Ahaa benimkinin bi eşi daha benimkide aynı o kadar şey söyleyim erken erken der durur hiç heyecan heves yok adamda oruç çıksın alırız diyor şimdide. İndirimli ürün gönderirim acelen ne milletin çocuğu doğuyor daha hastane çıkışı bile yok der. Sinir olurum ki nasıl. Hadi ben 29 haftalığım da senin için erken değil bence oldu ya erken doğum oldu Herşey Allah'ın elinde o zaman napacak eşin. İki ayağı bi papuça girecek sonra gerçi bizimkininde sonu öyle gözüküyor bakalım
29 haftalik oldum herseyimi esimle aldik esya konusunda hep ben ne desem o an aldik ama benimkide kontrol gunu yaklastikca bana heyecan basiyo dur yine basladi bizimki ne acelen var ne heyecanlaniyon kac gun var daha bir iki gunden ne olacak felan der
Doğuma giderken eşin evdeki çarşafın birini alır gelir artık sanki çocuğun ne zaman çıkacağı belli de
Genelde erkeklerde böyle bi hava var yada bizde haklı bi acelecilik benim senin haftanda cantam büyük çoğunlukla hazırdı eşine hadi hadi diye diye zoraki aldırdım daha var düşüncesi beni sürekli söylenmeye itiyordu neyseki kadının fendi erkeği yendi misali doğum yaptım şimdi daha bu sabah oğlum göbeğin büyümüş sana 3 5 takım alalım diyordu
Bizde de öyleydi canım.bebek mağazası gördüm mü hemen giriyordum bana kizarda acele etme alırız diye. Öyle diye diye yine herşeyi kendim aldim bebek bi doğdu benim ki sıyırdı resmen.eve bi geliyor elinde poşetlerle bezlerle.ben demeden gidip kendi aliyor çok şaşkınım
1,488,339 soru
24,328,831 cevap
345,589 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın