0 oy
1,341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,278 puan) tarafından
Eşinize değil gelininiz varsa ona karşı nasıl sizce benim erkek kardeşim yok o yüzden yorumsuz bırakıyorum direk

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemin eger oglu olsaydı çok fena kaynana olurdu sanırım 
(3,278 puan) tarafından
Gercektenmiii :(
tarafından
Çok karışırdı fikir verirdi bizlerde hep kendi bildiklerimiz dogru diye düşündügümüzden gelin bunalırdı iyiki yok gelini damadına karşı çok iyidir ama
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Keske annem kaynanam olsaydi utanmasa gelini banyoya sokup yikiycak isini gucunu yapar torunlara bakar maasini verir gelin anneme kizar annem agzini acmaz ahh ah garip anam Allahim cennetiyle mujdelendirsin onu Insallah
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Maddi ve manevi olarak çok verici annem ona gelecek gelin olsaydı aşırı şanslı olurdu. Bence iki görümcesi olmasına rağmen onlar da el üstünde tutarları. Damatlar sefa sürüyor resmen. 
(3,278 puan) tarafından
Maşallah ne kadar iyi canim
0 oy
(333 puan) tarafından
Dahaca kardesim evlenmedi ama zararsiz olur.
(3,278 puan) tarafından
Inşallah keşke
0 oy
(499 puan) tarafından
Valla biraz fazla enayi geliyo bana annem:) kaynanalık hiç yok. Bizden ayırmıyor gelini. Ama gelin hakediyo mu pek sanmıyorum. Bence bu hayatta herkese hak ettiği kadar deger vermek gerek
(3,278 puan) tarafından
Öylede yinede annen el üstünde tutsunda
(499 puan) tarafından
Kendını de ezdirmemsli ama herseyin ortası iyidir
0 oy
tarafından
Ahh annecim harika bi kaynana hatta kaynana değil anne. Öyle güzel anlaşıyorlar ki gelinimizle hep imreniyorum. Geline asla karışmaz ne yapsa beğenir aralarında 10 dk lık mesafe var asla çat kapı gitmez. Aynı bina da oturma imkanları varken bile arka mahalleden ev tuttu ki gelin rahatsız olmasin. Gelinde aynı şekilde anneme hep hediyeler alır gelince sürekli iş yapmak ister ama annem yaptırmaz. Cocuk büyütme konusunda çoğu şeyi anneme sorar ama annem sen bilirsin kızım ben karışmam nasıl istiyorsan öyle büyüt der masallah diyim. 
0 oy
(460 puan) tarafından

Gelinimiz yok. Bugün evlilik yıldönümümüzdü annem eşimi arayıp tebrik etti. Eşim de annemee juu'yu bana verdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi. Öyle de iyi anlaşırlar<3

tarafından
İsminiz juu mu nerelisiniz bı değişik geldi de kusura bakma :))
(3,278 puan) tarafından
Hahah bende ilk ismine takildim shdgfhjf
(460 puan) tarafından
Adım yerine nickname imi yazdım. Ondan mütevellit..
0 oy
(276 puan) tarafından
Cnm oglan kardesim var ama daha yaşı küçük annemde ilerde herseye karisan bi kaynana olmaz cunku cok iyi biri melek gibi masallah annem diye demiyorum herkes bilir iyi oldugunu ekmeğini önünden al seslenmez sessiz saf biri zaten teyzelerimde oyleler 3 kiz kardesler 3 ude oyle kimseye karisip etmezler ben sanmiyorum annemin karisacagini aksine her seyine yardim etmeye calisir bende karışmam zaten gorumce olarak kim ne yaparsa yapsin mutlu olsunlarda ama benden kucuk kiz kardesim var ondan emin degilim onun cene biraz durmaz az onunla anlasamazlar gibime geliyor ama insallah anlasirlar hakkimizda hayirlisi insallah Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Ha benim durumum soyle kaynanam iyidir ama herseye karisma huyu vardir sunu boyle yap onu boyle yap diye keske tum kaynalar annem gibi olsa hayirlisi ya valla
(3,278 puan) tarafından
Inşallah iyi bi kaynana olur Allayınca kaynananı ıslah etsin
0 oy
(1,772 puan) tarafından

