0 oy
3,087 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından yeniden açıldı
Kızlar soru başlıkta mesela biri bi post acıyor yorum yapanlardan bazıları da ay ben olsam şöyle yapardım ben olsam böyle yapardım falan diyor ama açıkçası bana gerçek gelmiyor bu tepkilerden bazıları konuya görede değişiyor tabi ama bazen cidden eş konusunda falan yapılan yorumlar genelde şöyle ben olsam bağırirdim cağırirdim ortalığı ayağa kaldirirdim asla yapamaz ne demek o vs vs ben hiç böyle aşırı tepki vermedim yorumlara ama ne bileyim kimisinin bu derece söylemesi tuhafıma gidiyor 

Yanlış anlayıp linç etmeye kalkmayın sadece soru saçma sapan yorum yapilmazsa sevinirim

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben hep anlayışlı yorum  yaparım hiç klavye delikanlısı olmadım gerçekte nasılsam burda da aynii
tarafından
Olması gereken budur
-Reklam-
0 oy
(5,667 puan) tarafından
Özellikle eş konusunda ya da çocuğuma ne yapmam gerektiğine karşıldığı konusunda yaparım. Kimseden korkacak çekinecek değilim. Yeri gelirse insanların canını okurum.
tarafından
Bunu yapmayacak olanlar burda sadece milleti gaza getiriyor ne yazikki
0 oy
(240 puan) tarafından
Valla ben yapıyorum bazen yerin dibin dibine bile sokuyorum hak ettiği zaman yalan yok bazen eşimin ağladığı bile olmuştur ama hak etmişse yaparım hatam olduğununda özür diliyorum 
tarafından
Kocayı ağlatmak mi bende yapicam hsjshz
(240 puan) tarafından
Eğer hatalı ise o hatayı affetmem vururum yüzüne ama herkesin içinde yapmam önce uyarırım ama baktim bokunu çıkarıyor aynı hatayi devam ediyor laftan anlamıyor ozaman herkesin içinde uyarırım yerin dibine sokarım onunda zoruna gider oturur bebe gibi ağlar ama hatasını anlaması için gerçekten bazen şart oluyor yoksa aynı şeyi devam ediyor
0 oy
tarafından
Beni bilirler 

Ben hiç yıkıcı konuşmam yapıcıyımdır sakinimdir.

Hayat şartları heekesin farklıdır.

Kendi hayatıma göre konuşurum ama empati de yaparım 

Eş konusunda boşan demem denemek lazım 

Yarın öbür gün evlat sorunca eski eşim gibi annenin boyu mutfak dolaplarına yetişmediği için boşandık demwsin yada demem 

,evlenmiş ve çok mücadele etmiş o yuva kurtulsun diye çabalamış ama sonuç vermemiş 2. Evliliğini yapmış eski evliliğinde o yaptığı hataları yapmayan daha doğrusu çabalayan sakin yapıcı olmaya çalışıyorum 

Yani hayatımda nasılsam burda da öyleyim 
tarafından
Olması gereken bu yıkıcı olmak çözüm değil zaten
0 oy
tarafından
Çogu zaman kişiler basına gelmeyen seye kolay ahkam kesebılıyor. Mesela şiddet gorenlere kaynana kayımpederden kufur yıyenlere tahammulum yok. Bu basıma gelse(insallah gelmez) dünyayı dar ederım:)) onn dısında belkı benmde abartılı cevap verdgım olmustur. Mesela şey kayımpederım ogluma hıc tasvp etmedgm sekılde davranıyor hatta herkes cıldırmıstı. Ben cok tepkı gosterdım hatta burdan bırı acsa gır o kaynpederınn bogazına yapıs derdım ama ben yapısamadım mesela. Ben kızdım uyardm konuamadm vs ama fayda etmedi ama gereken tepkıyıde gosteremedgme ınanıyorm.ama sunu dusundm bu postu bırı acsaydı gosterme o cocufu bıdaha ona derdim :) cunku ıcımden gecen o ve ben yapamadm:( suan kendımj elestrdım:(
tarafından
Aslında yapmak istediğini söylemişsin kendi yaptigini veya yapabildiğini değil
0 oy
(53,804 puan) tarafından
yazdıklarimi yaparim genelde ama oyle bagir cagir demem sunu deseydin bunu desyedin derim
tarafından
Kavgacı olmak çözüm değil zaten ben karşıyım yıkıcı olmaya
(53,804 puan) tarafından
ya geçen birisi esinden şiddet görmüştü ne yapayım diye soruyo kaldim öyle boşan demekte kolay otur cek demekte kolay ne diyebilirsin ki
tarafından
Lafta herşey kolay bizde bı söz var bekara avrat boşamak kolay diye işte o hesap gördüm ben o postu polise git durma dedim ama ben olsam gerçekten polise giderdim çünkü bı ara biz eşimle tartıştık bana dediki iş yerinde çıktım geliyorum evden cik git  ama çocuğu bırak o benimle kalacak öyle demesiyle tepem attı korkumdan ağlamaya başladım hemen ailemi abimi ablamı aradım çabuk gelin ben çocuğumu bırakmam bosayacam bu adamı ama kızımda alıp gelecem ona bırakmam dedim öyle bı durumda ben ararım polisi açıkçası ben dayaktan çok korkarım eşim yeri geldi bana çok çektirdi daha bir senelik evliyken nelerini gördüm ama şiddet olmadı hiç şiddet olaydı ne ailem tutardı beni bunun yanında ne de ben dururdum polisede şikayet ederdim yani o postta ben kendi yapacağım şeyi yazdim polise git durma diye görünce içim acıdı çünkü
(53,804 puan) tarafından
evet kolay bir durum degil ama bebegi ailesi istemeyenler var gidecek yeri olmayanlar var onlara git boşan diyemezsin kaynanaya sunu de denir ama git boşan demek cok zor
tarafından
Yuvalar kolay kurulmuyor ki.kolay yıkılsın Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,468 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ebruu3 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 594 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gul25 (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,221 soru