0 oy
1,508 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eltimin çocuğu merdivenlerden düştü allah şükür bisey yok hastaneye gittiler bende ev boyuyordum evlerimiz 3 kat en allta nen duruyorum 2 ci de gayinna m 3 eltim 3 kattan 2 katta  düşmüş cocuk hastaneye gittiklerinde eltimi aradım nasıl diye ondan sonra nasıl olsu dedim oda seni kiz kakmis dedi cocuk bunlar falan dedi sonra 2 ci katta çıktık onlar hastaneden gelince yemek yapmıştık orda gaynnam çocuklarınız bidaha yan yan getirmeyin dedi bende kızdım sonar gayintam kızıma bağırdı durduk yere zaten suratları asıktı evime indim eşimi aradım oda aramış onları gayinta da çekişmiş yapmış tir diye hep yapiyo demiş ama kızım eltimin kizindan  çok korkar hep eltimin kızı beni kızım döver soruma hiç bisey gitmiyoda gayinta ile gayinna ni yaptığı gitti acaba benim çocuklarımm torun degilmi ki neden sevmiyorlar anlamadim

16 Cevaplar

+3 oy
(4,285 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bisey anlamadim
tarafından
Öyle yapmayı düşünüyorum da ama aynı bahçenin içindeler nasıl olacak bilmiyorum
(12,763 puan) tarafından
4 olsun 5 olsun çocuk anlamaz ama onların verdiği tepki de normal 2 kat aşağı çocuk düşmüş sakın kalamaz kimse ben olsam bende kızardım bu analar ne yapıyormuş acaba bu çocuklar böyle kavga edip iterken birbirini  Rabbım korusun kixsinlar ki büyükler Bi daha olmasın
tarafından
Amin cnn ben ev boya yapıyordum eltimde dışarda idi
(12,763 puan) tarafından
Yapma cnm benim al çocuğunu yanına bak senin çocuğa yapıyor demişsin sahip çık o düsen senin çocuğun olsa Allah korusun
tarafından
Allah korusun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok merak ettim nerelisin 
tarafından
Hiii :)
tarafından
Bende afyonluyum.hemde dogma buyume ama kayinvalidem.diyorum  :D
tarafından
Balikesirliyim balikesirde de öyle derler
(658 puan) tarafından
Aynen benimde aklıma sefirin kızı  elvan geldi sanki o anlatıyormuş gibi hissettim bir an
(41 puan) tarafından
Evet :))
+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Şimdi düşen Bi evlat var ve kızım olsa bende kızını suclayabilrikm yas kaç bilmem ama normal itip kalmak ayrı 2 kattan düşürmek ayrı Allah korusun ölebilir sakat kalabilir o has giden çocuk senin olsa sence fena tepki verirsin verdikleri tepki ağır değil torun degil mi diye alakası yok kaynan doğru demiş madem zarar veriyor lar bir araya gelmesinler

Kayinbaban ama bağırmasa daha iyiydi tabi 
tarafından
Ilk deva böyle oldu cnm hiç bu kadar olmuyordu kızım 4 yaşında eltimin ki 3
(12,763 puan) tarafından
Yazık cidden Eltin kıza  üzüldüm inş Bi şey olmadı valla k bakma tepki verirler ise hiç kırılma büyükler versin ki biraz dikkat edilir yazık uxilmusler dır
tarafından
Allahtan biseyi yok cnm annesi babası tepki vermiyorlar onlar verse hiç zoruma gitmez çünkü haklı lar
(12,763 puan) tarafından
İşte o büyükler de üzülmüştür bksver takılma hiç
tarafından
Tmm cnm
+1 oy
tarafından
Çocuk balkondan düşmüş senin kızın ittiyse kayınvalidenin kayınpederinin cocuga kızması gayet normal. Ya eltinin kızı senin kızını ittirip senin kızın düşseydi (Allah esirgesin) sen ne düşünürdün? Bence senin de çocuğunu uyarman gerekir. Onlara kızma torunları balkondan düşmüş tabi ki de kızacaklar. Yan yana getirmeyin demekte de çok haklılar. Sen yanlış düşünüyorsun. Eğer ki birbirlerine zarar veriyorlarsa yanyana getirmeyin. Bugün senin ki ona zarar verir yarın onun ki senin çocuğuna zarar verir. 
0 oy
(54,061 puan) tarafından
kiz o değilde siz manavmisiniz ☺️
(54,061 puan) tarafından
bende özlüyorum deyince millet sasiriyo nesini ozluyosun diye arkadaslarim var orali hala gorusuyoruz 14 yil oldu mezun olali. banu herkes oyle anliyor canim nedense manavlik bilinmiyor ☺️
tarafından
Kütahya ozlenmez mi hiç ya çok güzel serası olsun tasi toprağı bile bi başka
(54,061 puan) tarafından
bu yaz Kütahya ve Eskişehir'e gidecektik virus yuzunden kaldi
tarafından
Eskişehirde çok güzel ya Turkiye'min her memleketi çok güzel de değer bilene ya
(54,061 puan) tarafından
evet bende karadeniz ve doguyu gezmek istiyorum insallah gezebilirim ☺️
0 oy
(2,840 puan) tarafından

