0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,309 puan) tarafından
Kizlar esimi kalbimde seviyom ama yuzune baksim konusasim gelmiyo sevmedgmi bilsem kapiyi cekip gidecem kizlar biz evlen3li daha 3 yil oldu gecenlerde esimin facesinde eski konusmalari filan gormustum hallettim zannettim 8cimde sonucta bnden onceki seyler ama halledemiyom baktikca o konusmalar geliyo dusundukce geliyo paranoyak oldum iyice psikolojim cok bozuk son zamanlardada aramzda ne sevgi ne saygi kaldi durup durup aglayasim geliyo bsy yapmak istemiyom kimseyi gormek istemiyom sadece karanlik bi odada bagira bagira aglamak istiyom

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmişe takılı kalırsan ömür boyu huzurun olmaz senden önceki şeylere kafa takıp huzurunu bozma eşini kötü şeylere sevk etme aksine ona geçmişi unutturmak için sımsıkı sarıl sevgini saygını göster kiii sana tutulsun canım geçmişe mazi derler boşuna huzur bozma 
(1,309 puan) tarafından
Canm cok haklisin ama en fazla 1 saat oyle yapabiliyom kndime cok kiziyom ama elimde dgl hele son zamnlarda mumkn dgl gbi snki
tarafından
Bunun sebebi eşinin sana sevgi göstermemesi canım ama sende ondan uzak durunca iyice soğukluk olur sen ona yaklaş sen ona sevgi gösterdikçe oda karşılık verecektir o zaman unutursun bunları unutman lazım yani
(1,309 puan) tarafından
Tekrar deneycem bugun belkide son kez
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Gecmisinde olan bir sey sizi ilgilendirmez cunku sizden onceki hayati takili kalirsaniz da bosu bosuna uzulursunuz buda zaman kaybi sadece
(1,309 puan) tarafından
Zamn ve sevgi kaybediyoz hizla
(6,190 puan) tarafından
İste o yuzden takilmayin
0 oy
(798 puan) tarafından
Bende aynisini yaşamiştim eşim o facesinin sifresini unutmustu giremiyodu birgun beraber acmaya calistik ve actik eski konusmalari tabi vardi bende bunlari tek tek okudum keske okumasaydim bir kac gun bana askim deseydi bile o konusmalari baskasina kullandigi aklima geliyodu sonra baktim iş kotuye gidiyo kendimi topladim herkes gibi onunda gecmisi olabilir dedim aslinda bakarsak bizimde gecmisimizde vardir o yuzden artik unuttum sende unut sonucda senden onceki seyler
(1,309 puan) tarafından
Bizde aynisini yasadik cnm olabilir evet bizimde oldu ama unutamiyom yaa zat3n bn ufak seyler olsa bile kafaya takan bi insanim son zamanlarda unutuyodum ama yeni tartsmalar cikti filan bide bunun eski sevdigini gorunce iki gun üst uste tekrar hortladi duygularim
(798 puan) tarafından
O duygularina soyle hortlayip durmasinlar unut canim bosver yoksa zarari sana olur
(1,309 puan) tarafından
Bu gidisle sonum hayr dgl zaten
(798 puan) tarafından
Mantikli dusunup karar verer canim yoksa bu evliliginizi daha cok zedeler adami durduk yere suclama
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Eski konuşma diyosun canım senden önceki yani.. o bile unuttu belkide .. niye sevgi saygı kalmadı .. seviyorum diyosun ama 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Oho yavrum geçmişe takılmamalıyız senden once ise takma kafana benimki benden once nişanlıymış. Benden saklamış ogrenince cıldırdım ama kafama taktıgımdan degil baskasından ogrendiğime cıldırdım. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,078 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,510 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,960 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,819 soru

24,174,540 cevap

336,039 kullanıcı

...