0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (226 puan) tarafından
Ağlıyorum şuan post açmıştım kaynanamla kavga ettik diye sabahtan beri hiçbirşey yemedim iş yapmasına yapıyorum ama elimden geldiğince ama kaynanam bu zamana kadar asla bana niye yapmiyon etmiyon demedi bugün patladı kadın ben iyi niyetli yaklaşmak istiyorum ama dedikleri çok zoruma gitti konuşmuyoruz eşim salağı da onun peşinde 

3 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından
Aman takma kiz bosver
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
cann kiyamam sana. aglama.  neden oyle soylediki kaynanan. is uzerindemi tartisma oldu.. ya ben anlamiyorum zaten.   neden gelin geldikden sora her seyi gelinden bekliyorlarki. sen yokken kendi islerini nasil yapiyordu simdide oyle yapsin. saglikli bir kadinsa hastaligi yoksa. o yuzden gelin kaynana bir yerde kalmamali bence.
(226 puan) tarafından
Evet iş yüzünden bende öyle dedim ben yokken napiyosaniz yapın dedim
0 oy
tarafından
Ah canim birlik oturmayı niye kabul ediyorsunuz ki 10 sene önce evlendim esim birlik oturalim dedi nisani atıyorum bitti dedim asla kabul etmedim 
(655 puan) tarafından
Biz senin kadar akıllı degilmisiz demekki böyle de ceremesini çekeriz çok zor cookkk
(226 puan) tarafından
Kaçarak evlendim mecbur kaldım 3 ay sonra çocuk oldu zaten şuan 3 aylık kızım var ama az kaldı ayircaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 504 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 382 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 405 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,635 göst.

Kategoriler

1,470,857 soru

24,091,147 cevap

331,754 kullanıcı

...