0 oy
441 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Soru başlıkta

12 Cevaplar

0 oy
(5,932 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnşallah çabuk biter 10 günümdeyim ufacık şeye ağlıyorum 
(6,190 puan) tarafından
Dedigim krem sadece 11tl ve cok cok ise yariyor inan benim goguslerim paramparcaydi ve kan geliyordu sutle beraber o krem sayesinde duzeldi
(5,932 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm allaha tevekkül et herşeyi iyi geçer dediğin kremi bende kullandım çok iyi geldi bana
tarafından
Benım kan falan  yok da agrısı cok fazla olmazsa onu alayım ucuzmus vala ınan her seye para vermekten yorulduk artık dayanamıyorum bu gunler gecsın aetık ya
(6,190 puan) tarafından
Cunku bebegin kahverengi yeri tam alamiyor agzina agrisi o yuzden geciyor ama bir sure sonra
tarafından
Evet hemsıre dedı kahverengı kısmıda alsın ufacık agız ucunu zor alıyor vala
-Reklam-
0 oy
(15,302 puan) tarafından
42 gün kanama sürdü 3 ay psikolojisi
0 oy
(7,094 puan) tarafından
20 gunlukken falan o kafadan ciktim ama kanama yonunden soruyorsan 25 gun 
0 oy
(9,921 puan) tarafından
2 ayın sonunda gectı sanırım 3 aydan sonra alısacaksın 
tarafından
Psikolojik açıdan mı söylediniz ben kanama yönünden sormuştum
(9,921 puan) tarafından
Ha evet canım psıkolojık dedım ama benımkı 40.gun bıtmıstı
0 oy
tarafından
35. Gün kanamam bitti
0 oy
tarafından

Hala lohusayim:alien:

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Benim kanamam cok surmedi ama psikolojik olarak hala duzelmis degilim sadece biraz daha iyiyim eskisine nazaran ilk zmnlar surekli agliodum esim ise gdiodu agliodum geliodu agliodum ariodu agliodum cocuk kusuodu agliodum uyumuodu agliodum simdide agliorum bazen ama eskisi kadar degil 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Valla psikolojik acidan soruyorsan suan 26/gunum oyle aglama,sinir falan yasamadimhamilelikte de yasamamistim lohusalik vucudun hamilelikten onceki haline geri donmesi zaten psikolojiniz sizle bagli bi durum lohusalikla degil.Kanamayi soruyorsaniz da 4.gun bitti
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında bazen kendimi halen lohusa gibi hissediyorum
0 oy
(3,277 puan) tarafından

Bir haftalık lohusayım. Fiziksel yönden kanama olarak 3 gün sürdü. Fakat psikolojikmen hala devam ediyor lohusalık sendromm:'(

0 oy
tarafından
8. Günümüz bugün.  Herşeye ağlamak istiyorum hatta sadece ağlamak istiyorum.  Bebegim ağlıyo ağlıyorum uyuyo sarılıktan mi acaba diye ağlıyorum uyanık bakıyo hastamı acaba diye ağlıyorum.  Kısacası heep ağlıyorum :(
0 oy
(271 puan) tarafından
Kanama olarak soruyorsan 25 gün bitti ama psikolojik olarak daha sürer sanki... 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 606 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruu_ (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,582 soru

24,185,612 cevap

336,599 kullanıcı

...