0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (656 puan) tarafından

Şimdi ben ilk evlendimde direk hamile kaldım adetim 1 gün geçti test yaptım silik çok belirsiz bi cizgi çıktı kan vermeye gittim 35 çıktı beta HCG 2 gün sonra gene kan vermeye gittim bu sefer HCG 15 e düşmüş hiç hastaneye de gitmedim konturole sonra zaten adet görmeye başladım bu düşük mü sayılıyor öyle hiç ağrım filan olmadı çünkü

Şimdi ben test yaptım silik çizgi çıktı karnim filan ağrıyor aynı adet görecek gibi kanamam olursa doktora gitmeli miyim birşeyler yaparlar mı çünkü daha kan filan vermedim hcg kaç onu da bilmiyorum 

Bayramdan sonra gidecem doktora

İlk düşüğün oldu şu anda 11 aylık oğlum var ve sanırım hamileyim testte 2 çizgi çıktı ama hala doktora gitmedim 

3 Cevaplar

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Evet kendikendine düşmüş:( geçmiş olsun 
(656 puan) tarafından
Bunda olsa müdahale ederler mi
(4,176 puan) tarafından
Ilac veriyolarmiş... git tabiki .. hayirlisi olsun canim fazla hareket etme sen
(656 puan) tarafından
Tesekkur ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ilkinde düşük yaptim kese falan düzgün oluşmamış galiba kimyasal gebelik diyorlar kanamam oldu hastaneye gittim hastanedeyken bir kucuk et parçası gibi bise geldi ama ben anladim düşük yaptığımi ordaki sacma insanlar artık ebe mi hemşire mi ne bitane ilaç verip yolladılar alıp içmedim bile belliydi düşük olduğu. Şimdi senin kanaman olursa git ağrın varsa da yat stres yapma sürekli dinlen kendini yorma ilişkiye ara verin
(656 puan) tarafından
Ben hiç doktora gitmedim kuzum acilde verdim kanı inşallah olmaz olursa da inşallah müdahale ederler
tarafından
Insallah ama stres yapma alacak nefesi varsa nolursa olsun tutunur sana yoksa zaten dünyanın doktorunu başına toplasan veren de Allah alan da canim
(656 puan) tarafından
Amin kuzim evet herşeyin hayirlisi
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canim kimyasal gebelik yasadin bende yasadim haftasi kucuk diye mudahale etmiyorlar cunku sagliksiz bebek demek ve rahme yerlesmiyor dollenme oluyor sagliksiz diye vucut atiyor dr da hicbirsey yapmiyor ben iki kez yasadim aynen boyle oldu yine kanaman baslarsa adet oluyosun demektir ve o yumurta atilir o asamada dr a gidip tahlil yaptir neden saglikli dollenme olmuyor diye belki sperm zayiftir belki yumurtalarin veyada hicbir skinti yoktur stres yapmissindir bebek bebek diye ondan oluyodur canim dr soyler sana zaten
(656 puan) tarafından
Yok kuzum ben anlatamadim sanırım ilk düşüğün oldu şu anda 11 aylık oğlum var ve hamileyim bunun için de endişe ediyorum kanamam olursa müdahale ederler mi diye
(1,330 puan) tarafından
Kac haftalik gebesin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevda11 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ccnnttt (474 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,746 soru

24,610,187 cevap

364,043 kullanıcı

...