0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar eşimden şiddet görüyordum ve üç senenin sonunda boşanmak için şimdi ayrıyız davalar açıldı.bayramdan sonra bende karşı dava acicam avukata vekalet verdim.bir yaşında kızım var.onun ve kendi canımı kurtardığim için şükrediyorum.sorum su ki, eşim hiç bir maddi destek sağlamıyor.babam abimle yengemle yaşıyor.dort tane çocukları var.evde bizimle birlikte dokuz kişi oldular.kazanclari kendilerine yetmiyor,zaten evde de yer yok bize. sosyal yardımlaşmaya gittim başvurum reddedilmis.ne yapicam ben şimdi.kadin sığınma evine gitmek istemedim.nerelere başvuru yapsam bana ve kızıma yardım ederler.

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allahim yardımcın olsun canim benim 
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bosanan kadinlara maas baglaniyor bagli oldugunuz belediye de yetkili birisiyle gorusun yardim icin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sosyal yardim boşandıktan sonra gerçekleşir her ay belli miktar para ile erzak yardımı yapılıyor..Bağlı bulunduğunuz muhtarlığa gidip fakirlik belgesi almanız gerekiyor durumunu muhtara anlatırsanız onlara yardim da bulanan maddi durumu iyi insanlar oluyor hemen hemen 10 aileye yardimci oluyorlar size de kayıtsız kalmayacaklardır,ayrıca  eşiniz nafaka vermek zorunda vermezse hapis cezası var.. Allah yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
tarafından

Boşandıktan sonra dulluk maasi veriyorlar , öyle yaparsın az katkın olur en azından.  ...

0 oy
tarafından
Allah yardmcun olsub canım. Baban ve sen eve cıksanız babanın emeklı maası falan yokmu?evden iş yaparsın bosandktan sonrada yardm alırsın tıngırdarsınız en azından. 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Tetbir nafasakası iste ille. Gerci odwmeyen onu da odemez. Sosyal yardım kaymakamlıga git canım
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Önce muhtarlığa git gerekirse kaymakama çıkacağını bildir ... Hakkını şoke şoke al ne ihtiyacı olmayanlar çalışmıyor yardımla geciniyo
0 oy
tarafından
Henüz boşanmada One olmamışsa halin eşinin soyadını taşıyorsa onunla varlığından dolayı yardım alamazsa ama Boşandıktan sonra sosyalleşmeye Kaymakamlığa gider Her yerden yardım alabilirsin
0 oy
tarafından
Tedbir nafakasi talep edebilirsin bosanma sureci tamamlanana kadar ama onun icinde ayri basvuru yapiyorsun 300 tl gibi bi basvuru ucreti var bulundugun yerde sosyal hizmet birimi varsa oraya bi basvur yoksa 183u ara onlar bilgi verir bide kizliayda giyecek gida yardimi yapiyor sosyal yardimlasmanin reddetmesi ilginc olmus oraya sansini tekrar dene istersen 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,533 soru

24,184,973 cevap

336,566 kullanıcı

...