0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebisimin ayagi ice donuktu sukur ki duzeldi ama ameliyat olacak bayramdan sonra biri aksami taburcu ediyor demisti bebek icin riskli degil mi doktor taburcu ederse biraz daha kalayim diyeyim mi cunku sonucta narkoz aliyorlar hemen aksami taburcu etmezler degil mi

4 Cevaplar

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ne ameliyatı olacak tam anlamıyla 

Eğer ameliyatta kemikle oynicaklarsa yada kesisi büyük olacaksa aynı gün gönderemez sizi. Çocuğun ağrısı falan olur çünkü böyle durumlarda 
tarafından
Canim bebisim 4 aylik bende hemen gondrrmesini istemiyorum bebegim icin cunku narkoz alacak ayaklarini hisetmiyor kizim:(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bişey sormak için cevaplıyorum canım 

Çocuğun ayağı çokmu içe dönük yoksa hafıfmi 
Eltimin oğluda öylede onlar normal diye götürmüyorlar hastaneye 
Yürürken içe doğru atıyor ayaklarını değilmi 
tarafından
Yok canim bizim ileri dereceydi cok sukur duzeldi ama ameliyat olmasi lazim
tarafından
Hm kalçadan bir ilgisi yok değilmi ayak bileği içe dönük sadece
tarafından
Kalcadan da var canim malesef bide ayagini bukemiyor
tarafından
Hm onlar yenı doğduğunda kalça kontrolunde bişey çıkmamış bacaklarıda normal ama ayakları içe doğru adım atıyor
tarafından
Aslinda cikmasi lazim canim bizim 3 aylikti goturduk ama bizim bariz belliydi ice donukluk doktor rontgen cekti alciya aldi ayriyeten bizde kalca cikikligida var malesef canim
0 oy
tarafından
Bacim merak ettiklerin varsa ozelden yaz konusalim ayni hastaliktan bnm kizimdada var 1.5 yasinda su an
0 oy
(11,467 puan) tarafından
Akşamdan beri bende bunun için aglamamak için kendimi zor tutuyorum benim kızım 4 yaşında 4 kere hastaneye götürdüm içe doğru yuruyo dedim Doktorlar normal dedi kimisi oateyrek yapiyo dedi kimisi 10 yaşına kadar bekle düzelir dedi ama kızımin ayağı gittikçe içe doğru oluyo öyle yürüyo bugün birine video atık hastanede çalışan ayagi sakat burda bu ameliyati yapmasınlar dedi cok kötüyüm halada ben o kdr dedim kizimin ayağı normal değil kimse beni takmad babası diyordu bende küçükken öyleydim düzeldim anasıyla bu akşam tartıştık ila ameliyat oiycak diyo dedim benim kızım istersem yaparım uapmam 
tarafından
Canim seni cok iyi anliuorum kesek kimseyi dinlemeyip iyi bi doktora gotirseydiniz bizimki bariz belliydi doktorlar bize dogdugunda aoyledi inanki hergun hastanedeyiz kucukken olmasi daha iyi haftaya ameliyat olacak ama onumuzde cok zorlu bir surec olacak Rabbim yardimciniz olsun insallah seninkide duzelir annelik icgudusu asla yanilmaz ben bastan beri kizimda kalca cikikligi var dedim hatta posta acmistim gercektende kalca cikikligi vardi
(11,467 puan) tarafından
Saol cnm allah sizede şifa versin bizim ki kalça değil sadece ayağı içe donüyo git gide adım atarken düz yürümüyi belli oliyo içe doğru adım atiyo bunları yazarken bile o kadar zor ki Rabbim şifa versin 2 sinede rabbim yardımcımiz olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,202 göst.
2 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,468,784 soru

24,063,783 cevap

330,266 kullanıcı

...