0 oy
1,370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle her gün kavga ediyoruz ailesi yüzünden her gün dayak yemekten biktim artık dovmese bile hep assalamalari var uc yıllık evliyiz evlendikten sonra hiç mutlu olamadım eşim uyuşturucu bağımlısı bide alkolik bütün altinlarimi sattı bize çocuklarına fazla bisede almaz hep ailesinden geçinir onlar verirse mutlu olur ise de gitmiyo iki yıldır iki tane çocuğum var ve kimsem yok napmam lazım kizlar polise şikayet etmedim çocuklarım için katlaniyorum ama artık dayanamıyorum çok mutsuzum cocuklarimin önünde dayak yemekten biktim

26 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından
Canım uyuşturucu ve alkolü evde mi içiyor dışarda mi?
tarafından
Kimsem yok kimsede evinde sorunlu bir aileyi kabul etmez niye huzurlarini bizim ki kuzenim var ama
tarafından
Sığınma evleri çok zor canım benim evim Güzel bir ev ama gel gör ki huzur sıfır çocuklarıma orda nasıl yetisicem ihtiyaçlarına falan
(658 puan) tarafından
Öyle düşünme canım seni seven insan sana kapısını acar kuzeninle yakınsan eğer bir konuyu ac ona. Çocukları zaten 7 yaştan küçük olduğu için mahkeme sana verir ki madde bağımlısı ve alkolik bir baba varken kesinlikle çocuklar sende kalır velayeti hiç korkma ondan da
tarafından
Ailesi korkutuyo beni işte sana vermeyiz diyolar napicam vermek istemiyorum
(658 puan) tarafından
Alakası bile yok hiçç korkma anne bir suç işlemediyse yani büyük bir sabika kaydı veya tescillenmiş psikolojik bir rahatsızlığı yoksa 7 yaşından küçük çocuklar anneye verilir. Ki sende şiddet var ve baba madde bağımlısı vede alkolik mümkünatı yok babaya vermezler. Sen yinede içtiğini kanıtlayacak birşeyler bulundur elinde mesaj olur video olur elin güçlendin
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Göz yumma canım evlatların icin göz yumma... büyük konusmayım Allaha ama varsın aç kalırım varsın sokaklarda yatarim ama genede beni döven cocuklarima kotu ornek olacak beş kuruş evine getirmeyen ihtiyaclarımızı onA buna karsıtacak insana gram acımam hele hele birde uyusturucu bagimlisıymış asla yaninda 1 dk durnam. Adamin tutulcak bir tarafı yok canım kaderle inatlasma sonra bir vakit gelecek keşke diceksin iş işten gecmis gencligin en guzel zamanlarim gitmis olacak. Hayatini harcama.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kadın burda 2 çocugu dışında neler neler anlatmış, herkes 2. Çocugu nasıl yaptın peşinde, kaba bir sözle kendi bahçesinde dal olmayan, bu kadının postuna ağaçlık taslıyor 

Canım eşin tedavi olursa düzelme şansı olur, olmazsa bu şekilde ömür geçmez, sana ve iki çocuguna yazık, her gün babamız gelir annemizi veya bizi döver korkusu içinde çocukların  psikolojisi hiç sağlıklı olmaz, kadın sığınma evleri anlatıldığı gibi değil, tamam çaresiz kalıp bir iki gün idare edersin ama uzun süre kalınacak bir yer değil, o kadın sığınma evlerine sığın diyenler kaç defa gitmiş, nerde bağımlısı, edepsizi var orda, eşinin ailesi ne diyor, akraban kimsen yokmu, Allah yar yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Eşimin ailesi zaten beni istemiyo çocukları versin kendi gitsin diyo onlar hep oğullarının yanindalar çok teşekkür ederim yorumuna çok haklısın kadın sığınmaya gitmeyi düşündüm ama orda da aynilari var
(2,075 puan) tarafından
Allah ıslah etsin onları, böyle evlatları olan anne babalar zaten suçu oğullarında aramaz, gelinde ararlar, sana kol kanat olsalar ne olur yanııı, Rabbim 2 yavrun hürmetine merhamet versin canım, boşansan madde bağımlısı diye çocukların velayeti sende olur, çalışabilecek biryer var mı çocukalrın kaç yaşında,
tarafından
Biri iki biri daha beş aylık ailesi çocukları bize versin kendi gitsin diyolar dusunebiliyomusun kaç kere beni ailesinin yanindada dövdü sesini bile cikartmadilar
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Cocuklarin icin kaliyorsun ama cocuklarinin psikolojisini bozuyorsun boyle yaparak.O kocani koca denilecek biri degil bile sikayet et seni kadin siginmaya gonderirler orda sana cok da guzel bakarlar.Bagimliligi olan bir insanla cocuk buyutulmez
tarafından
Kadın sığınma evleri cokmu iyi arkadaşlar ordakiler benim bu kocadan ne farkları var sokakta yatmayı bile düşünürdüm ama iki çocukla olmuyo yavrularına günah değil mi böyle haklısınız babaları pislik bir adam ama ben daha çok cahilim tutunacak bı dalım yok olsa böyle olmazdım inanın sokaga çıktığımda herkes bana ve çocuklarıma acıyarak bakiyo herkes beni konusuyo artık bıktım
(6,190 puan) tarafından
Evet cok iyiler.Ordakilerin kocanizdan ne farki oldugunu sayayim ben size orda siddet,hakaret,kufur yok cocuklarinizin psikolojisini bozacak birileri yok en onemlisi de onlarin bulundugu ortamda madde,alkol tuketecek kisiler yok.Bununda cahillikle bir ilgisi yok siz kendiniz isteyerek yasiyorsunuz bu hayati
0 oy
(450 puan) tarafından
Swni okadar iyi anliyorum bnm esimde 3 yillik evliyiz 7 kere icti brakti ama esim cwvresi pis vazgecemiyor insnain lanet sey hauatini btiiryor o un etkisi cok var ama bnm esmde siddet yok biseyimizi eksik etmez ama agzinun ici yalan dolu ods huzurumuzu  bozar 
tarafından
Bizim siddetimiz birazda kendi ailesi ve çalışmadığı yüzünden çalışmıyor ve altinlarim vardı hepsini yedi tek başına
(450 puan) tarafından
Ya bnmkide ilk 1 yilda bilensigimi yuzugunu caldi allaj karrtsim nsl vir pislik esin tedavi olsa bnce duzwlir cunku jcme karektwrleini degstriyor
tarafından
Tedavi olmuyo keşke olsa ise bile gitmiyo yedi yirmi dört evde
(450 puan) tarafından
Ya zkkm cok pahali lanet olsun bak yazfririrsa esimkm kullgin ilac var narolex diye evraklari ptty ankaraya gonderip 100 cicari ilac tutuyor bu ilac yurdisinda geliyor hirebir bunu  icse baslamaz ama temz olmasi alzm onemli  olann kendisnin brakmasi
tarafından
Bırakmaz alkolü hiç bırakmaz
0 oy
(657 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun bi kadini daha erkek terorune kurban gitmesini istemiyrm bi an once kurtul ondan bagimli adamla yasamak zor kafasi eser allah korusun sana cocuklarina zarar veriri ve bu ölüm bile olabilir allah korusun 
tarafından
Evet bugün çok kötü olay yaşadık ve içmek için dışarı gitti gelir diye çok korkuyorum
(657 puan) tarafından
Ufff suan losayim rabbim seni ve cocuklarini korusun cnm bnm :( uyma ona dua et bol bol
tarafından
çok sağol Sende dua et lohusalarin duası kabul olur derler benimde beş aylık daha bebeğim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 895 göst.
0 oy
11 cevap 641 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baharyigit (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,803 göst.
19 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,252 cevap