0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından
Hamileyken mezarlık ziyaretine gidilmezmiş böyle birşey duyan var mı yani bir doğruluğu var mı? 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sacmalik . Hamileyiz diye olen cocugumuzadami gitmeyecez. Karnimizdaki cocugumuzsa ordaki yatan neci .
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hamileyi degilde Kadin mezar ziyaretine gitmezmis
tarafından
“Ben sizi kabirleri ziyaret etmekten men etmiştim. Bundan sonra kabirleri ziyaret ediniz. Çünkü şüphesiz kabirlerin ziyareti, dünyayı küçümsetir ve âhireti hatırlatır.”2

Evet önce yasakladı sonra o yasağı kaldırdı buda kaldırdığını belirten hadis
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Dogrulugu sadece batil inanc o kadar
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ben gidiyodum.
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Evet böyle birşey doğu tarafında özellikle çok yaygın hamile kadın mezarlığa giderse o sıra herhangi bir yerine eliyle dokunursa bebeğin vücudunun bir yerinde iz çıkar derler.. ama ne kadar doğru bilemiyorum.. eski batıl bir inanış 
tarafından
hamikeydim yolun kenari mezarlik surekli ysnindsn gectim durdum baktim
(2,203 puan) tarafından
Bizimde öyle okulun karşısı mezarlık nereden gidersen git illaki önünden arkasından geçiyordum.. bebeğim de leke var kafasının arkasında ama ben hiç kafamı ellemem:)) o yuzden batıl dedim :)
0 oy
(357 puan) tarafından
Benim ve eşimin babası rahmetli sürekli de giderim ne var bunda ölü  den zarar bekleyeceklerine diri den beklesinler 
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Ben de duydum o yüzden hamileyken gitmiyorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ben hep gittim haftada 1 kez hiç bişey olmadı 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben anneminkine gittim çok şükür bir sorun yok şuan 1 yaşında oğlum.Oğlumla da gittik
0 oy
tarafından
Kadın adetli iken mezara girmez uzaktan bakar onun dışında gidilmez diye birşey duymadım ben hamileyken babamı ziyarete gittim kayınbabamıda mezarına ziyarete gittik 
0 oy
(175 puan) tarafından
Peygamberimiz kadının mezar ziyaretine gitmesini uygun görmemiştir çünkü kadınlar duygusal olur orda üzüntüyle düşünmeden Allaha şirk bile koşabilir bu en büyük günah
0 oy
tarafından
Hayır canım yok 
0 oy
tarafından
Bence saçmalık valla ben babamın menzarin agittim 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Öyle bisey duymadım gittim 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben anne karnındaki bebegin ölüleri gördüğü duymuştum. Tesadüf mü bilmem ama her mezarlığın ordan geçince kızım deli gibi hareket ederdi hamileyken 

İlgili sorular

+4 oy
52 cevap 1,429 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 335 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.