0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim 4 buçuk aylık olunca işe başlamam gerekecek siz nasıl bırakabildiniz ben şimdiden oturup saatlerce ağlıyorum ya beni unutursa ya ona kötü bakılırsa diye

10 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Bakıcı çok önemli valla neler okuyoruz canim bilindik biri olursa daha iyi olur bence Allah'ım korusun
(1 puan) tarafından
Maalesef yeni taşındığım bir şehirdeyim burda birilerini bulmak zorundayım bu duygu dahada üzüyor beni
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Wc hariç heryere kamera koy.  Bakıcıya para vereceksin normal maaşın iyi mi hani asgari ücret alıyorsan hic çalışma bebeğine kendin bak derim ama gelirin giderininin çok üzerindeyse bakiciya mecbursun tabi 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kuzum bakici cok onemlii rabbim iyi insanlarla karsilastirsin, esimi de kucukken bakici buyutmus kayinvalidem devlette calistigi icin bakiciya vermis birde koyden tanidiklariymis icin urpermesin diye detayli anlatmicam ama cok eziyet gormus esim kayinvalidem farkedince kadini sac bas yolmuş,  o yuzden diyorum Rabbim iyi insana denk getirsin insallah
0 oy
(549 puan) tarafından
6ay ucretsz ıızn hakkın yk mu Bn oyle ckıyorm izne 1hfta snra bnm bebegm de 4 aylk
0 oy
tarafından
Çalışma bir  süre hatta 2 sene sora kreşe ver bakıcıya güvenme 
0 oy
tarafından
Bir buçuk yaşında bakıcı baktı. İlk bakıcı da akıl edemedik kadın keyfine göre bakıyordu. 1 ay durdu ikinciye başka biri geldi. ama evin her yerine kamere kuruldu. Kör noktoda dahi olmasın diye çok uğraştık. Bi tuvalette yoktu. Yatak odası cocuk odasında 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Her annenin korkulu rüyası o canım neler neler duyuyoruz acaba diyoruz hep. Tanıdık aracılıgla araştırarak tanıyarak bulman en güzeli. Benim kızım 19 aylik bende bakici ya vericem yeni taşındık buraya kimseyi tanımıyorum. Ev sahibimizin kızı var onun da 2 tane büyük kızı var yeni tanıdım ama 1 2 kere oturup konuşunca kimin ne olduğunu az çok anlıyorsun kızları kızımla çok ilgilendi mesela oyun oynattilsr hiç sıkılmadı. Nasip olursa bende o ablayı düşünüyorum. Çocukları olması büyük avantaj oyun oynayabiliyor cocuk bu sayede. Bi arkadaşımın kızı var bakici da kadın çok oyun bilmiyor onun için çocuk genellikle tv  tablet ile oynuyor. Yeni nesil zaten teknolojiye çok hakim başlıyor. 
0 oy
(14 puan) tarafından
Cnm ne yaşadığını bilemem ama çalışmasan olmaz mi
0 oy
tarafından
2 kuruş az olsun kendin bak herşey mpara degil
0 oy
tarafından

Bakıcıya güvenme canım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 514 göst.
14 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,657 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,331 soru

24,167,637 cevap

335,698 kullanıcı

...