0 oy
1,032 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

image

image

başka giden var mı kızlar si neler aldiniz

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kız gerçek çamaşir makinası sandım Allah seni yaa :) güle güle kullan canım 

tarafından
Sağ ol canım deterjanım tezgahın altında poşette duruyordu içine koyarım diye aldım
-Reklam-
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Ben aslını pijama takımı aldım kendime bu sabunluk için gittim cam degilmis plastikmis onun yerine pijama takımı aldım 20 tl 'ye:D
tarafından
Canım bu fiyata cam zor bulunurdu Zaten ben işimi görsün diye aldım tezgahın üstünde çok dağınık duruyordu süngerler falan bir tane anneme bir tane kendime aldım
(4,284 puan) tarafından
Görünüşü güzel canim ben lavaboya koymak için düşünduydum:)
tarafından
Lavaboya koymak için de geçen hafta gelmişti sanırım canım onlar porselende daha kaliteliydi onlardan aldım ben evimi yeni taşıdığım için eski evimde pek bir eşya yoktu ihtiyacım Neyse ucuz buldukça alıyorum bimden
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun çamaşır makinen kaç kilo ahahhahaha 
tarafından
Valla ben de çok güldüm Ne diyeyim Allah iyiliğini versin kız
(7,158 puan) tarafından
Peki ya markası ne  ?  Ha ha ha
tarafından
Gül kiz tabiki çok tatlış duruyor
(1,772 puan) tarafından
Valla dalga geçiyorsunuz sandım çamaşır makinasiyla anlamam zaman aldı fotoda kocaman duruyor gerçek sandım neden dalga geciyorlarki diyorum ben de :)))
tarafından
Yok kiz espiri dalga geçmedim
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Güle güle kullanin
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,756 puan) tarafından

Bim bana uzak biraz o yüzden oraya her zaman gitmem :)

Ama sabunluk ihtiyacim yok geçen oradan otomatik sabunluk aldım 50tlye çok güzel almak çok istiorfum bı bakfim gelmiş :)

Ve herşey çabuk gidiyor ben gidene kadar :)))

tarafından
Normalde benim evime de yakın BİM Yok canım Ev taşıdığımız için bu ara annem de kalıyoruz annemin de evinin yanında Hemen BİM dokuza beş kala çıktım evden kapı açılır açılmaz hemen girdim zaten Buradaki BİM bayağı bir büyük olduğu için gelen ürünler bitmiyor bile ama sabunluktan kalmamıştı son kalan 2 tanesini ben aldım birini anneme Birini kendime diye
(3,756 puan) tarafından
Nasibindr varmış ne güzel güle güle kullanın canım
0 oy
tarafından

O sivi sabun seti nasil bi resim atar misin

tarafından
Ben cam zannetmiştim canım Ama plastikmiş işimi görsün diye aldım tezgahın üstünde çok sinirimi bozuyor Ordu dağınık dağınık süngerler
0 oy
tarafından

Ayyy deterjanlıkmıııı:O

tarafından
Evet canım deterjanlık o kadar çoktu ki buradaki bimde sadece ben oradayken 10 tanesi satılmıştı ama en az bir 10-15 tane daha vardı yani
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Canım şu papatya bul tak küçük mu ebatı bende alacamda
tarafından
Yok canım küçük değil ortalama güzel yani ne çok büyük ve çok küçük bunu 2 yaşındaki çocuklar bile oynar bana göre
0 oy
(657 puan) tarafından
Gittim terlik ve lego aldım papatyadan alacaktım bitmiş alamadım 
tarafından
Lego ben bulamadım canım papatya vardı burada papatyanın boyutu da güzel ama ne çok büyük ve çok küçük 2 yaşına kadar oynayabileceği bir boyutta
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Bebiş terliği deterjanlık pijamada kararsız kaldm almadm
tarafından
Pijamalara bakan o kadar çoktu ki aralarına girip almaya üşendim Vallahi resmen millet girer girmez oraya üşümüştü beden kaldığını da sanmıyorum zaten
(3,159 puan) tarafından
:) bebek terliği kalmamıstı resmn
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Su çamasir makinasi gibi olan kutu ne icin bayildum valla
tarafından
Deterjanlık canım Çamaşır makinemin üstüne koyacağım içine de çamaşır deterjanı mı koyacağım
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım şu çamaşır makinesi o ne yaa çözemedim
tarafından
Deterjanlık canım çamaşır deterjanı koymak için
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Oyuncak kutusundan bende çok istiyodum ya kalmamş hemen almışlar eşimde diğer kapakli kutudan alms
tarafından
Ben de aslında diğer kapaklı kutudan da almak istiyordum ama acele ile unutmuşum Akşam üzeri tekrar gidip bakacağım kaldıysa Ondan da alacağım o da bayağı büyük iş görür Yani
0 oy
tarafından
Banyo mutfak organize ne kadar
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Cnm senin sabunluk ne renk çıktı sabah bende aldım mor istiyordum kalmamış pembesini aldm :-) 
tarafından
Canım ben iki tane aldım Birini kendime birini anneme Annem pembe istemişti Ben kendim için siyah olanı aldım mor renk zaten hiç yoktu galiba Ben görmedim yani
(2,981 puan) tarafından
Hmm anladm cnm Eşim başka bimlerede bakmış mor hiç yoktu diyo hep siyah gri pembe vardı dedi
tarafından
Aynen canim.mor yoktu
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Ya bende bakiyorum çamaşır makinasi niye ele küçük yani gözümdemi sorun var yoksa teldemi diyom  

Sonra yorumlari okuyunca anladim.ahahahah

tarafından
Yok kız ne çamaşır makinesi Deterjanlı kova ama çok hoşuma gitti yani Bu modelde olması

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 472 göst.
17 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 816 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 712 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 375 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,656 soru

24,389,540 cevap