0 oy
996 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kocamla yana soğmuşum ikimizde hiç mutlu değiliz boşanmayı düşünüyoruz nedense okadar nefer ediyorum ona zarar vermek istiyorum neden böyle düşünüyorum bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep aklımda kötü düşünceler neden ne olur bı fikir veririn

16 Cevaplar

+1 oy
(7,934 puan) tarafından
Tovbe de kiz vesvese bunlar ne yasadin bilemem tabii ama oldürmek kısmı cok yanliş bi düşünce..
(119 puan) tarafından
Öldürmek istiyorum dememiş ki kız :D
(7,934 puan) tarafından
Oyle yaziyodu degistirmiş
(119 puan) tarafından
aaaaaa görmedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şeytana uyma sakın ailenin yanına gidebiliyorsan git canim ayni evde kalma esinle
+1 oy
tarafından
Sinirden oyle dusunuuorsun canim bende sinirlenince oyle oluyorum ama bol bol dua oku cunku seytan o zaman senle daha cok oynuyor
+1 oy
(490 puan) tarafından
Nasil zarar vercn ikinizde iliskiden yeterinde zarar gormussunuz zaten birak gitsin kendine zarar hersey bu saaten sonra dunya dunya dunya yalan dunyaa 
0 oy
tarafından
Şeytana uyma ....
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Icinde ki sesi dinlemeyi bırak bu durumlarda en doğrusu yolları ayırmak sanırım 
0 oy
(610 puan) tarafından
Yaşadığın olaylardan bende bir ara öyleydim  neler düşünmedimki saysam dersin bu kafayı yemiş
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Akıllı ol Bacim bir dengesize sebeb yazik etme kendine uzak ol mesafeli ol ona en buyuk ceza olue zaten 

0 oy
(948 puan) tarafından
Kuzum şeytan aranıza giriyor o şeytanı lânet et inşallah herşey duzler Allah'ın izniyle
0 oy
tarafından
Ne gibi bir zarar oyle seyleri cikar aklindan 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
O adam icin kendine yazik etmene deger mi be kuzum
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Canım sen onla daha fazla aynı evde kalma görmeyin birbirnizi gördükce sinirlerin zıplıyo ondan böyle şeyler düşünüyosun daha fazla kalma orda allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Çocuğun var bi site de yazdığına göre.onu yanlız bırakıp hapse girmeye değer mi
0 oy
(658 puan) tarafından
Metanetli ol canım şunu düşün öyle birşey yapsan çocuklarına nasıl örnek olursun sonuçta iyi kötü oda babası dua et için ferahlasin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım evliliğinden pixşxmanlık ve onun geçen kayıp zamanların acısını ona zarar vererek alamazsın. O hayatından çıktıktan sonraki atavağın adımlarıla kendini nasıl ileriye alacağını düşünmeye çalış. Zor bir süreçtesin xböyle düxşünmende xnormal
0 oy
tarafından
Boşver canım kendine hakim ol la havle cek bol bol zaten boşanacakmışsın hiç düşünme öyle seyler 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 524 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 508 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Koalam (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,669 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 640 göst.