0 oy
889 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Kızlar 35 haftalık hamileyim artık zaman az kaldı ve zaman geçtikçe eşimi korku sarıyor nerdyse her akşam korkuyorum sana bişey olursa diye nedn böyle konuşuyor bu korkusunu nasıl yenebilirim ben duygusal bişey söylediğim zman aglicak gibi oluyor 

6 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından
Allaha güvensin su mübarek günlerde bol bol dua etsin belli ki seni çok seviyor insallah sevgisinin mükafatını alir
(1,114 puan) tarafından
Evet geçen akşam ağrım var acile gitmiştik acilde dogumhaneye gönderdi nst flan derken uzun sürdü biraz dayanamamış hemşireleri çağırma ziline basmış sormak için. Bende korkuyorum ama eşim böyle yapınca belli edemiyorum korkularimi daha çok stres yapmasın diye
(6,075 puan) tarafından
Ona sakin olmasını soyle o stres olursa sen ve bebekte stres olacagini anlat herkes doğum yapıyor Allahın izniyle kucağınıza alacaksınız daha ne istiyor
(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Aynısi ya benimki  de neden öyleyse. Dün mukabeleye  gitcektim  geç kalmayim  die karşı komşu da oluyor tam kapıdan cikcam beni çağırıyor bende bişey  dicek sandım seni okdar çok seviyorum ki anlatamam kurban olurum sana hadi şimdi git dedi:D sanki töbe töbe olcekmism  gibi  davranıyor

(1,114 puan) tarafından
Bu aralar çok değişti eşim bir aydır nerdyse her gece sana bişey olursa ben naparim diyor :( bende üzülüyorum bu sefer
(1,145 puan) tarafından
Çok sevmekten  bunlar emin ol buna =)
(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm :)
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Benimki beni yalniz bırakıp disari cikmiyodu korkudan ciksa 10 defa arar anaannesii teyzesini halasini arardi gidin yaninda bekleyin diye :D normal esinin korkulari hele ki ilk cocuksa
(1,114 puan) tarafından
İlk cnm bide 2 buçuk sene olmadı çok istedik akrabalarını aramaz ama bana soruyor annen ne zaman kalmaya baslicak diye annemde çalışıyor
(6,400 puan) tarafından
Normal canm bak 2.5 sene de olmams diyosun korkuyo haliyle
(1,114 puan) tarafından
Eşimin bana teselli vereceğine ben eşime veriyorum teselliyi :))
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benim ki de aynı canım yapacak bir şey bulursan ban da söyle kuzum 
(4,756 puan) tarafından
He ya aynen canım hiç sorma kuzu senin de ilk gebeliğin mi canısı
(1,114 puan) tarafından
Evet canım ilk senin
(4,756 puan) tarafından
Benim de ilk kuzum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim
(1,114 puan) tarafından
İnşallah kuzum
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn
0 oy
tarafından

Benim ki niye öyle değil :)) oğlum daha 21 aylık 7 aylık hamileyim diyor ki doğum yap hemen üçüncüyü yapalım :) korkmuyor demek ki adam :D

(757 puan) tarafından
Hızini alamadi adamm yavas olun azck :)
(1,114 puan) tarafından
Tabiki ikinciyi isteriz ama hemen değil biraz zaman geçtikten sonra
tarafından
Ahhhhh yavrum ahhhh bende oğlum 2 yaşına gelsin öyle ikinciyi yaparım diyordum oğlum 4 aylıktı hamile kaldım :)))))
(1,114 puan) tarafından
Olsun cnm hayırlısı rabbim verdikten sonra biz tedbiri alalım da takdir Allah'tan:))
tarafından
Aynen öyle canım hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Maşaallah demek ki çok kıymet veriyor size. Şahsen benimde çok sevdiğim aile bireylerim için böyle korkularım var. Çok şükür hepsinin ufak tefek rahatsızlıkları var ciddi bir durumları yok hamdolsun ama olmadık şeyler, ya şöyle olursalar kurup hıçkırarak ağladığımı biliyorum :( eşinizin elinde değil sizi çok sevdiğinden kaybetme korkusu var. Allahım korktuğuna uğratmasın. Birbirinize bağışlasın. Bu vesveselerden de dua ve tevekkül ile biraz kurtulup rahatlayabilir. Tersi olması gerekiyor ama siz olumlu sonuçlara odaklayın onu güzel yanlarından bebişinizden bahsedin. Olumsuzlukları andığı an konuyu çevirin. Sağ salim kavuşun inşaallah bebişinize.. 
(1,114 puan) tarafından
Güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım sağolasın tabi öyle söylediği zman tabi ki güzel olumlu şeyler söylemeye çalışıyorum ama bende etkileniyorum normalde pek duygusal değildir ama son bir aydır çok aşırı duygusal nerdyse her gece söylüyor ağrım olduğu zman uyumaz başımda bekler çok şükür ben eşimden razıyım Rabbimde eşimden razı olsun inşallah. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 354 göst.
0 oy
13 cevap 649 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz Karaosman (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Elvin& (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,548 soru

24,112,552 cevap

333,050 kullanıcı

...