0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Köyde tarla bahçeniz olsa eşinize destek için yanında yardıma gider misiniz 

14 Cevaplar

0 oy
(469 puan) tarafından

Keşke olsa da hiç içinden çıkmam valla .yemeğimi yapar gtrirurm akşama kadr vakit geçiririm mis gbi hava tarlanın işini de yaparım herşeyi esimbyaoacak diye bı şey yok ki orası bizim ailemizin yani <3

(469 puan) tarafından
Haklısın tabiki canm tarla işi zordur ama kolay gerçekten hiç bı şey yok.sen sanırım hiç bilmiyorum diye de istemiyrsn öğrenmek istersen her türlü ogrenirsin.ama yorumlara şöyle bı baktm senin yapmak istemediğin şey herkesin hayali o yüzden tekrar düşün bnce canm kötü olsa kmse istemezdi .iyi yanları da var kız mangal yaparsın çocuklarına salıncak felan yaparsin kışlık cikarirsn organik organik yersin
tarafından
Benim zoruma gidiyor işte okul oku o kadar ama işsiz tarlada çalış
(469 puan) tarafından
İnşallah olursn canm ne diyim
tarafından
Sen okudun mu mesleğin varmı canım
(469 puan) tarafından
İşletme bölüm mezunuym.banka sınavını kazandım mülakatı geçtim eğitimde elendim çok agladm ama ne fayda yaptığım masrafta cabası.bi pastaneye ise grdim bari meslek ogreniym diye 1.5 yıl alistm virüsten dolayı ciktm hamielym zaten.kpss grecem memur olayım diye ugrasiyrm ama bı yandan da başka şeylere de bakiyrm mecbur memurluğu beklersen ölme eşeğim olme hele İİBF mezunuysan ise grmek daha da zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Giderim en büyük hayalimiz eşimle köye ev yapıp bahçesini ekip biçmek 
tarafından
Ama çok zor
tarafından
Evet zor ama zahmetsiz rahmet olmuyor canım
tarafından
Evet ama ben memur olmak istiyorum
tarafından
Olursun inşallah canım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Tabikide giderim ama bizim tarlalarımizi kaynanamın eltisi ekip biciyo bizim ihtiyacımız yok çok şükür
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Giderim. Benim de en buyuk hayalim küçük baş çiftliği kurmak =)) 
(1,096 puan) tarafından
Şu an gebişim =)) çalısmıyorum.sorma zaten bir yere atanamadım.
tarafından
Bende yeni evliyim bir sene oldu mezun olalı işsizim ön lisans çocuk gelişim okuyorum lisansa geçmeyi düşünüyorum dört senede öyle iş güç olmayıncada köye götürüyorlar sevmiyorum ya eşimde diyor destek olmuyorsun bütün işleri annem babam yapıyor
(1,096 puan) tarafından
Canım sevmen lazım o işleri yapman için. Ben cok seyorum hayvanlarla tarlada oyalanmayı. Eşim de benim çalısmama karsıydı. Ya oldugumuz sehire atanırsın ya da calısma diyordu. Bende oyalanmak için kurslara gittim. Once afrika örgüsü kursuna gittim. Sonra özel güvenlik kursuna gittim sertifika için. Bir tanıdığımız ille git şimdi universite bolumu olarak acılacak o sertifikalar diploma gibi olacak dedi. Eşim İzmir İstanbul otobanının çizimlerinde çalısan mühendislerdendi. Ama dğsmez kalkmaz Allah bir işsiz kaldı. Ben mecbur güvenlik olarak calısmaya basladım
tarafından
Ne güzek işiniz var ama
(1,096 puan) tarafından
Napcan canım ama şimdi hamileyim. Kendim istemedim calısmayı. Bir de virus var zaten. Ama cok istiyorum şoyle 10 15 koyunla başlamayı.
0 oy
(804 puan) tarafından

