0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Eşimle siyasi görüş farklılıklarından dolayı pek anlaşamıyorlar ama eniştem sırf bu yüzden aynı ortamda bulunmak istemiyormus sevmiyormus bu yüzden evime de gelmez neyse ablamgil annemgile geldikçe biz eşimle gideriz ama biz her gittiğimizde eniştem kalkıp evden gider en son annemgile gittigimde eşim sonradan gelecekti yine eniştem esin gelecekse ben gitcem dedi bende gelecek ama kal enişte hatrim için dedim oda yok gidicem dedi bende sen bilirsin gitmek istemiyorsan dedim sonradan eda beni evden kovdu demiş doğum yaptım ablam eve tek geldi enistem gelmedi tebrik bile etmedi eşimde niye gelmedi diye sorunca çok kötü oldum :( 

13 Cevaplar

+1 oy
(2,203 puan) tarafından
Siyasî görüş için aile fertlerini kıran üzen görüşmeyen insanları anlamıyorum sanki kendi seçiliyor yada seçilen maaşını onunla paylaşıyor, ne saçma bir alınganlık allah sabır versin sizlere 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enisten simarmis senin siz boyle naziyla oynarsanız daha cok simarirr. Ne hatrim icin kal diyosun, benim kocami istemeyen adamin oldugu yere bende gitmem. Hem de siyasi görüş için yani cok ayip. Mesafe koy enistenle hatta ablana da enisyem varsa ben gelmicem artik de herkes haddini bilsin
0 oy
tarafından

Eniştenin ayıbı, bir kere hem sana hem eşine ayıp etmiş ne saçma insanlar var yaaa 

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ya gitme demşsn gidicem dediğinde ayaklarına mı kapncakmşsn
0 oy
(368 puan) tarafından
Bence kocana soylr bu durumdan görüşmek istemıyor diye sen ablanla görüş onlar ne halleri varsa görsünler. Saçmalığa bak. Nıye arada kendını heder edip çırpınıyon cnm ablan enıştene laf geçirsin. Bnm kocamı görmek istemeyen adamı bndr kım olursa olsun istemem yanı 
0 oy
tarafından

Ne kadar yalancı bir insanmış öyle , sevmiyorsa , saygı duymak zorunda ...

0 oy
tarafından

Misafir misafir sevmedi Ev sahibi hiçbirini sevmez :D

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Cehenneme kadar yolu var bence, takmaaaa
0 oy
tarafından
Aman gerek yok öyle enişteye boşver 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Aman çok büyütmüşun tosunre ne b.ok yerde yesin enişteymis hayatta saygı da duymam naparsa yapsın okadar da yüz vermem
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam o adamla arama direk mesafe koyarim 
0 oy
tarafından
Enişte eşini kıskanıyor olabilir ailen eşini daha çok seviyorsa
0 oy
(53,980 puan) tarafından
aman gelmezse gelmesin sanki sağı solu var akrabaligin herkesin dinide siyasi görüşü de kendinedir. seni gectim esinin hatirina alttan alabilirdi salla gitsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 352 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 672 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,104 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 873 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,895 soru

24,104,534 cevap

332,616 kullanıcı

...