allahdanki cocuga biisey olmamis seni cocuklarinla kapiya koycaklar heralde

onlar cocukda seninki neymis oynarlarken bi kaza olmus olabilir onlarin suan sukretmeleri gerrkki cocuga bisey olmamis
tarafından
Aynne oyun oynarken iyide düşünce mi kötü çok moralim bozuk
0 oy
tarafından
Ya guzelce yazaydinda anliyaydik gardass
tarafından
Gardaş :)))
tarafından
Yorumları oku cnm arkadaşlar kısaca anlatmis
0 oy
(41 puan) tarafından
Canım  sen  nerelisin  yazıdan  birsey  anlamadım  kusura  bakma gayinta  falan   ne  demek 
tarafından
Yanı esin babası oluyor cnm afyonluyum sen
(41 puan) tarafından
Diyarbakirliyim  canim
tarafından
afyonlular böyle diyorlar cnm ondan öyle yazdim
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Ben olsam hiç onları yanyana getirmemeye çalışırım birbirlerine zarar veriyorlarsa sizin dikkat etmeniz lazım kayannann la kayınpeder de mağdurun yanında olmuşlar ama hep mi ayrimcilik yapıyorlar 
tarafından
Hep aynılar keşke sadece bi günlük bisey olsa cnm aynı bahçedeyiz nasıl gelmeyecekler bi araya
(2,866 puan) tarafından
Anladım canım ne bilim ya  işin zor
tarafından
Öyle yani vmcnm
0 oy
tarafından
Yeğenlerim oğluma baya zarar veriyorlar kendi ablamın çocuğu olduğu halde kızıyorum tepki gösteriyorum eltimin çocuğu yapsa ben gider eltime bulasirim iyi ki bişey dememiş birde ikinci kattan düşmüş Allah esirgesin Verilmiş sadakasi varmış evlat kolay şey değil ne olursa olsun ben korurum çocuğumu akrabaymis vs dinlemem birde ben yalnız büyüttüm o yüzden kendi gözümden sakınıyorum
tarafından
Öyle cnm herkezin çocuğu değerli tabi ben zaten eltime bisey demiyorum o tepki gösterse haklıdır sesimi çıkartmam ama gayinna ile gayinta çok ses çıkartıyorlar o zoruma gidiyo yani onlar daha bizim aramiz i bozuyolar
tarafından
Bence eltin bişey demiştir desinler diye ben öyle düşündüm
tarafından
Yok kiz elimle kiz kardeş gibiyiz herşeyimizi paylaşırız iyi de söylesek kötü de söylesek birbirimize deriz gayinna ya falan laf vermeyiz söyleyecek olsa bana dersi
tarafından
Kaynanan çatlıyor demek kii valla bende isterdim öyle olmayı da şeytan eltim arkamdan çok dedikodu yaptı eşim yanimda değil diye kocasıyla nispet yapar gözüme sokar o yüzden adam yerine koyup yüzüne bakmiyorum
tarafından
Ilı yapıyorsun cnm bizde 3 eltiyiz bizim diğer eltimizde fesat çekemez hiç eşim 2 aydır işten gelecek bugün soru ne zaman gelecek diye salı dedim onun eşi de 1 hafta oldu işe gidelim suratını azdı sonra konuşmadı anlamdım yani niye öyle yaptı iyi olan eltime sordum oda kendini  ki yok ya ona dedi
0 oy
(798 puan) tarafından
Hepsinden uzak dur kizinida yollama kafanada takma
tarafından
Evim ayrı olsa dediğin çok güzel de illaki çocuklar yan yan geliyo cnm
(798 puan) tarafından
Evin alt kaltta degil mi oyala evde kizini ne sen git nede onu gönder
tarafından
Alta cnm da onun kızları hep bahçede oynuyor benim ki onları görünce ağlıyo çıkacam diye bi kaç kere yollamadım bu sefer eltim kızdı niye çocukluğumla oynatmiyon oynasınlar diye ne yapacagimi şaşırdın
