0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından

Annelik o kadar kutsal ve mükemmel bir duyguymuş ki anne olunca anladım. Rabbim tüm kadınlarımıza anneliği tattirsin inşallah.<3

Oğlum şuan 3 aylık, kolik bir bebek. Eşimin bile desteği olmadan tek başıma büyütüyorum. O sadece seviyor gidiyor o kadar. Uykusuzluk, açlık, bakımsızlık, ev işleri yapamama onun tek bir gülümsemesine bakıyor. O bir güldü mü tüm dünya benim oluyor zaten. Biz anneler ne kadarda güçlüymüşüz meğer. Herşeyin üstesinden tek başımıza geliyoruz kimseye ihtiyacımız yok.  

Buradan tüm Annelere selam olsun :)

8 Cevaplar

+1 oy
(2,540 puan) tarafından

Bizler birer süper kahramanız.  ;)

-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
İki cocugumuda tek başima büyüttüm o yüzden kahraman oldugumu düşünüyorum annelik kadar güzel ve kutsal birşey yoktur uykusuz kalirsin ac kalirsin hatta tuvalete banyoya hasret kalirsin ama sonunda anne olursun cok sukur rabbimeki bize boyle bir duyguyu tattirdi rabbim isteyen herkese nasip etsin
0 oy
tarafından

Aynen canım işte bunun için cennet annelerin ayağının altında :)

0 oy
tarafından
O gülüşü kokusu 24 saat ac susuz uykusuz kalmaya değer rabbimin bize bahşettiği en güzel hediye ve şükür sebepleri allahim yokluklarini gostermesin insallah
0 oy
(7,094 puan) tarafından

A.slm bacim bizim istedikten sonra basaramiycagimiz hic bisiy yok yeterki etrafimizda gereksiz fazlalik yapip can sıkan insanlar olmasin ;)

0 oy
tarafından
Bende tek bakıyorum eşim 2 saat ya görüyo ya görmüyo :)
0 oy
tarafından
Zaten öyle olur bacim babalar sever anneler büyütür onlar çalışıyor gun icinde biz variz sadece 

Yanlarında 

O yüzden cennrt annelerin ayakları altinda
0 oy
(945 puan) tarafından

Cok şükür bin şükür rabbim yokluğunu göstermesin..benki ne uykusuzluga ne de açlığa dayanabilirdim ama sırf bebegim iyi olsun diye herseye dayanıyorum rabbimin mucizesi bu öyle bi sabır veriyor ki binlerce şükür <3

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 356 göst.
0 oy
0 cevap 15 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pembikmor (1,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pembikmor (1,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.

Kategoriler