Dün bir.post actim . Acaba esimle konustuklairmi mi duydu .duysa onlara kuser mi? O komusmayi yaptim diye mi yoksa önceki gece ve dün sabah başka odaya gidip bebegi emzrdim diye mi alındı. Kahvaltıda da benle hc konusmadi esimle kileri düzenledi . Sora alelacele çıktı. Çıkmasan kiz kardesime pijamami aldim artık akşam gelmcm sen iyisin Allah senden razı olsun demis. . Esime ablana bisey mi dedin hzilica gitti dedim yok dedi. Ararım falam dedi. Neyse bende balkona çıktım abla ellerine saglik kiler cok güzel olmuş ellerine saglik hakkını helal et dedik kalp emojisi koydum. Esimde o an geldi bende mseaj attim dedim düşüncelisn dedi .. Kiz görmüş cevap vermemis. Akşamda gelmedi saat on oldu esime ablan gelmck mi dedi yok galiba dedi hiç aramadim dedi. Hmm belki o da yoruldu dedim. Sora odaya gttm esim.geldi laf lafı acti artık tek bakcan bebege dedi bende zaten ben bakyodum dedim... Görümce yaşi büyük bekar diye mi bana gıcık oluyor kardeşiyle evlendim diye mi Bilmiyorum... Benim Kiz kardeşim de yanimda ona sardı bakti kardesim kavga etmyo gülüp geçyoi bana sardı bakti kardesim beni gaza getrmyo kavga edemedi . Esime sardı kardeşler diye kavga etmediler . Ama dün ne oldu ise bir anda çıkıp gitti Ne deyim ki Allah kalbimize göre versin herşeyi. Allah bilir neyi kendine bahane etti . Yine gidip anasını bacialrinj babasını bana düşman edecek yetmicek kcoami da şişirecekler... Eskiden bebek yokkenDe boyleydi ama simdi bebek var bunun cikaracagi sorunlae ile ugrasip cozum bulmam zor ben bebegimle ilgilenmek zorundayim ... Ama kafama cok takildi
Bu hikayeyi 3.hesaptan okuyorum kisi kendine yorumda yapiyo sebebi neydi ki
1,493,667 soru
24,404,025 cevap
350,370 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın