0 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar akşam oldu yine aklıma geldi dün gece bu saatler de bi sese uyandım koydeyim bu arada. Sona sanki bı hyvan ciyak çıyak bagiriyo ama öyle böyle değil öyle korktum cami açıp bakamadım bile sona kesildi iste. Sona sabah uyandım annemin kedisi vardı sarı çok hoş o yoktu annem aradı bulamadı onu bişey mi aldı götürdü yA o hyvan öldümu gelmedide sona vicdan azabı çekiyorum keşke ciksaydim belki kurtarırım ama köy karanlık ve çok korktum çıkmadım annem keşke beni cagirsaydin dedi ben napcam yaa

6 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Kiz otur oturdugun yerde gece gece disarimi çıkılır iyiki cikmadin:ermm:

tarafından
Gelmedi kapıdan ayrilmazdi kesin onu bişey götürdü çok bağırdı ama
(7,483 puan) tarafından
Napacan canim doganin kanunu. Tek bi heyvan zarar vermis olsunda. Neler duyuyorz bu zamanda. Buna sukur eder olduk:/
tarafından
Orası oleyle tabide yani sanki yardım etsek belki kurtulurdj ama korktum işte ne bilim ya beni ne bekliyo bilemedim bide hamileyim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yıldız olanlar da ne yazıyor canım?

tarafından
Düzelttim bak canim
(7,483 puan) tarafından
Heyvan :))
tarafından
İyiki çıkmamışsın kuzum, valla ben de çıkamazdım. Sağol Nihanımmmm :d
tarafından
Cikamadim kız zaten bebeğimde yanımda bide hamileyim beni ne bekliyo bilemedim perdeyi bile aralayamadim
0 oy
tarafından
Ben de korkardım çıkmazdım sanırım yapacak bir şey yok maalesef canım inşallah kötü bir şey değildir 
tarafından
Evet ama kedi gelmedi burdan ayrilmiyodu onu götürdü ya bence
tarafından
Olabilir başka hayvanlar geldiyse götürmüş olabilirler köy sonuçta ne gelecegi belli olmaz
tarafından
Yazık ya çok bağırdı ama:(
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Tilki sansar gelmiş olabilir
tarafından
Tilki bişey yapmiyomus ama sansar götürmüş olabilid yaa yavrusuda bekliyor annesini gelmedi hayvan
(3,615 puan) tarafından
Tilki yapmaz olur mu bizim kediyi ve kac tane tavugumuzu yedi
tarafından
Kız netde baktim yapmaz yaziyo
(3,615 puan) tarafından
Ac hatvan herseyi yapar
0 oy
(26 puan) tarafından
Hem bebeğin var hem hamilesin gece yatsıdan sonra ne duyarsan duy cikma sen dışarıya. Söyle başkası baksin Allah korusun ne ile karsilasirsin bilinmez.
tarafından
Evet haklısın canim
0 oy
tarafından
Anneni uyandırsaydın keşkle senin tek bakman doğru değil ama birinden  yardım isteyebilirdin 
tarafından
Öle korktum aklıma gelmedi sabah annem dedi ozaman aklıma geldi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 761 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,077 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,754 cevap

336,687 kullanıcı

...