0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından

Açıkçası düz tabana hiç alışkın degilim hep topklu takii hamiş kalana kadar :D malum terlikle bile gezer oldum ama bayram için dolgu Aldım öyle çok yüksek değil bı sorun olmaz dmi ya bebeğe :(:angel:

14 Cevaplar

+3 oy
(7,483 puan) tarafından

Sifir topuk sonsuz mutluluk :D

-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Önce topuklu giyiyormusun diye sor :D ben rahatıma düşkünüm asla rahat etmediğim şeyi giymem :D 
(909 puan) tarafından
Kız dolgu topuk düz ya da topuklu gibi değil terlikten konforlu inan ben de topuklu giyemem ama dolgu topukla kilometrelerce yururum
0 oy
(13,472 puan) tarafından
kac haftaliksin. Bebege olmazda sen yorulursun. Ama cok yurumiyceksen sikinti yok
(1,101 puan) tarafından
27 canim
(13,472 puan) tarafından
yani kendine guveniyosan giy. Ben 35im normalde giyerim çokda severim ama şuan kendime guvenemem
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Giymiyorm giysem yürüyemem :) 
0 oy
(909 puan) tarafından
Hamile bir kadın topuklu giymemeli canım ben de giyiyordum ama giyilmeli Allah korusun bu arada ben de dolgu topuk sandalet ve hafif sivri uçlu yumurta topuk ayakkabı hastasiyim
0 oy
tarafından
Ben hayatimda ilk defa nisan elbisesi denerken giydim ondada 5 saniye olmadsn yere yapistim . Boyum uzun zaten topukluya ihtiyacim yok
(1,101 puan) tarafından
Ne güzel :)
tarafından
O gunden sonra tovbe ettim giymem bi daha zaten esimden uzunum 2 cm bi de topuklu giyersem cocugum gibi kalir yanimda:))))
0 oy
tarafından

Bekarken hep yüksekti topuklarım  stiletto dolgu vs. Ama artık en fazla yumurta topuk ... :ermm:

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kac haftaliksin kuzum
(1,101 puan) tarafından
27 canım
(7,094 puan) tarafından
Haftan baya varmis kuzum tafsiye etmem pek hem sende cok zirlanirsin bir sureden sonra
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Hastayım ya şu dolgu topuk, topuklu, stiletto giyenlere. Asla giyemem ayağım çok taraklı ve rahatıma düşkün bi insanım
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum rapat ediyorsun giydiğinde ve kullanavağın yer merdiven falan yoksa giy bişey olmaz. Ben ayağım şiştiği için giymedim şimdide alıytım topuklu giymiyorum
0 oy
tarafından
Ahh ahh dolgu topukta yürüyemıom bde yüksek alınca bnce kötü duruo dolgu topuk onn yerine normal 12 14 cm arası sivri topuk giyom pardon giyiyordm şmdi nerde ayakta zor yürüyorm:) ama az kaldı yne doğum yapim topuklularmı giycm hemnn:) :) :) 
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Çok yüksek olmayacak şekilde giyiyorum
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bel agrisi yapar o yuzden yaniniza duz taban bir sey alin
0 oy
(613 puan) tarafından
Yumurta topuk stiletto giydim ben hep topuklu ayakkabı bağımlısıyım bende

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.