0 oy
5,493 göst.
Diğer kategorisinde (2,272 puan) tarafından

Ay kizlar evet aşırı titiz öyle deli gbi temizlk hastası değilim ama nevresm konusunda aşırı takintiliyim her hafta sonu degistriyorm arkdsta kiziyo :D ayda bı kere yetermis en nefret ettiğim şey nevresim yastık kokusu 

35 Cevaplar

+1 oy
(14,062 puan) tarafından
Ayda bir koku girer canım sonuçta ter izi kalıyor değişmek lazım ben her fırsatta değişirim yalan söylemeye gerek yok 3 yada 4 gün aynı yastıkları kullanmak zararlı olabilir...

Nevresim ise haftada bir ideal bence☺☺
-Reklam-
0 oy
(14,708 puan) tarafından
İki günde bir hem bizim hem de oğlumun nevresimlerini değiştiririm :)
0 oy
(16,643 puan) tarafından
Ayda bir mi yok artık 1 hafta yada bazen 1.5 hafta değişirim bazen haftada 2 kez duruma bağlı sık sık değişirim ben 
0 oy
(240 puan) tarafından
Yastık kılıflarımı nevresimi çarşaflarımı yorgan yüzlerini hepsini her hafta degistiriyorum kuzum eşim kızıyor ama ben her hafta yıkıyorum utuluyorum degistiriyorum 
0 oy
(307 puan) tarafından
Haftada bir degistirirdim çocuk olmadan simdi bazen 1 hafta 10 gün olduğu oluyo
0 oy
(97 puan) tarafından
haftada bir bazen 5 günde bir
0 oy
(9,760 puan) tarafından
3 günde bir yumuşatıcı kokusu gittiği an midem almıyor 
0 oy
tarafından
Yazın 3 günde bir kışın ger hafta 
0 oy
(274 puan) tarafından
Her hafta değiştirmeye özen gösteriyorum ama bazen olmuyor bazen 2 haftayı buluyor ama oğlumunkini haftada bir değiştiriyorum zaten sadece çarşaf kullanıyor 
0 oy
tarafından
Valla benim eşim acayip cok terlio yaz kis. Yatak su gibi oluyo. O yuzden malesef 2 gunde bir degistiriorm oda gunluk degistirmeye usendigim icin :) benim tarafjm daha yumusatici kokarken onun tarafi pis kokuo :)) surekli carsaf yikiyorum asiorm millette dicek bunlar napioda bu kdr çarşaf yikanio bu evde :)) balkondan carsaf eksik olmuo :D
tarafından
Ayni canim hergun degistigim bile oluyor çok terliyor cokm
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Yazın haftada 2 kez genelde kışın çok terleme falan olmadığı için haftada 1 kez temiz nevresim kokusu gibisi var mı acaba
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben aşırıı titiz temiz bir insanım :D iki günde bir en geç üçüncü gün değiştiriyorum 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Haftada 1 degistiririm  yazın bazen 3 günde bir değiştiği de oluyor 
0 oy
tarafından

İki gune bir bizim ve oğlumun hatta esim surekli söylenir bana neden bu kadar degistyrsn ne var sanki diye bazen oglum kusar felan hergun de olablyr bu durum :D

0 oy
(3,494 puan) tarafından

Ayda bir mi :O

O kadar durduktan sonra nevresimi, kendisiyle bütünleşmiş vücut kokusundan nasıl arındırıyor acaba :ermm:

Çocuktan önce haftada 2 kez değiştirirdim, şimdi çocuk var ve hamileyim ihmal edebiliyorum haftada ya da 10 günde bir çarşaf nevresim değiştiriyorum. Ama yastık kılıfı yine haftada 2 kez. Ona tahammülüm yok :D

0 oy
tarafından
1 haftayı buldurmam değiştiririm arkadaşta ayda bir iyi dayanıyor yatamam ben açıkçası 
0 oy
tarafından
Ben 10 15 günde bir değiştiriyorum ayda bir çok.fazla
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Ben çok rerleye biri olduğum için haftada 2 defa bazen 3 defa değiştiriyorum cocuklarinkini safa fazla yıkıyorum
0 oy
tarafından
Iki hafta da bir degisirim 
0 oy
(140 puan) tarafından
1 ayda bir nevresimmi degisilir bacım Allah aşkına birde havalar sıcak insan uyurken yerler eder en 1 haftada değiştiriyorum her haftasonu değişir benim nevresimler cumadan cumaya değiştiriyorum hattta

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 588 göst.
29 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde vivirr (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 375 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (2,010 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 143 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (7,216 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 374 göst.

Kategoriler

1,514,023 soru

24,691,335 cevap

368,344 kullanıcı