0 oy
619 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ablam annemin teyze ogluyla evli ve ben evlenmeden once arada gider kalirdim bikac gün ablamda hepsi bizim akrabamiz olur . Şimdi evliyim evlendigimden beri yatiya kalmama izin vermiyor eşim orda . Anca birlikte gider sonra döneriz diyor ama bende bikac saatten bisey anlamiyorum biraz vakit gecirmek istiyorum ablamla rahat kafayla . Neden gidemem diyorum ben orda yokken akrabalari gelir yani erkekler v.s . Onlarda benim akrabam dedim ama kimsenin geldiği yok kadinlardan baska . Kendisi dunden beri kampta izin istedi benden bnde izin verdim dile bend3n ne dilersen dedi onu istedim yok diyo baska bisey demiyo. Bende sende bundan sonra hiç-bir yere gid3m3zsin bensiz dedim sad3ce babamlarda kalabilirmişim.

14 Cevaplar

+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Eşiniz haklı bence kim olrsa olsun kalmaya izin vermezler tabi hepsi bir olmazda ablamda olsa izin vermez beraber kalırsak ancak öyle huzursuzluk cikcagina boşver bse demeyin 
-Reklam-
+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Esin hakli bence canim.  Akrabada olsa mahreminiz  sonucta. Bende sahsi dusuncem mecbur kalinmadikca birinde yatili kalmak mantiksiz.
0 oy
(800 puan) tarafından
Benimki babamlarada izin vermiyor ne yatıya nde bikac saatligine  kendiside 3 ögün annesinin yaninda görmesse yapamazmiş
tarafından
O insanda sen degilmisin sanki anlayissiz herif iste
tarafından
Aynı babamda eşiniz gibiydi oda annemi yollamazdı sonradan sonraya yollamaya başladı
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Beraber kalın eşim evdeyken bn de kalmam bi yerde ama eşim evde yoksa kalırım ya da beraber 
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Ablan teyzenin oğluyla evlenebildigi için eşinin aklıma bu tarz şeyler getirip kıskanması normal. Yanı senin tarafından bi sıkıntı görmese de akrabalarından rahatsız oluyor olabilir. Ve eşinin tarafında akraba evliliği vs yoksa ona garip geliyordur. Bizde de yoktur meselâ biz kardeş gibi bakarız o yüzden garipsiyor olabilir 
tarafından
Akraba evliligi istemiyordu gercektende . Belki dedigib gibidir bilmiyorum
(8,060 puan) tarafından
Bu yüzden olabilir canım benim eşim de çok karşı çıkar bu tarz şeylere bir tek annemlerde kalmama izin verir vardır bir bildiği huzurunu bozma boşver erkenden git aksama kadar kal en iyisi
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Bunda kötü birsey yok esin seni kiskaniyor demkki koymuyor guzel düşünmek lazım huzurun icin bu kadar üsteleme derim.

0 oy
(369 puan) tarafından
Bi iki saat dur diyormuş işte ne güzel burnunu bile dışarı çıkaramayan perde açtı diye dayak yiyen o kadar çok kadın var ki
tarafından
Evet haklisin ama kadinda erkekte esittir
0 oy
tarafından
Benim kocam da izin vermiyo . Başka yerde annem.o yüzden annemde kalmama izin veriyo ama annem.auni memelkete olsa izin vermez git gel der yeter der . Vee bence çok hakli
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ablanın eşi hoşuma gitmemiştir kafası uyuşmamistir belki ne blym
0 oy
tarafından
Valla canim eşim kal desede kalmam bi yerde 10 senelik evliyim hiç kalmam
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Benimki de izin vermiyor. Şahsen bende kız kuzenlerinin gelme ihtimali olduğu evde kalsın istemem onu
0 oy
tarafından
Madem eşin kampa gitmiş ablan gelsin sizde kalsin 
tarafından
Ama gormuyorum hicc
tarafından
Bilmem yorumlarda varım çok şükür iyiyim sen nasılsın
tarafından
Iyiyim canim bende napayim biliyorsundur eşimı bekliyorum son gunleri sayiyorum
tarafından
Evet biliyorum canim Allah kavuştursun çoğu gitti azı kaldı
tarafından
Sukur canim Allah razi olsun
0 oy
(798 puan) tarafından
Bence konuyu üsteleyip huzurunu bozma vardir onunda bi bildigi
0 oy
tarafından
Benim eşimde istemez öyle kalmamı bunda kötü birşey yokki annenlerde buluşun sizde ablanla biz hep öyle yaparız hem daha rahat oluyor öyle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 358 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 660 göst.
0 oy
24 cevap 707 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,301 soru

24,042,679 cevap

329,197 kullanıcı