0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sikayet etmisler korkularindan belki hatirlauan vardir oructa esimle.babam kavga etmislerdi babama isten sonra gelin demişler.d bizde geldik buranın havasinida aldık.d got korkusu basa bela :D:D çok tuhaf bir koku var birde çaktırmayın polis hastaysiyim keske okusaymisim oy oy nerelere gidem .d.d

2 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Olay ne oldu kiz anlamadim 
tarafından
Kız oructa babamla esim kavga etti orta cidden hic bisey yok suan cok uzun diye anlatmama. Neyse bunlarun 13 14 yaşında biricik oglu var 9 aylik değil 11 aylik sanirim ki cok degerli cocugu benim esimden korkuyorlar bunlar hani bisey olut eder diye kadin acik acik söyledi bunu tabi. Bugun polis gelmis annemde bendeydi numaramızı falan.almislar babama ulasmislar iste gelin diye bizde geldik ifade aliyolar o gun ki kavgayi olaylari falann iste aman bos muhabet birde utanmazlar beraber yuz yuze bakicaz surada ya
(3,909 puan) tarafından
Evet ya. Mhkeme olursa ugrastirir ama
tarafından
Aynen ya olay buyuk bisey olsa valla tamam. Keske ilk basta kavgada biz şikayet etseydik ilk basta onlar kabul etiler çünkü kavgayi kendilerinin çıkardıklarını
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından
Sonradan şikayet etmilsler o zaman bende lisedeyken 10.sinifta yanlışlıkla bı cocugun gözünü oymustum ilk ifadede şikayetçi değiliz demişlerdi sonra bizden para koparmak için şikayet etmisler 3 sene mahkemeye uğraştım gittim gittim geldim düşün daha lisedeyken yani.

İnşallah siniz olay da bu kadar uzun sürmez 
tarafından
Yok surmez bizimki seninki baskaymis bizfe yaralama yok .d.dd.d

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 412 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 359 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,758 soru

24,187,840 cevap

336,740 kullanıcı

...