Kizlar ew sahibim kendim tasincam bayramdan sonra cıkın ewimden demis bu ew dar oglumunda odasi yoktu aslinda bu ewi hic sevmiyordum ama yinede 4 sene oldu ewlendimden belli bu ewdeyim icim yinede bi buruk oldu lutfen bana dua edin guzel duzenli bi ew bulalim kolay tasiniyim esyam cok bebegim kucuk buranin temizligi boyasi gittim yerin temizligi war bilmem nasil yapacam annem gorumcelerim falan yardim eder ama icimi kaygı aldi
Allah yardımcınız olsun canım gönlüne göre bi ev bulursunuz inşallah. Benim eşim de şu an oturduğumuz evden tasinmamizi istiyo ama bende senin gibi kaygılıyım. Burayı zaten sevmiyorum ama eve alıştım şimdi başka bi yere gidebilir miyim alışır mıyım bilmiyorum
Bu kadar kendine problem etme Allah yardim ediyo.
Benim kizim da kucuk beni emmeden 1 saat durmaz ustelik cok huysuz ama 4. Ev tasimam 8 ayda Allah gonlune gore versin
Korkma kiz tasinmayi seviyorum bu benim 4. Evim gurbetteyim hep tek basima tasindim kimse yardim eden olmadi yeni ev yeni insanlar yeni cevre cok iyi oluyo tasinmayi dert etme bikac ay sık disini hersey duzene girer cok iyi oluyo burdan bile tasinacaktim cok istiyodum hamileyim diye ugrasmak istemedim suandada 2 aylik bebegim var
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın