0 oy
2,015 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından
Kızlar eşim bi fabrikada çalışıyordu kız erkek karışık kızlar kapalı ama kısa kollu boynu açık üstlerinde tişörtle çalışıyor ve ortaki erkeklere çok laf atiyorlarmis eşim bu durumdan çok rahatsız oldu ve işi bıraktı bende istemiyordum zaten şimdi başka yere gidicek orda da kadın varmış ama az benim için hiç rahat değil eşim çok sadıktır bize kızına aşırı düşkün asla yalan söylemez bensiz bakkala gitmez telefonu orda burda zaten elimin altında ama yinede burdan okuduklarımla için rahat değil sizin eşinizin iş yerinde kadın kız var mi

Rahatlatin beni ayol paranoyak oldum adamın telefonu elimden düşmüyor severek evlendik 2 sene beraberdik sonra kaçtık o 23 ben 20 yaşındayım kızımız 3 aylık 

42 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kuzum ne işi yaparsa yapsın illa kadın oluyor, mecbur ekmek parası eşin kendinden eminse sorun etmeyin.. Eşimin işi gereği bayan elaman da oluyor bşr değil iki değil, 4 yıl önce bir bayan elamanından sonra artık bayan eleman almadı, 22 erkek çalışanı var kadınların yapacagı işi erkeklere gösterip yaptırıyor :D
(226 puan) tarafından
haklısınız
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama çok yanlış düşünüyorsunuz günümüzde çalışan kadın nüfusu fazla böylede olması gerek herkes ekmeğinin derdinde çiğ süt emmiş tabi vardır ama bu erkekte.olabilir kadın da Allah kötü yola saptırmasın kaldiki hem kendim hemde eşim çalışıyor ikimizinde kadın erkek ortamı oluyor önemli olan kişinin kendini bilmesi gerisi bahane 
(226 puan) tarafından
Amin canım doğru diyosun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 918 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 943 göst.
0 oy
2 cevap 382 göst.
0 oy
13 cevap 690 göst.