İyi ki kaynanam annem değil :D

(3,278 puan) tarafından
Ahahah neden
(1,772 puan) tarafından
Yengemle pek anlaştığı söylenemez bir de bekar kardeşim var hangi kızı getirse beğenmez bir kulp bulur :)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Öz kızlarından cok gelinleri el üstünde tutar 
(3,278 puan) tarafından
Ne güzel neden bizde öyle değil ya
0 oy
tarafından
Erkek kardeşim yok 3 kızsız anneme deriz iyikide oğlun yok gelinle  geçinemezsin diye 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Annem de gelini ile çok iyi anlaşan kaynanalardan maşşallah canım 
(3,278 puan) tarafından
Ay maşallah abla
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Benim annemi gençler. Cok sever xok anlaşırlar ama abimler evlendiğinde resmen kaynanalik yaptığı şeylere.cok.sahit oldum buyuk.abimin eşiyle.ugrasti durdu küçüğe gücü yetmedi xok uyardım cok soyledim bi seferde bana cephe aldi.yillarca aramiz iyi diye 
(3,278 puan) tarafından
Aman sen kendini kötü etme boşver bacim
0 oy
tarafından
Gelinden de oğlundan da dert çeken melek bir annem var :(
(3,278 puan) tarafından
Ya kiyamam
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Daha gelin almadik :D

(3,278 puan) tarafından
:)))))))))))
0 oy
(555 puan) tarafından
Benim annemin iki gelini var cnm haklida olsa annem anneme kizariz benle ablam aynı bahçede oturuyor lar çok şükür Allah dert vermesin geçinip gidiyorlar keşke görümcemde öyle olsaydı annesine kıza bilseydi 
(3,278 puan) tarafından
Inşallah zamanı vardir
0 oy
(299 puan) tarafından
Benim annem kaynaklık yapıyor oğluna hiç bir şey dedirtmiyor abim haksızda olsa abimi savunur işlerine belli etmeden karışır ama kendin kaynanam şimdiye kadar en ufak işime karışmadı ben aramasam bile kendi sürekli arar ama rahatsız etmemek için haftada bir kez filan arar bebek bakımında bile kendi bildiğini söylese bile yine doğrusunu sen bilirsin der mesele kaynatam çok konuşur ben rahatsız olduğum zaman hemen susturur 
(3,278 puan) tarafından
Oh maşallah kaynanna
(299 puan) tarafından
Evlendikten sonra annem ilk kez doğumda yanıma geldi 20 güne yakın yanımda kaldı benim işime ev düzenime sürekli karıştı içimden annem ben evlenmeden öncede bu şekildemiydi acaba diye düşündüm çünkü kaynanam da 20 gün yanımda kaldı hiç bir işime karışmadı ben sorarsam söyledi
0 oy
(240 puan) tarafından
Valla 1 tane erkek kardeşim var ama açıkçası beş para etmez biri vurdum duymaz çalışmaz etmez yer içer yatar sadece biriyle görüşüyor 1 yıldan fazla kızı ablam ben kardeşim annem hepimiz uyardık kardeşimden bir halt olmaz geleceğin olmaz kendini yakma diye bizde evlendik el evindeyiz daha iyisine bak dedik kıza anlatamadık Annem ise hep der benimde kızlarım var oğlum biseye yaramaz kizim gelecegini mafetme diye ama işte ne desek boş annem garibim kaynanalik degil daha görüştüğü benimde kızlarım var kızlarına yapılmasını istemedigimi başka kızı getirerek oğlum yapmasını istemem diyo.. annelik yapmaya çalışıyor işte kendince 
(3,278 puan) tarafından
Ay kalbine kurban annenin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Gelini henüz yok ama olursa eminim gelini onu ezer çünkü annem çok pasif biridir. 
(3,278 puan) tarafından
Sende ezdirtmessin artık anneni :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 462 göst.
7 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 812 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 669 göst.
5 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 319 göst.
16 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Rabia celik (769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,624 soru

24,127,404 cevap

333,816 kullanıcı

...