0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızlar bayrama ne tatlı,yemek yapacaksınız biz sadece 2 kişi yiz fazla masraf yapmak istemiyorum kimse gelmez diye ama yine ya gelirse diyorum  hem bazen de bayram olduğu belli olsun diye masrafa bakmim bilemedim ya kafam çok karışık sizler napcaksınız

18 Cevaplar

0 oy
(2,866 puan) tarafından
Ben yarın baklava yapcam İnşallah bizde iki kişiyiz canım 
(223 puan) tarafından
Ne güzel canm nasıl yapıyorsun baklavayı hazır yufka ile mi. Neden satın almıyor sun ki canm?
(2,866 puan) tarafından
Yok canım kendim acacam daha çok hoşuma gidiyor ev baklavası canım kolay bı tarif var ay baklavası onu yapıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baklava yapcam

Cigkofte
tarafından
:D valla kendim yapcam ramazan Bayramı'nda yaptım   eski postlarimda var bakabileeeersinzzzz
(1,797 puan) tarafından
Alkış emojisi çokça ☺️♥️♥️
(1,797 puan) tarafından
Baktım ve bayıldım o nasıl bir baklava kesmedir anam :) ama tarif vermemişsin nasıl yapcaz biz ? ☺️
(223 puan) tarafından
Valla üşenmedim baktım nasıl ne kadar çok post açmışsın kız anca yetiştim baklavaya :D canm hazır niye almıyorsunuz da uğraşıp yapıyorsunuz daha mı uygun a geliyor
tarafından
Ben hazır baklava yediğimde nedendir bilmiyorum midem yanıyor:/

Bide bakiiiiin bende yapabildik demek için :D

Ekonomik boyutunu düşünürsek tabiki daha ucuza geliyoooo
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Gurbette yiz canm hazirlika  gerek yok kimse gelmiycek8-)

(223 puan) tarafından
Bende gurbettyim canm ama ya komşu gelirse yada insan kendi bayram olduğunu anlasın eşim midesine çok düşkün gözü dışarda olmasın diyom
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Baklava yapmayı düşünüyorum apartmanada dağıtıcam tabi Ömer beyden fırsat olursa :) 
0 oy
(18,757 puan) tarafından
Pandispanya yaptım yarın süslicem. Şimdi fırına tuzlu kurabiyelerimi attım pişsin şekerli kurabiyelerimi atacam. Yarın da bisküvili pasta ve kadayıf mi muhallebi yapacam InseAllah. 
(223 puan) tarafından
Ya ne kadar havalı ismi pandispanya nedir kız ismi bile harika
(18,757 puan) tarafından
Yaş pastanın keki kız. Yumuşak kabarık oluyor
0 oy
tarafından

Baklava hazır yaprak tamam  etide hayırlısıyla keselim öyle yapcam benim evde her ihtimale karşı bunlar var  :D

Köydede tatlı yaprak tammm börek yapılcak yemek zaten sürekli hazırlanıyor ne yaparız bilmiyorum  

(223 puan) tarafından
Ellerinize sağlık:)
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Sarma yap cnm bide kurabiye tarzı 

Ben yarın Sütcü gelirse süt alcam sütlaç yapcam 
(223 puan) tarafından
Sütlaç çok severim ama bayramda ilk defa yapıldığını duydum
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Valla kimse gelmicek kendi ailemiz dısında kimseyi kabul etmiyoruz malum virüsten ötürü. Yarın sarma felan sarıcaz tatlı şeker vs :) 
(223 puan) tarafından
Ahh bayram olduğu anlaşılsın yeter
0 oy
tarafından
Valla yarın bir hazır baklava yufkasına kadayıf sarıcam kimse gelmez ama belki annemler gelir 
0 oy
tarafından

Kimin evinde çeşit coksa ona geliyorum bayramda :D

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Oğlumla evimde olucam kimseye gitmicem kimseyi de kabul etmicem canım 
0 oy
tarafından

Hiç de bişey yapmıyorum  :D canı isteyen dışardan hazır alsın ahah

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Annemle babam gelecekler memleketten bayramimiza o yüzden baklava aldircam içli köfte yapcam kurban kesemicez o yüzden etli yemekler yaparım etli fasulye falan yarında büyük kazanda komposto yapacam babam çok sever içsin bol bol 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Daha önce gelenin var mıydı bizde büyüklere gidilir.. koydeas çok bisiler yapmıslar  geleni cevirmeyelim diye ama aklı başında olan otursun evinde misafirlik zamanı değil
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Valla zaten hamileyim evimin kapısını da açacak biri yok gurbetteyim bi tatlı ve börek yapicam sadece
0 oy
(834 puan) tarafından
Baklavamizi yaptık yapragımizi sardık şekerimizi aldık su boregimizide yapcazkurban  da kesilirse tamamdır.bayramda aile gelirse yemek sereriz. Ama böyle komşu falan gelirse baklava sarma et börek koyarız 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
bir annemler abimler gelir onlarla bile cekinerek gorusuyoz umarim kimse gelmez su ortamda .benim boregimi severler Boşnak boregi yapcam tatli tapmiyorum . bide esim icin bayram kulicesi yaparim yeter 
0 oy
tarafından

Sarmam var buzlukta sarılı hazır sadece pişecek

Tatlı olarak Kıbrıs tatlısı yapacam, görümcem tatlı yapmış kardeşlerine annesine bana, kaynanama bırakmış bende oraya bayramdan sonra  gidince onu alırım eve gelince misafirlere ikram ederim gelmezseler buzluğa kaldırırım
Tuzlu olarak  fırsat olursa bişeyler yapmaya çalışırım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
5 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aydan YILDIZ (847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 365 göst.
13 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 558 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 136 göst.
14 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,656 cevap