0 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Bebegi emzrdim gazi cok aglyo  ayağımda sallyom

Gitmiş makine yapıyor viledayi  almaya gitti banyoya bnm kapımda  açık diyorki  evi bok  götürüyor.  Ardından da yüksek sesle bana canikom  diyor.

Bende Allah senin belanı versin dedim ne oldu ne diyon dedi.  Iki yizlusun  evi *** götürüyor dyon  sora canikom dyon.  Ne olmuş oraya diyom dedi.

Bende aslan yattığı yerden belli olur dedim .

Evi bb... götürüyorsa sende yasyon dedim diyor ki ben b.... temmzlyom...

Bella okuma bela okuyon  o çocuğa geçyo  diyor . Ben napim kızlar zaten dünün nefreti icim de birde uykusuzum  açım. .

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Adamın dediği birşey yok ağzı bozuk demişsin de beddua ederken hiç mi içiniz sızlamıyor döner dolaşır bebeğime geçer veya eşime birşey olur demiyorsunuz bu kadar sevgisiz bir evde bu kadar saygısız bir iletişime çocuk yapıp çocuğun sakin ve uslu olmasını bekliyorsunuz yazık doğan bebeğe yazık onun hayatına yazık
(9 puan) tarafından
Dünki postu oku bnce
tarafından
Dün ki postta da başrolde sen varsın adama hakaret ederek olayı sen başlamışsın sen biraz sakin ve sessiz kalıp baş kaldırmasan hiçbirşey olmuycacak gerçekten haklı değilsin ikinizde susmak nedir bilmiyorsunuz siz dün bu bağırışın kavganın içinde bebeği ne yaptınız puseti fırlattı yazmışsın bebek uyumadı herhalde ben sadece o garibe üzülüyorum lütfen ikinizde büyüyün ve olgunlaşın çok yanlış yoldasınız
(9 puan) tarafından
Of haklsn ama ne yapim ne öğrense  ailesi ne dese dogru sanyo bana karsyo  hep. Ve ustume yürüdü saldırdı.
tarafından
Sende saldırmışsın kapıyı kapatırken hakaret etmeseydin böyle birşey olmuycacaktı sen evin kadınısın bu kadar kadın alttan alıyor sessiz kalıyor yeri gelince konuşuyor benim annemle babam 35 yıldır evli yemin ederim sana annem babama bir kere olsun köpekk dememiştir yemin ederim sana karşında ki senin eşin çocuk gibi ben haklıyım deme sakin kalmak en mantıklısı
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Boşa kavga etmişsiniz ikinizde haksızsınız
(9 puan) tarafından
O başlatıyo:((
0 oy
tarafından
Sadece eşinin değil seninde ağzın bozuk benim eşimde bazen ev çok pis der bende kalk süpür derim bela okuncak bise yok 
(9 puan) tarafından
Ben dünden beridir beddua etmeye başladım .  Inan ağzıma alamazdım dün ki konuya post actim . Ve sorun su ki tamam makine almis atyon  daha neden b...gotryo  dyon ne gerek var ya
tarafından
Dünkü postu da okumuştum çok boş yere kavga ediyosunuz burda çoğu kişi seni gaza getiriyor lohusasin falan diye ama unutma lohusalık bir gün biticek aranızda saygı sevgi bise kalmıyor
(9 puan) tarafından
Kalmadı  ne yapicam yerimde olsan ne yapardin Allah aşkına bisey de
tarafından
Biraz umursamamaya çalışırdım bebeğine odaklan  yatır kucağına uyuyun birlikte
0 oy
(2,970 puan) tarafından

Yani *** goturuyosa temizlesin bi zahmet o *** temizlemiyo ama sen temizlemelisin bu nasil bi dusunce tarzidir. Hic umursama bebegini uyut git yemey ye keyfine bak *** beyinlililer malesef :angel:

(9 puan) tarafından
29 gun oldu  doğum yapalı
(9 puan) tarafından
Hemde sezeryan
(2,970 puan) tarafından
Yaniiiiiii ben olsam agzina ederdim ne diyim
Gel seninde karnini yirtiyim bakalim *** temizlemeye halin olcakmi derdim
0 oy
tarafından
Niye bela okudun onu hiç anlamadım insan eşine bela okurmu boşuna tartişmişsiniz o b. Götürüyor dedigin de sende içinde sen yapiyorsun ondan deseydin.... 
(9 puan) tarafından
Bilmiyorum  dün gecedenn beridir bela okuma dilime düşmüş . Ama o da haksz degl mi madem  tmzldn  neden b..gtryo  dyonkk
tarafından
Haksiz tabiki sen bebek sahibisin norml yani bela okuma yinede başka şeyler söyle :) hiç yuvanızı boş şeyler için bozup üzmeyin kendinizi
(9 puan) tarafından
Ama senin o dediğini desem daha kavga buyurdu.  Valla 29 gün oldum sezeryan oldum elimdem gldgnce temiz tatmaya calsyom ama baksana :(
tarafından
Yeni dogum yapmişsin sana şimdi herşey çok kötü ruhsuz hevezsiz yorgun gelir ben dogum yaptım eşimi görmek dahi istemiyordum ona belli etmedim sadece banq yaklaşma diyordum hele bebeginden nefret ediyordum emzirmekten emzirmeye annem getirirdi o derece olmuştum yani geçecek bunlar hiç merak etme 3 ay sonra bu postu gördügünde ben ne yazmişim diyeceksin :) ayni benim gibi
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Ikinizinde ağzı bozuk. Eşinize nasıl bela okuyosunuz anlamıyorum 
(9 puan) tarafından
Dün geceden beri ağzıma beddua grdi
0 oy
(9 puan) tarafından
Tamam o b.. gtryo  dediğinde  ne deseydim  kizlar Allah aşkına yaaa
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Esler arasında bu kadar yüz göz olmak bence hos degil evet ev kirli olabilir bebek var neticede ama senin bedduan ozellikle.hic olmamis sabi bebek.ayaginda bela okuma bence  
(9 puan) tarafından
Evet haklsn  ama durduramadm  kendmi  peki  onun.dedohi hos mu . 29 gun oldu sezeryan oldum elimdem  gldgnce  temiz tatmaya calsyom :( ama b.. gtryo  dyo
(1,008 puan) tarafından
hic hos degil  dediği zaten onu onaylamiyorun ama yanlış.kelime baska bir sey bela baska bir sey insan bela okumaya alismamali vakti saatine denk gelir allah korusun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu