0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Eşim sürekli mutsuz sürekli felaket tellalı adam. Bir kere iyi düşünmez. Defalarca güzellikle uyardım ıyı dursun ıyı olsun yok. Annem bize otel ayarlamıstı kadın zimbil gibi paraya. Bir aradı yiğenim soyledi havuzlara girilmiyormus gidip ne yapacagız dedi. Aradım oteli bizim otelimizde oyle birsey yok o pis bir oteldir dedi hee tamam dedi. Sonra aradı maske takacakmıyız orada nasıl olacak ben sıkılırım diyor. En son kızdım gelmezse gelme ne bu dedim. Gelmek istemiyorsan dogrucana soyle dedim. Bıktım vallahi ya kendisi para vermez baskası verince de tuaf tuaf hareketler. Koca gibi hareketleri yok adamın. Sürekli ailemle kakışıyor. Yok ben senin ailen gibi hediye alamam yok ben o paralara sana hediye alamam filan diye. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yasamaya takaati kalmamis esinin.
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Guzellilkle uyardin olmadiysa anladigi dilden konuscan kuzum ver tepkini hemen de barisma alttan alma bak nasil.kedi gibi oluyo kafasina anca oyle dank eder
(1,096 puan) tarafından
Hep felaket tellalı ya. Yola cıkacagım Dr gidebilirsin diyor eşim cocuk olecek diyor. Bir kere agzından ya hallederiz bir yolunu buluruz lafını duymadım
(7,094 puan) tarafından
Kuzum ikna et bir doktora gotur bence bu kadari cok fazla bir sorunu olabilir
(1,096 puan) tarafından
Kabul etmiyor canım etmiyor.
0 oy
tarafından
Eşinin yaptığı doğru değil fakat onun açısından düşün birde 

Kaynana kayinbaba sanki esin yetemiyor gibi yardım da bulunuyor 

Veyahut parasi yetmediği için sana pahalı hediye alamıyor

Erkeklik gururu inciniyor olabilir mi? 

Sonuçta erkekler yardım edilmesini sevmez pek fazla 
(1,096 puan) tarafından
Kırk kere soyledim benim pahalı hediyeye işim yok diye. Oyle olsa kac kere bana araba almaya kalktı ailem sessizce geri cevirdim hep. Sonra duyunca neden hayır dedin dedi. Ailem bosuna otel ayarlamadı cunku ben bosanmak istiyorum eşimden aramız duzelsin diye ugrasıyor lar.
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ruhu 80 e basmış :)) 
(1,096 puan) tarafından
Karpuz gibi dısarı dan iyi duruyorum da içim geçik
(3,701 puan) tarafından
Herhalde öyle senin  esinde hiç gezeyim tozayim eşim  kolumda çocuğum yanımda havası yok  kafası hep dedem gibi aman söyle olursa ya ne yapacan boşa iş çıkarma kafasında herhalde
(1,096 puan) tarafından
Aynen oyle. Ama bıktım artık.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 419 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 849 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,819 soru

24,174,540 cevap

336,039 kullanıcı

...