Kız bu zamana canta mi kalır ben 10 lu 5 li bide 3 lu hastane çıkışı koydum zibini falan icinde bebek bezi ıslak mendil pamuk biberon emzik bide ağız silme bezini koydum
Normal dogum olacaksa en fazla iki gun kaliniyor canim . Gecelikle ben daha cok rahat ettim dogumum normal dogumdu. Dogumdan sonra surekli alttan muayene ediliyorsun ama gozle kanamaya dikise bakiyolar doguma kadar da bakiyolar acilma icin. Sürekli picamayi giy cikar yapmak cok zor. O yuzden gecelik daha rahat bnce. Emzirme atletini tavsiye ederim canim ben emzirme sutyeni almistim ama giymedim bile tek geceliklee durdum hastane cok sicakti terledim cok geceligi de dar almisim yukari siyirmak zordunda kaldimm onden dugmeliydi ama dar oldugu icin oyle oldu sirtim acikta kaldi yel girmesi gibi cok acidi o yuzden emzirme atleti oneririm. Hamile kilodu 1 tane Emzirme atleti 1 tane Gecelik 2 tane biri dogumdan once biri sonra Kisisel bakim gunluk ne kullaniyosan surekli Corap Terlik -Bebek icin- Alt ust takim 2 tane Zibin 2 tane Bunlara uyumlu bere eldiven corap
Canim valla bende öyle üstün koru hazırladım bi pijama takimi koydum kendim için sabitliği olan çocuk için bez hastane çıkışı 1 takım ıslak mendill çocuğa ağız bezi o kadar benim nasipse kiz temmuzda doğum o yüzden sıcak oluyo diye zıbın koymadım yeni doğan efil efil bi bebek elbisesi almıştım onu koydum
1,488,652 soru
24,333,049 cevap
345,731 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın