0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Dün bir.post actim . Acaba esimle konustuklairmi  mi duydu .duysa  onlara  kuser mi?

O komusmayi  yaptim diye  mi yoksa önceki gece ve dün sabah başka  odaya gidip  bebegi emzrdim  diye mi alındı.  

Kahvaltıda da benle hc konusmadi  esimle kileri düzenledi .  Sora alelacele  çıktı. 

Çıkmasan kiz  kardesime pijamami  aldim artık akşam gelmcm   sen  iyisin Allah senden razı olsun demis. . 

Esime ablana bisey  mi dedin hzilica gitti dedim yok  dedi.  Ararım  falam dedi. Neyse bende balkona çıktım abla ellerine saglik kiler cok güzel olmuş ellerine saglik hakkını helal et dedik kalp emojisi koydum.   Esimde o an geldi bende mseaj attim dedim  düşüncelisn  dedi ..

Kiz görmüş  cevap vermemis.  Akşamda gelmedi  saat on oldu esime ablan  gelmck mi dedi yok galiba dedi hiç  aramadim dedi. Hmm belki o da yoruldu dedim.

Sora odaya gttm  esim.geldi laf lafı acti artık tek bakcan  bebege dedi bende zaten ben bakyodum  dedim...

Görümce  yaşi büyük  bekar diye mi bana gıcık oluyor  kardeşiyle evlendim diye mi Bilmiyorum...

Benim  Kiz  kardeşim de yanimda ona  sardı bakti kardesim kavga etmyo  gülüp geçyoi bana sardı bakti kardesim beni gaza getrmyo kavga edemedi . Esime sardı kardeşler diye kavga etmediler . Ama dün ne oldu ise bir anda çıkıp gitti 

Ne deyim ki Allah kalbimize göre versin herşeyi. 

Allah bilir neyi  kendine bahane etti . Yine gidip anasını bacialrinj  babasını  bana düşman edecek yetmicek kcoami da şişirecekler... 

Eskiden bebek yokkenDe boyleydi ama simdi bebek  var bunun cikaracagi sorunlae ile ugrasip cozum bulmam  zor ben bebegimle ilgilenmek zorundayim ...

Ama kafama cok takildi :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıkma canını  bende aynısından var 
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kiz hic takmaya degmez ne halleri varsa gorsunler bosver he de gec kim ne diyosa 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Acaba bir şeye mi alındı ki bı anda öyle çıkıp gitmesi bunu gösteriyor canım 
(9 puan) tarafından
Bebeğin başında idi  aldim başka odaya gdip  emzrdim ona mi alındı.  Birde ondan  önceki gece de saat 1 e kadar kapımı kapattım emzrdim.  O ile  kardesim.balkonda idi sora bebegi.uyuttum baktım kardesim.uyumaya geçmiş oda kardeşinin yninda kanepenin bir ucunda uykuya dalmıştı.  Gelin kapıyı kapattı diye mi alındı....
Yoksa  esime ablan kielri düzeltse diyecek biz ona iş yaptik basima kalacak dedigimi mi duydu   bilmiyorum ....
Ya da esime mi alındı desem ... neden çıkarken kardeşime sen iyisin Allah senden razı olsun demis ki .... bu dmeek oluyor ki bu görümcenin  benle sorunu var ama ne?
(13,675 puan) tarafından
Bebeği kıskandığını düşünüp üzülmüş olabilir kuzum bana da öyle geldi o yüzden gitmiştir bence
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Kız boşver belki seni kisjanmistir birşeyde dutrnrmis içinde yaşamıştır öfkesini sen hiç bişey deme 
(9 puan) tarafından
Insanın zoruna gdyo  ona kötülük etmedim ki
0 oy
(253 puan) tarafından

Bu hikayeyi 3.hesaptan okuyorum kisi kendine yorumda yapiyo sebebi neydi ki:angel:

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Duymamasi istemediğin  biseyi arkadan söylersen giybettir bu yüzden de günahtır .. söylediklerini yüzüne de söylemeyi göze al icin rahatlasın 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,667 soru

24,404,025 cevap

350,370 kullanıcı

...