Valla canım var 3 gün gittik traktörle üçüncü gün artık belim çok ağırdı bebek hiç oynamadı çok korktum daha doğurmadan gidemem ama kaynanam hergün gidiyor benim yokluğumu aratmıyor :D

tarafından
Memnun musunuz bu durumdan
(804 puan) tarafından
Hayır tabii ki bu sene son oldu çok pişman olduk kayınpederim eşime hiç rahat vermiyor evimiz ayrı ama ortak işte pişman etti eşimi bizim bi tane tarlamız var kayınpederim sağolsun 10 tarlaya gönderiyor kendi işi çok eşimde yardım ediyor ama 1 aya biter işler bir işe girip daha çıkmam diyor düşün bayramımız bile olmadı ben hep yalnızım evde ben üzülüyorum eşimde üzülüyor
tarafından
Keşke benim eşimde vazgeçse illa köyde çalışmak diyor
(804 puan) tarafından
Canım benim eşimde aynıydı işin içine girmeden anlamıyorlar bende başta üzüldüm ama ses etmedim denedi kendi gördü çok zor kolay değil bide şu var kendinin olucak traktörün falan kayınpederde olunca zor oluyor Allah herkesin kendine versin üzülme köyde kaynananlar falan mı var canım seninde
tarafından
Normalde şehirde yakın oturuyoruz köydede evleri var çoğı zaman onlar gidince sürekli yüzüme vuruyor eşim onlar yapıypr her işimizi diye
(804 puan) tarafından
Merak etme canım bir kere denesin bıkar :)
0 oy
tarafından
Giderim tabi neden gitmeyim mis gibi oksijen temiz hava taş toprak 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Giderim canim :)
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Tabikide giderim hatta seve sevr 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ondan çok ben giderim ekerim dikerim kısliklarimi yaparım ordan ne güzel 
0 oy
(14,062 puan) tarafından

En sevdiğim şey bu:D

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Eşim hic sevmiyor köyü falan keşke sevse giderim valla seve seve
0 oy
tarafından
Biz köyde yaşıyoruz kapının önüne ekip biçen var ama ben bir çiçek bile koparamam çünkü sinekten bile korkuyorum eşime dedim ne istiyosan yap karışmıyorum diye oda hayvanlarla ilgilenmeyi seviyor 
tarafından
Biz kavga ediyoruz her işi annem gil yapıyor diyor
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Ben olsam giderim topraklar ilgilenmek iyidir hem birkez eksen birşeyler yapsan çok seviniyor insan sabah akşam gidip gelip bakıyorsun köyde yaşıyoruz bahçemiz var ama su parası çok geliyor diye eşim bahçe yaptırmıyor seneye Rabbim izin verirse yapmayı düşünüyorum hobi olarak bile olsa azıcık yapacağım bitane domatesm var bahçede sabah akşam bakıyorum kızarmışmi diye çileklerim var olunca topluyorm hemen insallh buradan sonra başka bir suyu bedava olan bir köye gidersem herşey dikeceğim:))
(2,080 puan) tarafından
Benim bahçem küçük canım tabiki de yorucu ama belli bir süreden Sonra gözün yorgunluğu görmüyor alışıyorsn komşuları bı görsen nasıl seve seve yapiyor çoğunun serası var
tarafından
İşin var mı peki
(2,080 puan) tarafından
Hayır yok canım eşim imam o yüzden köyde yaşıyoruz ev hanımıyim bitane oğlum var bitane bir ay sonra kızım olacak insallh şükür geçiniyoruz zaten ben devlet işi olmadıkça çocuklarımi küçük yaşta bırakıp çalışmam ileride onlar büyüsün o zaman çalışacağım bana Uygun birşeyler olursa neden olmasın kızım doğusun büyüsün bende AÖF ye başlayacagim yeniden başka bire bölüm sosyal hizmetler okuyordum ama bırakıp başka bölüm düşünüyorum hem işini yap hemde yapabilirsen iş olsun diyede uğraş  ama gerçekten bu devirde devlet işi zor artık canım hakkında hayırlısı olsun bütün olay KPSS'de bitiyor işte
tarafından
Bende iktisat bitirdim çocuk gelişim okuyorum açıktan işsizim çok zor iş bulmak kpss puana bakıyor ama evliykende briaz çalışmak zor ya iş bitmiyor
(2,080 puan) tarafından
Öyle valla yapanda gerçekten azimle yapiyor bı arkadaşım var o da burada geçen sene evli ve de çocuklu 32 yaşında kuran kursu hocası olup atandı 82 puanla Ama yapan yapiyor işte
0 oy
tarafından
Evet giderim 

Kı varda zaten kayınbabam gilin var giderken bızde gidiyoruz bazen 
tarafından
Zorlanmıyormusun
tarafından
Kız zaten maşallah erkek çok bizde bize iş düşürmüyprlarkı biz ev-de YEMEK hazırlıyoruz
Çocukta var zaten hiç gidemeyiz pekmez kaynatmaya filan üzüm kesmeye çağla toplamaya gideriz kaynanam gilde burda köyde değil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
16 cevap 531 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 262 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,937 puan) tarafından soruldu