0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var Kendisi erken doğdu 31 haftalık doğdu 2 kilo 200 gram falandı  31 Gün küveste kaldı  şimdi 2. Gebeliğim 27+3. Kimin bebeği de olsa ya da gebeliği olsa eşim hep diyor ki bebeği kilolu bu bebek de erken doğar yarım doğar falan istiyor ki bebeğim kilolu olsun resmen takıntısı var sizce nasıl beslenir sen bebeğim hızlı kilo alır tavsiyeleriniz varmı denediğiniz ve olumlu olan

11 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kaşar peynir vemuz ye canım
(613 puan) tarafından
Etki ediyormu kaşar peyniri bacm
(7,931 puan) tarafından
Evet canım kaşar peynir ve muz bebeğe kilo aldırır bir de haşlanmış yumurta
-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından
Ceviz ye kilo aldırır cnm
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hersey yedim muz kaşar çerez almayan çocuk almıyor tüm kg ben aldım sen sağlıklı beslen ve eşine de çok bakma kg olup doğum da sorun olan da var zayıf olup şükür turp gibi olan da sen o eşine de bu kadar takıyor ise Bi psikoloğa gitsin 
0 oy
tarafından
Muz kaşar süt ceviz bunları mutlaka.düzenli ye kilo alacaktır 
0 oy
(8,324 puan) tarafından
Ben her şeyi yedim 3100 denmişti kilosuna iki gün sonra 2190 doğdu :) çok takılmayın o bu su kilo aldırır diye Afrika li anneler ne yiyor da bebekleri normal doğuyor ... Zamana bırakın stres kilodan daha büyük bir problem oluşturur çocukta.  Sağlıkla zamanında alırsınız inşallah yavrunuzu
0 oy
(69 puan) tarafından
Bir tanıdığım ben elma yedim çocuğum 4 kilo doğdu diyordu.. Ayrıca yarım olan bişi varsa o da eşinin aklı kusura bakma canım. 2200 de iyiymiş, benim bebeğim 36da 2500 doğdu... Ben de eşin gibi çok taktım erken doğmasını, insanlar ne söylediyse teselli olmadım, ama sonra anladım ki önemli olan bedenen ve zihnen sağlıklı olmasıymış. O 4 kilo dediğim çocuk şimdi problemli, yani doğum kilosu herşey demek değil.. 
0 oy
tarafından
Gece yatmadan önce ceviz muz ve kaşar peyniri yiyebilirsin bildiklerim bunlar 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Kusura bakma da eşin doğursun o zaman. Eli ayağı düzgün tüm azaları yerinde sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. O düşük gramaj ile doğan bebekler diğer bebeklere göre daha çabuk seçilip büyüyor.
0 oy
(704 puan) tarafından
Maden suyu,kasar peynir,muz. Hep iyi beslenmen lazim.Ayrica esine soyle kilolu çocuk saglikli cocuk demek degildir.
0 oy
tarafından
Valla bak sabahları pekmez ye dediler 1 kaç kasik.

Sora ceviz kadar muz  süt dediler .
0 oy
tarafından
Benim.oglum 4 kilo 100 gram dogdu kaynanam bu cok ciliz diye nerde tarti varsa orda tarttiriyordu en sonunda dedim anne butun tartilar yaniliyor olamaz he gi ama bu niye boyle zayif gorunuyo dedi :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
16 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,181 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 982 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yagmur1608 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
30 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,286 cevap

336,073 kullanıcı

...