0 oy
1,559 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızlar dün benim cinsiyet partim vardı baya Kalabalıktik oynamali vs oldu esminin kuzeni telefonunu bana verdi video çek diye o sırada mesaj geldi bi adamdan (az kaldı❤️) böyle evli 10 yıllık 2 çocuk annesi kocasıyla hıc geçimi yok ama büyük ihtimal aldatıyor sonra fark etti fark ettiğimi adamın adını kocasının adıyla değiştirdi ama o adamın profiliyle kocasininki aynı değil alen açık gördüm yani başka bi adam var hayatında çok kötü oldum asla beklemezdim çokta üzüldüm yanlış yolda olmasına eşime soylemelimiyim sizce böyle duzgunce ama kimseye söylememesi isticem beni ilgilendirmez asla kimsenin şeyi siz olsanız soylermiydinz eşinize eşim gidip pat diye aldatiyomusssun görmüş karım vs demez susar ve sülaleleri namus vs şeyine aşırı duskun duysalar gebertirler o kadını aklımdan cikmiyo k. b uzun oldu birz ama 

31 Cevaplar

0 oy
(739 puan) tarafından
Boş ver görmemezlikten gel 
(302 puan) tarafından
En dogrusu :/
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kimm ne *** yerse yesin canım karışma.. eşin bilse ne bilmese ne

Dua et doğru yolu bulsun
(302 puan) tarafından
Doğru oln bu sanırsam :/ inşallah bulur
0 oy
tarafından
Cnım kadın ıle konus ben farkettım ama bırının kulagna gıderse nolur bılıyorsun. Kımseye soylemeyecegım ama bu yol dogru yol degl bana yakalndıysam herkes farkna varabılır cocuklarını dusun vazgec bu yoldan vs diyebılırsın.. Kız Allah korusun boyle seylerı ogrenenlerı öldueuyo ya mıllet napmak lazm bende smdi duusndmde hıc gormemıs gbıse yapabılırsın
(302 puan) tarafından
Ona desem. İnkar eder bu seferde başka biride yakalar ortalığı karıştırır sende biliyodun der aradan çıkar diye korkuyorum o yüzden demekte istemiyorum en iyisi hiç bilmiyormuş gibi durmak
tarafından
Aynen kuzu hıc bılmıyoe gıbı durmak en iyisi
0 oy
tarafından
Sana düşmez ..

Hiç karışma başına iş alırsın.
(302 puan) tarafından
Doğru olan bu sanırsam :/
0 oy
tarafından
Hiç karşıma derim sonra kötü olan sen olursun
(302 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Hiç karisma kuzum boyle seyler skntili isler basina is acilir bosver
(302 puan) tarafından
Allah korusun bende el kapisindayim o yüzden susmak daha mantıklı geliyo
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Hic karisma bence 
(302 puan) tarafından
En dogrusu
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Bı laf vardır eden kurtulur diyen kurtulmaz diye bence hiç karışma
(302 puan) tarafından
Doğru laf valla ben çok korkarım böyle şeylerden susup köşede beklemek daha mantıklı
0 oy
(891 puan) tarafından
Kadını uyarabilirsin canım 
(302 puan) tarafından
Inkar eder diye düşünüyorum sonra bi yerden duyulur bu seferde sen bana demiştin senmi söyledin vs adımın gecmesini istemiyorum o o boku yerden utanmıyor ama ben uyarmaktan bile çekiniyorum benden büyük bide
0 oy
(1,150 puan) tarafından
O kadın bakışlarımdan rahatsız olduğumu anlardı. Bişey demez ama rahatsızlığımı ve çok çirkin bir iş yaptığını ima ederdim ama susardım. Gerisi ona kalmış 
(302 puan) tarafından
Ztn oda fark ettiği anladığımı ismini vs değiştirdi ama ben hiç oralı olmadım sürekli telefondan bisy gösterme çabasına girdi sonra suçlandı görmemiş gibi konuştum davrandım ayda yılda bir görürsem gorurum
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Banane der gecerim cunku banane
(302 puan) tarafından
Evet beni. İlgilendirmez diyip susuyorum kimseye hiç bisy demedim ztn sadece sormak istedim ilk defa böyle biysle karşılaştım :/
(6,190 puan) tarafından
Bosverin bu seylerin sonu hep kotu biter :D siz uzak durun
(302 puan) tarafından
Haklisin :/

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 2,055 göst.
+1 oy
9 cevap 458 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.