Kızlar eşimi bugun işten cıkarmıslar.Fabrıkası zor durumdaymıs.Bı önceki iş yerinden de fabrıkasal sorunlardan cıkarılmıstı ekonomık krızden dolayı.Oncekınde üzülmemiştim bulur bi iş daha demıstım.Ama şimdi bebegimiz olacak 2 ay kaldı.Şok olmuş durumdayım daha hiç bişeyi de alınmadı bebeğimin.sadece ablalarımın verdıgı kıyafetler var o kadar.Yine Allahtan umud kesılmez ama acayip moralim bozuldu.
Canım Allah yardımcınız olsun yaa seni en iyi anlayanlardan biri benim inan benim de eşim 3 ay işsizdi iş bulamadı napıcaz nasıl yapıcaz derken şuan buldu Bi iş çalışıyor Allah yardımcı olur inşallah da eşin Bi an önce Bi iş bulur gerisi de Bi şekilde hallolur gider sen hiç canını sıkma üzme kendini bebeğini düşün yeter
Her serde bir hayır vardır canim ALLAH bebeğini rizkiyla verir hiç üzme kendini
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim eşimin de bugun son günüydü çıkışını vermişler. Salı günü söylemişlerdi bugun de çıkardılar işte. Allah bizi zayi etmez evlatlarımızı... inşallah hayırlı kapılar açılsın. Mübarek gün oruçlu ağzımızla dualarımıxı kabul etsin rabbimiz alıyorsa daha iyisini vereceğindendir. gönlünü ferah tut inşallah canım
1,488,273 soru
24,327,695 cevap
345,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın