+1 oy
1,576 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kaynananizla aynı sitede oturup her gün size yemek getirse size yemek yaptirmasa kabul eder misiniz yoksa istemezmisiniz yada her gün cagirsa akşam yemeğine çocuklarınızı alıp gidermisiniz

37 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ne demişler beleş yemek buldun ye dayak gördün kaç :D yemeği kabul ederdim ama hergün onlara gidip yemezdim ben
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Virüs olmasa hergün gidicem de gidilmiyo:D canıma minnet 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Yanyana oturuyoruz çok şükür 3 senedir hiç öyle bı girişimde bulunmadı :D 
0 oy
(422 puan) tarafından

Valla ne guzel olur ahhh ahhh :D

0 oy
tarafından
Her dolu tabak gönderdiginde bende o tabağı geri doldurup hemen veririm Bide çağırsa her akşam giderim valla canıma minnet ama tabi çağırır mi asla benden bekler;)
0 oy
tarafından
Aynı binadayım arada getiriyor bizi çagırıyor ama kendimi kötü hissediyorum kadın zaten yatalak kaynanasına bakıyor
0 oy
(798 puan) tarafından
Güzel fikirmis var mi öyle kaynana:)
0 oy
(592 puan) tarafından
Hergun hergun istemem her sey kararinda dozunda guzel.
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Ay cok guzel olur valla.hic hayir demem 2 cocukla bir yükümü almis olur ama nerdeee bjzde oyle kaynana :D

0 oy
(240 puan) tarafından

Valla ellerini öpüp başımın üstüne koyarım yeterki yapsın ama kaynanim evlendiğimde beri 2 kez gorudm şimdi gorsemde tanımam ki :) ama aynı site yada apartmanda otursak evinden çıkmam herhalde esim de annesinin yanından çıkmazdı 

0 oy
(52 puan) tarafından
Kabul ederim benden büyük bana yemek yapıp getirdiyse seve seve kabul ederim benim götürmem gerekirken yemeğe de davet etse giderim beğenmiyorsam bile alırım ama öyle kaynanalar varmı ya benimki hiç yemek yapmaz ama hiç sende bir kere yapar belki oda yiyemem 
0 oy
(18,409 puan) tarafından

yemek yapıp çağırsa  ve evede getirse keşkeeee:D

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Binde bir neyse de hergün olmaz tabikide ama arada olabilir . Ayni sitedeyiz ilk zamanlar öyleydi de tepki koyunca normale döndü her zaman beraber olmak istiyordu
0 oy
(2,970 puan) tarafından

Kaynana sole anne az git bi ozliyelim seni ya surekli burnumuzun dibindesin 

BU YAZI HAYAL URUNUDUR:D

0 oy
(18,574 puan) tarafından
Keşke yemek yapmasını bilse de her gün bana yemek getirse 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hayır gitmem rahat edemem yemek derdinden kurtulucam diye evde ki keyfimden olamam :)
0 oy
(226 puan) tarafından
Yapsın canım ne güzel işte her akşam gitmem de arada giderim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 755 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 875 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,016 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 633 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,407 soru

24,124,304 cevap

333,645 kullanıcı

...