he la evlenek dedim o kadar
Kocam yuzuk almisdi bana onu bana takarken benimle evlenirmisin dedi bende evet dedim sadece bu yani supriz falan yapmadi hic takmadimda
1,507,697 soru
24,609,428 cevap
364,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın