0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kaynanam bana denediğini yapmadığını bırakmadı. En basıt tı sırt bırt gezersen karnındakinı aldır ve sen oglumdan beni ayırmak ve ayrı eve çıkmasa dertın çoçugunu gormek sana nasıp olmasın dedi. ben bu sabah kapının onu rüzgarlı ve işçiler gelecekler bende kaynanam kapının önüne çıkaracak dedım ki birsey olur yok dedi olursa size sorarım hanı corona bulasırsa sızın canınızı yakarım gırtlagınıza yapısırım. Baktım kaynanam dıyo kesın bu çoçuk Mehmetdegil ondan bana vermıyo sen dur seni annene gönderir miyim bende eşime bosanalım dedım. Oda biz ayrı eve çıkalım ama artık aileni unutacan bende unutacam dedi
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığınız içeriği yansıtacak şekilde olsun.

10 Cevaplar

0 oy
(369 puan) tarafından
Senin ailen sıkıntı yapmıyorsa sen niye unutacakmissin
(359 puan) tarafından
Katılıyorum aynen valla sıkıntılı olan senin ki değilse sen niye görüşmüyormuşsun ki
-Reklam-
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Çok anlamadım ama, ayrı eve çık bence sonradan düşünceniz değişir zaten o da aiilesiyle haberleşmeye başlar, sen zaten onun haberi olmadan konuşursun ailenle.
0 oy
(422 puan) tarafından
Hicbise anlamadim 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Kaynanan hasta virus zeka geriligi yapmis belli.Ayri bi eve cik yoksa psikolojini bozar
0 oy
tarafından
Pardonda senin ailenin ne sucu var onlarla gorusmicekmissin?Senin kaynanan o kadar edepsiz ki karnindaki sabiye ne laflar etmis oglunun karisina namusuna ne laflar etmis.Ben bolesini coktan dövmüştüm.Pislk kadın
0 oy
tarafından
O kadar karışık anlatmışsın ki, sadece senin ailenin gunahi ne hemen olur demissin onu anlamadim
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Senin ailenin ne sucu varmis 
0 oy
tarafından
Hiç anlamadım canım karışık yazmışsın ama problem kaynana galiba 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Çok karışık yazmışın anlamadim bisi canim
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama anesi s... esinde basmış ne demek ya sende aileni unutcan demek fuck sana anana deseydin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 364 göst.
0 oy
11 cevap 612 göst.
0 oy
3 cevap 234 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 698 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler