0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasılsıniz kızceler❤️ kızlar arkadasım zara da mudur yardımcısı kayranın fotolarını atıyordum müdürü gormus cocuk reyonu ıcın fotograf cekımını kabul eder mi ajansla birlikte demıs benım ilk ıcımden hayır gectı ama esım de hatıra kalır diyor sizın fikriniz ney 

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben olsam kabul etmezdim herkes görüyor o fotoları ne sapiklar var tabi bu benim düşüncem google görseller e atmış gibi olur 
tarafından
Instagram da bile aman aman oglumu paylasmaya kıyamıyorum canım kaldıkı herkes gorecek
tarafından
Doğru valla bende paylaşamıyorum geçen burada bi yazı okudum tüylerim ürperdi
tarafından
İste canim herkes gorecek ıcım tuhaf oldu
-Reklam-
+2 oy
(1,123 puan) tarafından
Ben olsam asla kabul etmem. Çocuklar bizim olabilir ama bu beden onların. Bizler onlar için en iyi olabilecek kararları onun adına veriyoruz. Bu yüzden onun bedenini onun izni olmadan bu şekilde asla kullanmazdin. E ondan izin alamayacagima göre de yapmamak en iyisi.
tarafından
Su yorumunda asırı haklısın suan ona sormam imkansız belkı ileride ıstemıcek
+2 oy
tarafından
Kabul etmezdim herkes sokaga çıkarmıyor muusn demiş nasıl aynı şey olabilir ki sokakta biri görür geçer disarda birine denk gelmekle fotoların orda burda sergilenmesi nasıl aynı şey olabilir. He ama ben sosyal medyada zaten sürekli paylaşıyorum diyosan bilemem ben oğlumu paylaşmıyorum o bana emanet büyüyene kadar. Hatıra istiyosam gider fotoğrafcı da çektiririm
tarafından
Herseyı asırı paylasıyorum sosyal medya da ama oglumu cok cok nadir
+1 oy
(17,177 puan) tarafından
Direk markadan gelmiş teklif ben olsam kabul ederdim. Hem hatıra kalır hem sigortasi bile başlar.
tarafından
Sartları guzel canim ama herkes gorecek
(17,177 puan) tarafından
Yani tabi orası öyle canım. Artısını eksisini düşünüp karar vermek lazım.
tarafından
Nazara asırı inanırım camın ve cogu ortama sokmam bile
0 oy
tarafından

Ay keşke böyle bi fırsat bana da gelse hemen kabul ederdim heralde:D kabul et kız bişe olmaz 

tarafından
Kafam cok karısık canım oyle boyle degil onun izni olmucak benim kararım tamemn
0 oy
tarafından
Aaa benim damadim reyon yüzümü olacak :)
tarafından
Damadın annesine zor fotograf cektırıyor valla :)
tarafından
Içine sinmiyorsa boşver kuzum ortalik kötü zaten
tarafından
Snece kuzum biliyorsun cogu zaman fotograf karını dahı atmıyorum
tarafından
Bosver o zaman kuzum
0 oy
tarafından

Ben ajans arıyorum kızıma anisi kalır belki bu onun  mesleği olur güzel  olur bana gore 

Ve ajans ismi alabilirmiyim yaa :)netten başvuruyum kabul olur belki 

tarafından
Bence kızınıza böyle bisey yapmayın ne gerek.var bu benim düşüncem tabi ani kalmasını istiyosaniz.baska bisey yapın meslek olarak da okusun.kendisi karat versin
tarafından
Ogrenım verim canim ama sende cok cok iyi dusun derim
tarafından
Birden götürmem  zaten canım iyice düşünücem teşekkür ederim  bekliyorum
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Bence kabul et hem hatıra kalır hemde iletisi için biraz yatırım olur canım 
tarafından
Aman aman para vermezler canim ama ona sormadan yapmıs oluyorum ileri de istemezse
0 oy
(18,518 puan) tarafından
Teklif direk zaradan gelmiş ben kabul ederdim. Ama yorumlara baktım yok sapık var yok herkes görecek falan. Sen çocuğunu dışarı çıkarırken yüzünü örterek mi çıkarıyorsun. Allah bilir karşına kaç sapık çıkıyor goruyor oğlunu sen bilmiyorsun. Ya da manken olduktan sonra herkes görecek diyorsun herkes kim mesela. Şahsen benim de zara tişörtlerim falan var ama daha şimdiye kadar hiç bir zara mankeninin fotosunu ya da reklamını görmüş değilim. Bence bir dah düşün kabul et derim. Ayrıca sen oğlunun fotosunu bazen burda da paylaşıyorsun. Burda ki herkes iyi gözle mi bakıyor acaba belki aralarından nazar degdirenler var ama buraya paylaşırken bunları da düşün 
tarafından
Netten bakarken katalogdan goruyoruz canım ama ben bazen ne kadar tatlı diyorum misal ve asıl mesele gormeye kadar onun kararını almadan yapmıs tek basıma karar vermıs oluyorum ya ileri de gordugun de hosuna gitmezse
(18,518 puan) tarafından
Bu hoşa gidilmicek bir şey değil ki canım. Bence kendiyle gurur bile duyar vay be küçücük yaşta manken olmuşum ne güzel demez mi sence. Kendiyle gurur duyması seni de gururlandirmaz mı.
0 oy
(53,958 puan) tarafından
bizim.burdan arkadas ajansa cekim yaptırdı yataşın kizi 4 gün büyük ela dan ☺️ ben yaptırmam diye.dusunuyorum canim 
tarafından
Nasıl olmıs canım peki memnun mu veya cocuk nasıl durmus benım de kararım negatif gibi
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben kabul etmezdim. Esin hatıra kalsin istiyorsa her gün boy boy fotolarını çekin. Sözüm sana değil yanlış anlama genel konuşuyorum ama cocuk uzerinden para kazanmayı doğru bulmuyorum. Dediğim gibi kendi düşüncem bu.
tarafından
Cok fotograf cekıyorum canım makınemız dahı var hepsını paylasmaya kıyamıyorum dahı onlara gore basit ama anne olarak hersey den crkınıyoruz bu devirde hele
(7,118 puan) tarafından
Kararı annesi ve babası olarak siz verin o zaman canım.
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bu tek bir mağaza için alınabilecek bir karar değil ki dünya çapında bir marka zara her mağazada da kombinler dahi aynı olmak zorunda yurtiçi ve yurtdışı  farketmeksizin.Saçma geldi biraz. Insanlar o reklam panoları için aylarca fikir üretiyorlar manken buluyorlar vs 
tarafından
Kendin soyluyor sun aylarca ugeasıyor lar diye hemen cekıp afise veya kataloga koyulacak diye bırsey yok belki eleme yapacak belki daha yetkilerle gorusecek tutup da sana yalan borcum yok atarım konusmayı anlarsın sacma geleni
(8,061 puan) tarafından
Yalan söylüyorsunuz demedim ki ben size :) karşı tarafın koca şirket için sadece bir tek mağaza için konuşması saçma geldi. Her mağazanın müdürü vardır bunlar bu tarz şeylerle fikir yürütemez fikir sunamaz firma ne gönderirse onu uygulamak zorundalardır saçma gelen bu sizin sorunuz değil:)
0 oy
tarafından
Ben olsam kabul ederdim ne olucak sanki dışarıya çıkartmıyor musun ? Görmüyorlar mi sanki tamam ulkemiz biraz kötüye gidiyor bu kadarina bisey olmaz 

