0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar oglusuma teyzesi bunu bayram hediyesi almis ama altina ayakkabi bulamadim diyo netten de baktim alti kalin tabanli sanki 18 no diyolar yumuşak ayakkabi gorunumlu biseyler var mi sadece corapla mi dursa bilemedim 

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yumuşak ayakkabılar var canım mağazalarda falan bulabilirsin
tarafından
Yaşadığım yerde 3 mağaza var hicbirinde bulamadik netten bakayim o zaman teşekkür ederim
tarafından
Bak canım bulamazsan tek çorapta giyebilir :*
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Yumuşacık ayakkabı var cnm ama giymese de okur küçük daha hava çok sıcak çorap bile giydirme hava alsın 
tarafından
Kararsız kaldım bende ya corapsiz dolaşıyor tum gun evde de bayramda tam takim olsun dedik netten bulabilirsem alirim bulamazsam dolassin ciplak :)
(12,763 puan) tarafından
Var e bebek VS ama yazık kız küçük bunalmasin çıplak ayak daha tatlı olur
0 oy
tarafından

image

bak ben bugün aldım canım 17 numara 
tarafından
Senin yorumun üstündeki yoruma bak aynısı nerdeyse:)
tarafından
Gule gule giysinn bayildim kombinee ayakkabilar cok tatlis bizim burdaki magazalarda yok maalesef netten bakicam o da bayrama kadar gelir mi bilmiyorum
tarafından
Cqnım valla ben bugün pazardan aldım ☺️☺️
Bayrama kadar gelmez ya sanmıyorum ilknur onunki tulummuş gördüm oda çok güzel
tarafından
Aa sali gunu pazara da bakayim hic aklima gelmedi valla canim sagolasin aynen bende gelecegini sanmiyorum bosuna da almim hic bayramda kullanamicaksa
0 oy
(18,483 puan) tarafından
Bez ayakkabılar canım 
tarafından
Teşekkür ederim canim netten bulabilirsem alicam bulamazsam corapla ciplak ayakla dolassin :)
0 oy
tarafından

Var canım ben aldım 

image

tarafından
Ayy cok tatliss yaa bunlar gule gule giysinn iste bu tarz biseyler olsa hemen alicam da bulamadim
tarafından
İnternetten bak canım bulursun
tarafından
İnternetten bayrama kadar gelir mi bilemedim canim
tarafından
düzenlendi
Gelir canım ben emzik sipariş ettim 2 güne geldi
tarafından
Sansimi deneyeyim o zaman bende canim sagolasin
0 oy
(18,207 puan) tarafından

bende almadım hiç ayakkabı havalar sıcak zaten çorap yeterli 

tarafından
Bende özendim alayim dedim ama bu gidisle corapla dolasicaz canim
0 oy
(555 puan) tarafından

image

cnm ben bunu bulmuştum :)
(555 puan) tarafından
Bebegen diye bir site var Instagram da uygun orda bak istersen
tarafından
Cok guzelmis gule gule giysin bu tarz yumusak bisey istiyorum ama buladim ya takil ediyorum bebegeni de bayrama kadar yetistirirler mi acaba bilemedim canim
(555 puan) tarafından
Valla bende bilemedim cnm inşallah yetişir
0 oy
(662 puan) tarafından

image

40 tl cnm raht bu tarz ayakkabı 
tarafından
Yarin gidip bi bakayim lcwya burdaki magaza cok kucuk olmaz diye hic bakmadim
(662 puan) tarafından
Bi bak bakalm canm olablr
0 oy
tarafından
Benim bebegimde 32 gunluk. Dun civile gitmistim en kucuk 17 numara vardi. Giydirdim ayagina cok buyuk oldu bende bayramligin altina almak istedim ama cok buyuk oluyolar almadim bende 
tarafından
18 numara bulduk bizde bi yerde buyuk duruyordu bide tabani cok kalindi tasiyamaz diye dusundum o zaman bizimkine de olmaz 17 numara biraz daha minnak yapsalar ya :))
tarafından
Evet bende renkli tatli bi corap aldim mikili :)))
tarafından
Allahtan tatlis coraplar var ya yoksa halimiz harap cok absurt duracaklar kiyafetlerin altinda :)
0 oy
(855 puan) tarafından

image

Ben bunlardan almıştım 2 aylıkken 8 aylık olucaz hala çok severek kullanıyoruz çok rahat ve şık. 

tarafından
Bayıldım buna biraz daha buyuyunce bende alayim ya cok rahata da benziyor gule gule giysin bebisin
(855 puan) tarafından
Çok rahat gerçekten canım tavsiye ederim. Yummyofbaby diye bir instagram sayfasından aldım ben bakabilirsin oradan :)
0 oy
(147 puan) tarafından
Canım e bebek sitesinde 17 tl ye düşmüş ayakkabılar uygulamasını yükleyip bir incele istersen. Güzel günlerde giysin bebeğin..
tarafından
Aa acilmis mi e bebek sitesi canim en son baktigimda siner saldiriya ugradik aciklamasi vardi bakayim orayada belki onlar bayramdan onceye yetistiriyordur
(147 puan) tarafından
1 aya yakın oldu canım açılalı:) bak bak outlet kısmında çok fazla indirim var
tarafından
Bakiyorum hemen canim bu gece de uykusuzluk sebebim e bebek olacak :))
(147 puan) tarafından
Varsın uykusuzluklarimiz böyle sebeplerden olsun :) 3 yıl bekledim sabr ve dua ile çok şükür hamile kaldım 2.5 aya yaklaştım bazen sabahı buluyor bebek siteleri sörf keyfi :))))
tarafından
Rabbim upuzun omurler versin sana da bebisine canim onceden 5 dakika daha uyuyabilmek icin neler vermezdim simdi onu da mi alsam bu da guzelmis diye site site dolasmaktan hicbir sey yapamiyorum :)
0 oy
tarafından
Kız hava sıcak minnoşu şık yapicam diye pişirme ayaklarını çorap yeter canim bebislerde de beyaz çorabı çok severim
tarafından
Ay napim yaa fotosunda bari olsun 2 dakikaligina istedim :)) en uygunu buymus corap bunu almis teyzesi ben herseyinde beyazi seviyorum bebislere

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
22 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,877 cevap

331,241 kullanıcı

...