0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından

Ahh oyle heyecanliyim kki kizlarr

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ne güzel biii resimmmmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ♥️♥️♥️♥️
(2,018 puan) tarafından
Canimmm aminnn tesekkur ederim❤
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Foto süper olmuş cnm bidahaki bayramda bebislerimizle olmayi.nasip etsin Rabbim<3

(2,018 puan) tarafından
Sagol kuzum amin insallah❤
0 oy
tarafından

Samsunun sahilini sevım:angel: harikasınız canim bayıldım <3

tarafından
Gokhan unveeı biliyorum canim yengem de ona gıdıyor iyi doktor diyorlar saglıkla al ınsallah ❣️ canim aslen samsunluyuz biz esimin gorev yeri Trabzon burda yasıyoruz orda evim var bozmadım hıc duruyor izinler de arada kacamak yapıyoruz. 18 oldum bu sefer zorlanıyorum canım isyanım yok karnım vardı sönük sanki 3 gune gelcem bende bulent surucuye gitmek istiyorum burda aman aman doktor bilmiyorum en son gittim ıatahıö cok kotu dedım duzelecek dedı 18 e geldım tık yok belli baslı seyler dısında yiyemiyorum hıc :(
(2,018 puan) tarafından
Ayy cok iyi yapmissin burdaki.evini bozmayarak kuzumm ne guzel gelip gidiyosunuz iste :) 2. Cocugun dimi kuzumm Allah yardimcin olsun niye oyle oldu ki acaba :( insallah toparlarsin bir an once canimm bazen hamilelikten hamilelige fark ediyor demek kii, tanismak cok isterim insallah birgun :)
tarafından
Cok seviyorum kuzum samsunu ben ya :) ıkıncı canim 17 aylık oglum var bıtane :) sıcaklwrsn diye tahmin ediyorum canim bakalım gıdıcem gelince :) ogluma dogum gunu yapcam eger gelmek isterseniz esinle senı de beklerim veya evime misafir olarak sadece yazman yeterli bende isterim valla :)
(2,018 puan) tarafından
Oyy masallaaaah :) insallah kuzucumm bakalim haberlesiriz bende her zaman beklerim canim benim :)
tarafından
Habelrselım canım ınsallah kuzum ❣️❣️❣️❣️❣️❣️
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Inşallah bidahaki bayramda oglusun o ayakkabilari giymiş aranizda gülümseyerek poz vermis olur canim benim:angel:

(2,018 puan) tarafından
Oyy tesekkir ederim guzell dileklerin icin canim amin insallaah ❤
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir resim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(2,018 puan) tarafından
Tesekkurler canim aminn insallaah :)
0 oy
tarafından

Sağlıkla gelsin canım bir avazda kurtulursun inşallah :)

(2,018 puan) tarafından
Canimm amiiin insallaah ❤
0 oy
(211 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından

Çok güzel bir çekim olmuş , hayırlısı ile al kucağına inşallah

(2,018 puan) tarafından
Amin canim insallah :)

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 559 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 407 göst.
14 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,950 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 590 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,479 soru

24,184,256 cevap

336,511 kullanıcı

...