(798 puan) tarafından
Deki kaynanan kaynatan böyle diyo bende birakmiyom valla ben olsam hic lafimi esirgemem
tarafından
Esirgemiyom da yaptıkları zoruma gitti
0 oy
tarafından
Gecmis olsun afyonun neresindensin canim
tarafından
Döger kasabasından sende mi afyonlusuun
tarafından
Evet canim afyonluyum ama merkez :)
tarafından
Olsun cnm bi afyonluy rastladim
tarafından
Memnun oldum kuzum :)
tarafından
Bende :)
0 oy
(247 puan) tarafından
Üniversiteye giriş sınav sorusu gibi. Anlamak için 2 3 kere okumak lazım :)))
tarafından
Anladınızmı peki :)
(247 puan) tarafından
Yorumlarla destekleyince sonunda oldu :))
tarafından
IYi cnm
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum olay nazıl gerçekleyti bilinmiyor ama lazınoan öğrendiğim kadarıyla sana yazecağım iyk yorum şu. Sen bir başka cocuğun kızını dövdüğünü ifade etmişsin.  Sen buna izin vermemelisin karyıdaki de çocuk ancam birbirlerine eşit oransız yiddet uyguluyorsa yani emsal olmayan iki çocuksa aralarına karış ve birbirlerini dövmesini izin verme. Sen çocuğun dövülmesni müsade ederek çocuğuna verdiğin değeri böyle düyürürsen kimsede  değer vermez. Küçük çocuğa bağırmayıda kabul edemem ben. Bunu oleylar olup bittikten sonra şikayetlenmek yerine bayta müsade etmeyeceksin bağırmalarına. Aynı binadasın çok zordur. Ancak onlar kendileri demiş çocuklarınızı bir araya getirmeyin diye. Madem öyle sende getirme sir araya uzak durmaya çalış. Senin kızının bir çocuk olduğunu kavraamıyorlar demek ki uzak durmak en sağlıklısı.
tarafından
Dogruü cnm haklisin
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Yani şimdi hiç kusura bakma da haklılar ya merdivenden düşen senin çocuğun olsaydı o zaman burda eltimin çocuğu çocuğumu merdivenden ittirdi diye hakaret dolu post açardın

Ya çocuğa bı şey olsaydı bunun vebalini nasıl öderdiniz Allah korumuş yerinde olsam eşimi arayıp doldurmak yerine eltime geçmiş olsuna gider özürümü de dilerdim 
tarafından
Cnm eltime le aramda bisey yok ayrıca aradım özür de diledim sorun elti değil gayinta ile gayinna benim kızım yaptı diye kızımı dış liyolar
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Habi vi söz vardır anneye sormuşlar en çok hangi evladını sevion diyordu anne de demiş 

iyileşene kadar hasta olanı 

Eve gelene kadar dışarda olani

Bi tane daha vardı unuttum :D yanı demem o ki çocuk düşmüş bi kaza geçirmiş bu yüzden hassaslar şuan ve senin kız suçlu gözüktüğü için kizmislardir. İdare etmek gerek. Şöyle düşün senin kız dusseydi o kıza kizsalardi sen diyecek miydin eltimin kızı torun değil mi ona çok kizdilar ? 
tarafından
Beynim durdu artık ne diyeceğimi bilmiyorum ama kızmalraini tepki gösterirdim  onlar cocuk olur diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 254 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,433 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 541 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 441 göst.