Onun belki gelecegi icin guzel bir adim olucak engel olamayın
tarafından
Ama belki ileri de ıstemıcek canim kendisi rahatsız olucak onun adına karar veriyorum
tarafından
Tamam istemedigi zaman kendi karanini vermis olur çekilir . Ama emin ol su ulke olaraktan vok kötü yerlere gidiyoruz barinbiryerden tutarsa ileride daha bilincli hareket edebilir nasil anlatsam  bilmiyorum ama emin ol bir kerelik bile olsa onun için ileride guzel bir ani belki dedgim kafasindakini daha guzel yorumlayabilir evet bu diyebilir onune güzel seyler çıkabilir daha guzel seyler olabilir emin ol. Keske benim ogluma bpylr bişey olsa bir kerelik de olsa parasi onemli degil suan belki ama ona güzel bir planlama olabilicegini dusunuyorum planlamaddan şuan hic bir sey yurmuyor
tarafından
Kafam cok karısık canım cunku ben esım kayra asker olacak dedıgın de bile tepki gosterıyor um evde zor cektıren bir cocuk kendini hadi cekıldı VS belki onaylanmıcak yalandan cocugumu yorucam duzenını bozucam yalandan yere cocugu uzmek2de var
0 oy
tarafından
Ben olsam kabul ederdim. Zaten dışarıya çıkıldığı zaman herkes görüyor çocuğu ayrıca onca çocuk oyuncu model var bence gayet normal. Ayrıca bir hatıra olur 
tarafından
Ama kararı ben vermıs oluyorum canım oglumun fikri degıl kararı degıl mecburi
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Ne zararı olur ki kabul et oedan gelen parayıda cocugun birikim yap tabi sen bilirsin

Hatırada olur
tarafından
Aman aman bırsey vereceklerini dusunmuyorum canim kuzenimın kızı seneler oncesı wakıkı ıcın yaptırmıstı kararı tek vermıs oluyorum uste ileri de ısyemeyebılır
(3,675 puan) tarafından
Anladım, cnm, gwrci yorucu Bi surec oluyor oglum da gitti sürekli cekım oluyordu hamile kalınca bıraktık
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bence kabul et bebeğinin geleceği için güzel olabilir
tarafından
Onun kararı degil ama canim hıc ajnasa basvurmak aklımın ucundan dahi gecmedı mesela oyle bir dusuncem hıc yoktu
(10,885 puan) tarafından
Benim oğlum çok güzel bı bebek girmuşsubdur saclarida uzundu kim görse ajansa yazdır reklamlarda oynar ama biz hiç öyle bişey düşünmedik sizede teklif gelmiş madem değerlendirin bence bana teklif gelseydi ben kabul ederdim
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Vallaha öyle birşey olsa kabul ederdim ama cocugumun gelecegi icin.

En azindan birikimini yapardim ileriye yönük

Ama asla gözümden ayirmazdim o nere ben oraya..

tarafından
Aman aman bırsey vermezler bence canım hıc bilgim yok ama ileri de rahatsız olabilir ben mesela elbise gıymıstım siteye atmıstım hesabında payladtı diye bile rahatsız olup kaldırmıstım ya oyle olursa
(30,124 puan) tarafından
Iste oda var ya..

Bilemedim şimdi  zaman sonra ne olcağı da belli olunmuyorki... iyi düşünün en dogru kararı siz verirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.

Kategoriler

1,471,602 soru

24,100,849 cevap

332,402 kullanıcı

...