0 oy
659 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (909 puan) tarafından
Yani hijjenik değilmiş yogunken kullanın ama sık sık değiştirin diyorlar bilemedim rahat mı hissediliyor mu ilginç bir şey ilk kez kullandığınızda ne hissettiniz 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya orkidin pohumu çıktı da tampon kullanalım ya..

Orkid iyidir
(909 puan) tarafından
Kız benim aşırı yoğun Orkid kuaniyorum ama yok saatte bir değiştiriyorum iki gündür kıyafetlerim bile battı dogdan sonra daha da yogun oldu bebişim bir yaşında şuan tamponu hekimler kullanmayın kullanıyorsanız da yogunken kullanin diyorlar
tarafından
Hahaha :)) kız Merve bu nasıl profil
(45,024 puan) tarafından
Yaw bu profil neee:)))
tarafından
Dilnazdan kıskandım bi baktim Seir de de var ahahahaha
tarafından
Akım haline geldi herkes yapar artık :)))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sürekli post açıyorsun bin puan olamadın gitti:D.nedense o puan hep sabit gitmemek için yazdıklarını mi siliyorsun kız 

(45,024 puan) tarafından
Gitmee kizzz:)))))
tarafından
Hahhaha orası kesindi zaten:) ne ayak yapiyon
(909 puan) tarafından
Ha haa haaa kesin olan bir şey yoktur canım bu hayatta:)
(45,024 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum:))
tarafından
Ben artık anlamamazlıktan geliyorum ☺️☺️☺️anladıkça kendimi tuhaf hissediyorum bu ne diye

Neyse sen kafamızı şişirmeye devam et:)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bazen senin Tuğba su oldugunu düşünüyorum :D 
(909 puan) tarafından
Bazen ben de sizinle ilgili çok şey düşünüyorum ama ne yaparsın hepimiz kardeşiz :)
(25,181 puan) tarafından
Hahaha aynen
(25,181 puan) tarafından
Hahaha oda dogru kız
0 oy
tarafından

Tampon mu :ermm: kullanma kız bence 

(909 puan) tarafından
Neden ki hiç kullandin mi
tarafından
Kullanmadım komşumun gelini almıştı birilerinden duyup o demişti bi ara aldım rahat edemedim batıyor gibi fln demişti
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ayy nasıl kullanıyorlar, ben hiç rahat edemem tamponla, bakınca bile rahatsız oluyorum 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Dusunsene vajinanda parmak kadar pamuk var bide vajinanin genisligine gore olanlari takiyorsun. Eger adetliyken kullancaksan tavsiye etmem o kanı atmak gerekiyor ama deniz havuz vs icinse tak cnm degisirsin surekli
(613 puan) tarafından
Ay ya o ne oyle napiyor ki durduruyormu kanı bide bisey daha sorcam kiz yururken acımıyormu o benm ic camasirim araya takilimca ruhum cikiyo sinir oluyom
(6,849 puan) tarafından
Kullanmadim cnm ama.incelemistim arkadas kullaniyordu altinda ipi var  alisan takiyor vala
0 oy
(359 puan) tarafından
Ben esimin ailesiyle tatile gitmiştik denize girerken kullandım başta içerde bi şey var mis gibi hissediyorsun ki var zaten ama rahhati yani 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
19 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 555 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 827 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,723 soru

24,173,375 cevap

335,977 kullanıcı

...