0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Bilenler bilir burda eşimle ,kaynanamla , görümcemle ilgili içimi dökmek rahatlamak sizden tavisye fikir almak amaçlı şeyler anlatıyorum eleştiriye açığım ama kalp kırıcı şeylere hakaretlere değil .. herkesin sorunu var ben kimsenin hakkına girmiyorum burda kimsenin ailesine bir laf etmiyorum onca kişi kaynanasi eltisi hakkında üzüntüsünü belirtiyor ama ben içimi dökünce hemen ben kötü oluyorum bazı yorumları görünce gerçekten ağlıyorum üzülüyorum benim amacım kimsenin yuvasıni yıkmak kimsenin hakkına girmek değil eğer ki sizi en ufak bir şekilde uzduysem kırdıysam hakkınızi helal edin ama ben bir kaç kişiyi Allah'a havale ediyorum 

12 Cevaplar

+4 oy
(7,934 puan) tarafından
Cidden burdan laf söyleyenlerin mesajini okuyunca ağliyomusun?

Yapmayin yaa bu kadar da önemsemeyin milleti
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Lincmi yedin kuzum
+1 oy
(14,062 puan) tarafından

Boşver canım burası sanal kimse kimseyi tanımaz derdini dökmek istersin seni yerden yere vururlar linç ederler zati fırsat kolluyorlar birinin bir açığını yakalamaya....

Sende takma kötü yorumları es geç yoksa daha çok üzülürsün ki zaten burda gerçek olmayan bisey için üzülmeyi doğru bulmuyorum:wassat:

+1 oy
(2,762 puan) tarafından
Vala şahsen ben olsam burdaki ahkam kesen hiç kimseyi takmam onlar kim ki yeri gelince konuşmayı bilmeyen insanlar buranın ağası paşası olmuş böyle yaparak onları yüceltiyorsun hiç gerek yok... Onlar için gitme kuzu bırak dellensinler
0 oy
tarafından
Helal olsun canim ama gitme sonucta burasi sanal ortam herkesin derdigini anlatacagi yer iyisiyle kotusuyle Allah yardimcin olsun hakkinda ne hayirliysa o olsun
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Milletin ağzı torba değil büzesin yada bağlayalım birşey paylaşınca yada anlatınca olumlu yada olumsuz gelen yorumların da olacağını bilerek paylaşın yada hiç paylaşmayın en iyisi bu sonra gelen yorumlar ya sizi üzüyorsa yada gidış sebebiniz oluyor gerek yok hany 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Güle güle ...
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz adaşım dur hele
0 oy
(54,055 puan) tarafından
cok fazla onemseme buradakileri iyi olduklarınla konus sevmediklerini gormezden gel yeter
0 oy
tarafından
Ya ne olck cnm bazıları byldr işte hep hata arar ve yakaladı mı da boş boş konşr nye gdıon o tarz insanlar yüzünden byle yaparak onlara dha çok malzeme verıosun boşver yokmşlar gbi davran gitme cnm ❤️❤️❤️
tarafından
Bu dünyada ki en kötü şey insan kırmaktır sen en güzeli yapp allha havle etmşsn işte dha ne
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Boş ver öyle diyenleri, onların işi güçü yok millete anca laf yetiştiriyorlar söylesen 4 4lükler 7 24 burda takılırlar 
0 oy
tarafından
Kız sen millete ne bakiyon salla gitsin yavrum bosversene

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpilcimmm (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 784 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,780 soru