0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (422 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kac gundur cok sıkılıorum cocuklara kiziyorum agliyorum cocuklarla beraber canim cok sıklıyo kaynanamla tartisdim bna dedini unutamiorum esimede anlatmadim icimde icimde kendi kendimi yiorum birligiz kusmek istesem bile kusemiyorum mecbur konusuyorum esim desen gitikce anaci oluyo anesinin yaninda azarliyo kiziyo esimin bni atip anesini tutcagini dusunuyorum yni laf soyletmez kac kere onada diorum sn bna deger verki anende versin ona sorsan hicbi sorunumuz yok ayri yasamak istiyorum istedigim gibi ozgurce  esimle hicbi ortak yaptigmz bise yok iki cocuk var gecen dio bn gelmeden yedir icir yatir lan bu senin cocuklarin kendi cocugundanmi aciz oluon cok tuhaf gercekten madem aciz olcan n cocuk istion bn aksama kadr deli oluorum cocuklarla bu iki saat dayanamio tuaf yni daha cok sey varda neyse bunalima girdim sanirim keyifsizim
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığınız içeriği yansıtacak şekilde olsun.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanan sana ne dedi 
tarafından
Peki derdi ne neden bunu yapıyor.  Ilk zamanlarda mi boyleydi
(422 puan) tarafından
Sinirli bi insan kendisi sinirlenince agzindan cikani bilmio suyuna gidersen iysin biseye karsi gel senden kotusu yok
tarafından
Oğlu da anasi gibi o zaman ..
Kayınpederin var mi onunla paylaşsan?
(422 puan) tarafından
Yok rahmetli
tarafından
Keşke o yaşasaydı  ya
-Reklam-
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun canım bir an gözümün önüne geldi anlatılanların çekilecek cile degil valla:'(

(422 puan) tarafından
Cekiorum ama sorsan ona bi sorun yok tabi
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kendi çocuğunu ben gelmeden yatır ne demek ya o nasıl bir babalık benim eşim o gelmeden oğlum uyumuş olunca üzülüyo evlenmesin böyle insanlar ya evleniyosan kimseye ezdirmeyeceksin kardeşim karını anlaşamıyosan ayrı oturacaksın kimseyi üzmeyeceksin. Herşey kocada bitiyo işte kocan sana nasıl davranırsa aileside öyle davranır maalesef 
(422 puan) tarafından
Aksama kadr yoruluomus dinlenmek istiomus bnd dinlenmek istiyorum ona kalirsa ama gece bile dinlenemiorum bn napaim ozmn
(2,266 puan) tarafından
Anneler napıyo peki gecesi gündüzü yokken onlar yorulmuyormu evlat sonuçta onları görünce yorgunluğu unutması lazım Allah yardımcın olsun kardeşim
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun valla diyecek cok sozum varda daha cok canini skmak istemiyorum tez zamanda evine huzur versin rabbim insallah
(422 puan) tarafından
Amin cnm ins
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(422 puan) tarafından
Saol cnm Allah razi olsun
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Adamın babaliginda hayır yokki eşliğinde olsun 
(422 puan) tarafından
Esimi korumak isterdim ama malesef haklisin :( iki daka zor tutar kucaginda sorsan bnden cok seviyo ama
(3,701 puan) tarafından
Tövbe yarabbim de yaparken iyi yapıyor ama çocuğu yap keyfini çıkar ondan sonra al hanım sen bak bu çocuk aklı erdi mi korkar babaya da gitmez gayri sevgi gornedikten sonra her ihtiyaca anne diyecek nereye kadar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,318 soru

24,167,542 cevap

335,688 kullanıcı

...