0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Günaydın güzel anneler ve anne adayları.Kızım 8 aylık.Beni iki dakika görmese basar yaygarayı.Aylardan sonra ilk kez kocamın annesine bırakıp eşimle  dışarı çıktık.Ben onu da getirmek için çok uğraştım ama eşim yalnız çıkalım dedi.Gelene kadar çok vicdan yaptım.Geldigimde de uyumuştu.Kaynanam da çok enteresan bir insan o yüzden bırakmak istemedim.Sürekli eşime bu bebek benim yanımda aylarca kalsa aglamaz benim yanımdan kimseye gitmez mesajı verir.sanki annesi o gibi bir algı yaratır.Uzatmsyayım sorum şu kızlar kızım benden sogur mu onu bırakıp gittiğimde bir kaç saat için bile olsa?

11 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Afedersin kaynanan bı yerlerini yirtsada bebesin annesi sensin ve seni unutmaz8-)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanmam okadr çalsan anneler var canm
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Hayır onun annesi sensin anne karnından beri güçlü  bi bağınız var neden unutsun soğusun sendenden öyle düşünme 2 aylıkken çalışmak zorunda olan insanlar var 
0 oy
tarafından

Hayır tabiki :D

Ki aklıda yetmiyor daha küçücük

Benim oğlum 2 yaşında ben hastaneye veya alışveriş merkezınde flan3(virüsün çok olduğu yerler malum/) 

Giderken anneme bırakıyorum annemle çok iyi anlaşıyorlar çünkü..

Geldiğimde de beni görünce yanıma koşuyor hemen 

Yani diyeceğim mecbur olduğumuz zaman bırakmamzıda bir sakınca yoktur.

Anneyi 2 saat için de unutmaz bebişler merak etme.

Ben temizlik yaparken hem koku oluyor hemde oğlum herşeyi birbirine katıyor diye anneme veya kayınvalideme emanet ederim. Mecbur.

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Biz calisanlarin çocukları o zaman annelerini bakıcı bilsinler öyle şey mi olur bir saat bıraktın doye çocuklarını anneanne babaanne gibi güvenliğiniz yerlere ara sıra bırakın ki ozguvenleri artsın şu an sizinki küçük galiba ama büyüyünce bu çok önemli ayrıca çalışan annenin çocukları kendi işlerini kendileri yapabilme kendi benlikleirni kavrayabilme özelliklerine daha erken sahip oluyorlar bu kadar takmayın kafaya 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Anne unutulurmu hic??anneni insan yuzuyle deyil kokusuyla tanir..24yasim var hala annemin kokusu burnumda...hic bir zamanda unutmam❤
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kiz sacmalama birkac saat te unutur mu hic sen onun annesisin kokundan tanir seni 10 gun bile gecse korkma 
0 oy
(1,264 puan) tarafından

:Dyok canım olur mu öyle şey anne kokusu denen bir şey var  unutmaz ona bakarsan çalışan anneler ne yapıyor 

0 oy
tarafından
Nkye kaç saat kaldnz  disarda
(84 puan) tarafından
3 canım.dogdugundan beri ilk kez bu kadar ayrı kaldım
tarafından
Tabiki de unutmaz . Bırak  baksın ama arada almaz senden çocuğunu  . Sen onun annesisin ve sen emzrdgn  için  o bebek sana bagli
(84 puan) tarafından
Mamayla besleniyor canım .o da buna güveniyor
tarafından
Yinede unutmaz senin kokun var sen her zaman altını temzlyon  ağlasa susturyon anne karninda senle bağı oluştu sesini tanyo
(84 puan) tarafından
Haklısın canım sağol rahatladım ☺️
(84 puan) tarafından
Haklısın canım çok sağol
(84 puan) tarafından
Haklısım canım çok teşekkürler
0 oy
tarafından
Ay saçmalama canım lütfen millet bırakıp işe gidiyo her gün saatlerce bebek annesini unutur mu bi kaç saatte? 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Eğer ondan gizli kaçar gibi gidersen herseferinde sana olan güveni kırılabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
+1 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy